Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety Moja Sytuacja Też Nie Wesoła :) Mieszkam Sobie W Pokoiku 12 Metrów Kwadratowych Razem Z Siostrą I 2 Pieskami :) Pewnie Gdybym Mieszkała Osobno Miałabym Już Stadko :) A Tak Nawet Nie Mamy Balkonu :)

Posted

oj ciotki:mad: tydzien prawie cisza??:shake:

wczoraj bylismy z Maxem na dluuuugim spacerku,az sie zmeczyl chlopak,nie mowiac o mnie:evil_lol: z lapka juz ok,widac jeszcze troszke rozciecie.
Max jest cudowny...jak za szybko idzie (czytaj delikatnie ciagnie),jastaje i mowie "Max czekaj" ,a Max patrzy,podchodzi i jesli kucam dostaje calus w policzek a jak stoje w kolanko:evil_lol: a Maxiu jakby mowil..."nie zrzedz, idziemy" i dziarsko rusza dalej:loveu:

Posted

Max chodzi na smyczy,wzglednie biega a obok z jezorem na wierzchu ciotka:evil_lol: do nie dawna chodzil na takiej wyciaganej smyczy i wtedy swobodnie biegl do przodu ale smycz sie przetarla...ale Hund!!!!uswiadomilas mi moja glupote....swietny pomysl,mam w domu taka specjalna 10 m dla mojej dobki,wezme mu i pobiega sobie..dzieki Olu:loveu:

Posted

To ja dziękuję że o nim myślisz i nie został sam, moja uciekinierka też chodzi na takiej długiej, mam ją na oku a przy okazji może się wybiegać.

Żeby tak domek się znalazł ...