karusiap Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 na razie oplacimy z tego co mamy cegielki itp,,,ale na dluzsza mete....szukajmy intensywnie... Quote
Hund Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Dea ja daję wszystko co mam figurki, płyty CD, ręcznie robione rzeczy, itp. co mam i mogę dać to daję. Quote
karusiap Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 dokladnie schodzi wszytsko,od ciuchow kosmetykow przez reczne robotki i nie wiem co;) Quote
Dea Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Mam dwa plecaczki (takie na jeden pasek po przekątnej), sportowy portfelik, walkamana nowego Sony...tak na dzisiaj to tyle znalazłam. Jak będę u rodziców to jeszcze poszukam, bo tam dużo rzeczy ze starych czasów zostawiłam, których nie potrzebuję... Szlag mi trafił akumulatory do aparatu, bo chciałam już zdjęcia zrobić, ale to jutro dopiero dam radę. Może mi to ktoś dołączy do swojego bazarku? Jeszcze może jakiś kubek się znajdzie. Quote
Jola_K Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Dea napisał(a):Mam dwa plecaczki (takie na jeden pasek po przekątnej), sportowy portfelik, walkamana nowego Sony...tak na dzisiaj to tyle znalazłam. Jak będę u rodziców to jeszcze poszukam, bo tam dużo rzeczy ze starych czasów zostawiłam, których nie potrzebuję... Szlag mi trafił akumulatory do aparatu, bo chciałam już zdjęcia zrobić, ale to jutro dopiero dam radę. Może mi to ktoś dołączy do swojego bazarku? Jeszcze może jakiś kubek się znajdzie. jutro koncza sie bazarki dla Karola, moge dolaczyc twoje rzeczy wyslij fotki, opisy i proponowane ceny na [email protected] Quote
Dea Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Fotki zrobię wieczorem, jeszcze mały zielony kalkulator znalazłam, i ze dwie książki typu "babskiego" niestety podpisane, ale to chyba nie przeszkadza:cool3: Quote
Hund Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Dea masz ten sam zwyczaj co ja :) podpisuje książki :) maxiu bazarki się szykują :) Quote
Hund Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Bidulku Ciebie nawet nikt nie podnosi. Nic nie wiem z nowości ale mam nadzieję że czujesz się dobrze. Quote
Jagienka Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Max czuje się świetnie. Jak tylko mamy czas to jeździmy do chłopaków, żeby sie mogli wybiegać i wyprzytulać. Max to żywioł, więc długie spacery to w jego wypadku konieczność.... nie chce sobie nawet wyobrażać co on czuł w tym zamknięciu... :shake: Quote
Hund Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Jagienka dzieki za informację. Biedaczek tyle dni bez słonka a teraz takie szczęście. Dziękuję. gdyby jeszcze domek się znalazł. Quote
Dea Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Hund napisał(a):Dea masz ten sam zwyczaj co ja :) podpisuje książki :) maxiu bazarki się szykują :) Podpisuję, bo łatwiej później wyszukać je na półkach znajomych:evil_lol: Przekazałam parę rzeczy na bazarek, mam nadzieję, że coś się sprzeda dla Maxia:cool3: Quote
Dea Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 No ale przecież w końcu MUSI się znaleźć dom dla niego! Quote
dzodzo Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 no pewnie, ze znjdzie sie dom:)dzis jest dzień cudow i znalał sie wspolny dom dla braci-dobermnaow z Pozanskiego schronu, więc dlaczego nialby się nie znaleźć dla Maxia??? Quote
karusiap Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 wskocze do tego samochodu: nie to nie,to chodzmy na spacer chociaz;) Quote
Jola_K Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 piekny pies :loveu: i gdzie te domy? nie widza jakie cuda na nie czekaja? Quote
Recommended Posts