małyskrzat Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Elizusiek napisał(a):jeszcze dwa zdjęcia Moska,jutro postaram sie zrobic zdjęcia na łonie przyrody jaki pieścioch:loveu: Quote
Juszes Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Elizusiek napisał(a):jeszcze dwa zdjęcia Moska,jutro postaram sie zrobic zdjęcia na łonie przyrody Łiii jakie słodziutkie, tylko wziąć i schrupac :D :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Elizusiek Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Juszes napisał(a):Łiii jakie słodziutkie, tylko wziąć i schrupac :D :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: no własnie czasami ma taka ochote,albo tak mocna scisnac i przytulic ale dla jego dobra powstrzymuje sie z moimi uczuciami :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Witanko;-) boszzzzzzzzz te malenstwo jest rozkoszneeeeeeee;-) Buziole przesyłamyyyy! Quote
Elizusiek Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 [quote name='zuzolandia']Witanko;-) boszzzzzzzzz te malenstwo jest rozkoszneeeeeeee;-) Buziole przesyłamyyyy! dziekujemy za buziole :loveu: Quote
Elizusiek Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 i znowu nie wzielam aparatu na spacer bo dzisiaj deszcz i tak brzydko... ale za to mam zdjęcie Moska jak w sobote okupował pilot od telewizora,musieliśmy oglądac co łobuz sobie zażyczył ;) zabawa z siostra jedziemy na wystawe ;) Quote
niunia32 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 jak pieknie pozuje! fajna foteczka :) buziaki dla wszystkich zwierzakow Quote
małyskrzat Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 :lol: :lol: :lol: jedziemy na wystawe ;) pięknie pozuje;) Quote
tusia. Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='Elizusiek']i znowu nie wzielam aparatu na spacer bo dzisiaj deszcz i tak brzydko... ale za to mam zdjęcie Moska jak w sobote okupował pilot od telewizora,musieliśmy oglądac co łobuz sobie zażyczył ;) zabawa z siostra jedziemy na wystawe ;) Nie no fotki boskie:diabloti: ! Moja Zunia nie lubi pozować. Więc czasem tylko coś pstryknę :evil_lol: Quote
Elizusiek Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 pierwsza kąpiel Moska ...i w szlafroczku po kąpieli ;) a teraz w kocyku Quote
zuzolandia Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 .no proszeeee ......wystawia sie jak zawodowiec ;-) Witamy milusio i pozdrawiamy !!!!! Quote
Shilah Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Wpadliśmy z rewizytą i zastaliśmy sfocone piekne maleństwo .. Cudowny szkrab :loveu: P.S.zapraszamy ponownie w nasze skromne progi. Pozdrawiamy Shilah & Gizmo Quote
Elizusiek Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 ta sobie pomyslałam,że wkleje zdjęcia moich wychowanków z tamtego roku małe kurczątka którym pomagałam sie wykluć i opiekowałam sie nimi przez pierwsze dni tu jeszcze na wpół w jajeczkach(zła data aparatu) a tu już z mamusią i tatusiem ;) Quote
Elizusiek Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 [quote name='Juszes'] O jaaa ale dziwy xD dziwy,dziwy :) całą noc przez łobuzów nie spałam,musiałam pilnować klucia, później takie mokre flaczki a rano puszyste kuleczki :) Quote
Juszes Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 hihi a masz jeszcze jakies fotki zajajeczkowanych kuraczków? Quote
Elizusiek Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Juszes napisał(a):hihi a masz jeszcze jakies fotki zajajeczkowanych kuraczków? mam jeszcze jedno ale bardzo podobne do tego,to samo ujęcie ale to jest wyraźniejsze,w tym roku też będę sie bawić w kurzą mamę to zrobie więcej zdjęć :) Quote
Juszes Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 ok :D ale to fajne, jest tak widziec jak sie wykluwają... fajne masz zajęcie :) Quote
Elizusiek Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 Juszes napisał(a):ok :D ale to fajne, jest tak widziec jak sie wykluwają... fajne masz zajęcie :) ja po prostu lubie zwierzaczki i dla mnie to sama przyjemnosc :smile: :lol: wyszukuje sobie takie zajęcia ;) Quote
niunia32 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 slodki mokry maluszek :) a jak wrazenia po kapieli?? kurczaczki slodkie Quote
Elizusiek Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 [quote name='niunia32'] a jak wrazenia po kapieli?? chyba bardzą sie tym nie przejął,zaczął sie rozwaląć i w końcu tak usnął :lol: Quote
WinterGirl Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 ale ze mnie słodki śpioszek.. biało- czarni zapraszają Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
Elizusiek Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 a teraz pare zdjęć z serii "aport" rozgrzewka przed aportem-praw,lewa,prawa.... oczekiwanie na rzut aport myszki za ogonek aport kosteczki ;) aport ulubionej poduszeczki :) aport przyszłej obroży bo jest jeszcze duuuużżżo za duża :lol: aport "suchej kulki" czyli suchego jedzenia Kary ;) a poza tym to sie strasznie ciesze bo Moskowi dzisiaj zaczęły stawać uszka :) budze sie a tu Mosek ze stojącymi uszkami :loveu: Quote
Recommended Posts