Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 233
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sony jest bardzo ładny, zdjęcia coraz fajniejsze. Musi znaleźć szybko domek, tym bardziej , że ten tymczas nie jest dla niego najlepszy. Może wykupić mu ogłoszenia na bazarku, ale chyba gdy miną święta?

Posted

[quote name='Boni-Bobo']Sony jest bardzo ładny, zdjęcia coraz fajniejsze. Musi znaleźć szybko domek, tym bardziej , że ten tymczas nie jest dla niego najlepszy. Może wykupić mu ogłoszenia na bazarku, ale chyba gdy miną święta?[/QUOTE]No mozna by mu wykupic. Ale ile za to bym musiala zaplacic?

Posted

[quote name='Boni-Bobo']Ogłoszenia opłaciłam.Bardzo ładny tekst napisałaś :lol:[/QUOTE]

Bardzo dziekujemy. A Sonego dawno na spacerku nie mialam... Ostatnio nie dala mi go bo sie wylatal w ogrodku... potem go brala do domu to nie mial zamiaru z nia isc. ;P uciekl za mna i go musialam odprowadzic pod same drzwi. I ja nie wiem co oni robia z ta smycza... est rozklejona w 2miejscach i jedno bylo juz przezemie mocno zszyte i sklejone... prawie zawsze n niej widnieje z 5miejsc ze suplami... kurde, fajnie by bylo gdyby przy smyczy dla psa byla instrukcja obslugi.

Posted

Miałam nadzieję, że po przeniesieniu wątku na ogólny zajrzy więcej ludzi, pojawi się nadzieja dla Sonego, że Dogo odczaruje pecha.... Ważne jest podnoszenie psiaka, bo z góry lepiej widać, szczególnie domki.... Do góry Sony:lol:

Posted

Napisal do mnie ktos w sprawie Sonego. Ma ten ktos 15 lat. Mieszka kolo pruscza w klodowie gdanskiej czy cos takiego. Rodzice sie, zgadxaja on szuka. Jak by mial wziac bysie u nich nadala wizyta przed... jak co ktos by mial mozliwosc? Jutroma mi dac nr tel i adres.
.. eszcze nic na 100% mu sie podoba ale rodzce musza powiedzie czy sony czy inny

Posted

Weź telefon, adres, ale rozmawiaj z rodzicami. Muszą wyrazić zgodę na adopcję, wizytę przed i po, oni podpisują dokumenty. A że chłopak ma 15 lat? Sama jesteś przykładem, że nie wiek a serce i odpowiedzialność mówią o nas:lol:

Posted

Jest to Kłodowa Gdańska.mowi ze kolo Pruszcza
Narazie nie mam zadnej odpowiedzi od nich, ale dzien sie jeszcze nie konczy.
jutro na 100% sony ma dlugi spacer, ostatnio go nie wyprowadzala. Z braku zasu. Ale jutro o 11 mam byc juz w domu po szkole.

Posted

Ogłoszenia SONEGO ruszyły, linki na bazarku:p Może nie dzisiaj bo wszyscy zagonieni, ale za kilka dni zaświeci gwiazdka dla psiaka. Będzie dobry domek, przyjazne dłonie, serdeczny człowiek, pełna miska i woda w drugiej - tego życzę ci Sony.