Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Piątego marca do schroniska Kundelek w Rzeszowie trafiły trzy Owczarki Niemieckie. Są piękne. :loveu:
Największy z trójki jest szefem i on rządzi. Jest bardzo sympatyczny, garnie do ludzi ii... Wyczynia niesamowite tańce z garnkiem :evil_lol:. Natomiast dwa pozostałe to prawdopodobnie rodzieństwo, są prawie identyczne z wyglądu. Są nieco spokojniejsze od szefa, zazwyczaj trzymają się razem.
Wszystkie psiaki są młodziutkie, mają maksymalnie 1,5 roku. Zostały znalezione razem.

Później będzie więcej fotek

Kontakt w sprawie adopcji:
Schronisko "Kundelek"
Rzeszów, ul. Ciepłownicza
tel. 510-170-788
mail: [email protected]

• Replies 184
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agusiazet napisał(a):
Jakie niesamowite trio!!!

Oj zgadzam się, są niesamowite!! :loveu:
Ale nie tylko wyglądem robią wrażenie... Samo zachowanie!
Dzisiaj pracownicy chcieli wyprowadzić całą trójke na wybieg. I tutaj kłopot - jak szef nie wychodzi to pozostała dwójka też nie :evil_lol: Ale w końcu otwarta klatka kusiła, dwójka wyszła, a szef nie chciał wyjść nawet za mięsem.
Przepraszam, ze nie pisze po imionach. Po prostu nie wiem jak się który ON nazywa

Posted

a my Trzy razy MMM :loveu: :loveu: :loveu:

pokazujemy sie jeszcze na zdjeciach - ale zanim to nastapi

musze powiedziec ze są wspaniałe ,

robia wrażenie bo to bardzo piękne i dorodne psy i w małym boksie wygladaja przekomicznie ....nic sie im tam nie dzieje złego a wrecz przeciwnie bo one po prostu muuuuszą być razem -to widac-

w ich przypadku w jedności siła ;)

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Natomiast dwa pozostałe to prawdopodobnie rodzieństwo, są prawie identyczne z wyglądu. Są nieco spokojniejsze od szefa, zazwyczaj trzymają się razem.
Wszystkie psiaki są młodziutkie, mają maksymalnie 1,5 roku. Zostały znalezione razem.

Myślę, ze cała trójka jest rodzeństwem, ale to bardzo zastanawiające ..... Trzy dorosłe samce ON, znalezione razem ..... :crazyeye: Może jakaś pseudohodowla się likwidowała .... Chłopaki do góry!

Posted

W razie czego mam domek dla jednego:
Dom z ogrodem,w dzielnicy Katowic.
Pani poszukuje psa towarzysza,który również spełniałby rolę stróża.Mieszkałby w domu ale w lecie w większości w ogródku.
Pani szuka ONka mlodego,najwyżej 1,5 roku.
Ja spotykam na spacerkach siostre tej Pani i stąd sie to wszystko dowiedziałam .Numer telefonu tej pani:0 607 455 824.
Wiem że w zeszłym roku odszedł ONek tej pani.

Posted

A ja narazie nie chcę zapeszać, ale poproszę o informacje, jak jest z adopcjami w Kundelku. Czy adoptujący sam musi się stawić, czy jest szansa na zabranie psiaków przez kogoś z Rzeszowa i szukanie przez nas transportu do Starachowic?

Posted

Majaa napisał(a):
Czy adoptujący sam musi się stawić, czy jest szansa na zabranie psiaków przez kogoś z Rzeszowa i szukanie przez nas transportu do Starachowic?

Tak, odbiór pieska jest tylko i wyłącznie w schronisku przez wlaściciela (nie osoby pośrednie).