g_o_n_i_a Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Piątego marca do schroniska Kundelek w Rzeszowie trafiły trzy Owczarki Niemieckie. Są piękne. :loveu: Największy z trójki jest szefem i on rządzi. Jest bardzo sympatyczny, garnie do ludzi ii... Wyczynia niesamowite tańce z garnkiem :evil_lol:. Natomiast dwa pozostałe to prawdopodobnie rodzieństwo, są prawie identyczne z wyglądu. Są nieco spokojniejsze od szefa, zazwyczaj trzymają się razem. Wszystkie psiaki są młodziutkie, mają maksymalnie 1,5 roku. Zostały znalezione razem. Później będzie więcej fotek Kontakt w sprawie adopcji: Schronisko "Kundelek" Rzeszów, ul. Ciepłownicza tel. 510-170-788 mail: [email protected] Quote
g_o_n_i_a Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 agusiazet napisał(a):Jakie niesamowite trio!!! Oj zgadzam się, są niesamowite!! :loveu: Ale nie tylko wyglądem robią wrażenie... Samo zachowanie! Dzisiaj pracownicy chcieli wyprowadzić całą trójke na wybieg. I tutaj kłopot - jak szef nie wychodzi to pozostała dwójka też nie :evil_lol: Ale w końcu otwarta klatka kusiła, dwójka wyszła, a szef nie chciał wyjść nawet za mięsem. Przepraszam, ze nie pisze po imionach. Po prostu nie wiem jak się który ON nazywa Quote
fizia Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Cudni są!! Ciekawe co Im się przytrafiło... no ale mam nadzieję, ze teraz czekają Ich juz same dobre rzeczy. Może ogłosić Ich na owczarek.pl? Quote
g_o_n_i_a Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Własnie je tam wrzuciłam http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=10430&PN=1&TPN=1 Quote
Bewarka Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 okej :) wrzuć je może jeszcze na www.petworld.pl :) Quote
ewatr Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 a my Trzy razy MMM :loveu: :loveu: :loveu: pokazujemy sie jeszcze na zdjeciach - ale zanim to nastapi musze powiedziec ze są wspaniałe , robia wrażenie bo to bardzo piękne i dorodne psy i w małym boksie wygladaja przekomicznie ....nic sie im tam nie dzieje złego a wrecz przeciwnie bo one po prostu muuuuszą być razem -to widac- w ich przypadku w jedności siła ;) Quote
Majaa Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Natomiast dwa pozostałe to prawdopodobnie rodzieństwo, są prawie identyczne z wyglądu. Są nieco spokojniejsze od szefa, zazwyczaj trzymają się razem. Wszystkie psiaki są młodziutkie, mają maksymalnie 1,5 roku. Zostały znalezione razem. Myślę, ze cała trójka jest rodzeństwem, ale to bardzo zastanawiające ..... Trzy dorosłe samce ON, znalezione razem ..... :crazyeye: Może jakaś pseudohodowla się likwidowała .... Chłopaki do góry! Quote
g_o_n_i_a Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Całkiem mozliwe, ale dwojka na pewno jest rodzeńswtem. ;-) Quote
agusiazet Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Piękne trio na pierwszą stronę, żeby zauroczyć kogoś na zawsze!!! Quote
g_o_n_i_a Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Na razie szukamy wlasciciela, mysle, ze adopcja calej trojki nie musi byc konieczna. Quote
agusiazet Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Trzej przystojni panowie na M wracają na pierwszą stronę!!! Quote
Paola06 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 W razie czego mam domek dla jednego: Dom z ogrodem,w dzielnicy Katowic. Pani poszukuje psa towarzysza,który również spełniałby rolę stróża.Mieszkałby w domu ale w lecie w większości w ogródku. Pani szuka ONka mlodego,najwyżej 1,5 roku. Ja spotykam na spacerkach siostre tej Pani i stąd sie to wszystko dowiedziałam .Numer telefonu tej pani:0 607 455 824. Wiem że w zeszłym roku odszedł ONek tej pani. Quote
Majaa Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 A ja narazie nie chcę zapeszać, ale poproszę o informacje, jak jest z adopcjami w Kundelku. Czy adoptujący sam musi się stawić, czy jest szansa na zabranie psiaków przez kogoś z Rzeszowa i szukanie przez nas transportu do Starachowic? Quote
g_o_n_i_a Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Majaa napisał(a):Czy adoptujący sam musi się stawić, czy jest szansa na zabranie psiaków przez kogoś z Rzeszowa i szukanie przez nas transportu do Starachowic? Tak, odbiór pieska jest tylko i wyłącznie w schronisku przez wlaściciela (nie osoby pośrednie). Quote
Recommended Posts