Jump to content
Dogomania

Dług w lecznicy 5.900 zł,błagam o pomoc,Osoba od 40 lat pomagajaca zwierzetom teraz sama potrzebuje pomocy.

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

[INDENT]
[IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/misc/quote_icon.png[/IMG] Zamieszczone przez [B]DORA1020[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=21135968#post21135968"][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/buttons/viewpost-right.png[/IMG][/URL]
[B]Dwa huskie u osoby psychicznie chorej potrzebuja pomocy.Nowych domow.[/B]
[B]Czlowiek trzyma je w domu,nie wyprowadza na spacery,psiaki zalatwiaja swoje potrzeby w mieszkaniu,nie karmi,zeby tylko duzo nie narobily w mieszkaniu,tylko tyle ile porzeba na przezycie.[/B]
[B]Huskie przezywala potworne cierpienie.Jest mozliwosc odebrania mu tych psow,pilnie szukam dla nich nowych,odpowiedzialnych domow.[/B]

Pilnie szukam transportu z Zamoscia do Ploskiego/tj. 7km/
od godziny Krystyna probuje znalezc kogos to zawiozl by tam te psiaki,ale nie ma nikogo chetnego.
jesli sie nie znajdzie transport psiaki trafia do schroniska:-(
dzisiaj od tych ludzi trzeba je koniecznie zabrac.
Dla tych psow liczy sie kazda godzina. [/INDENT]

Posted

Czy moge komu wysłac rzeczy na bazarek dla Krysi.Nie odzywam sie tutaj,ale monitoruję ...Krysia dzialaj ,ja wczoraj uratowałam psa przed skombajnowaniem....pies ma raka chyba,wystaje mu naosl z ucha .Juz bezpieczny....

Posted

[quote name='bozenazwisniewa']Czy moge komu wysłac rzeczy na bazarek dla Krysi.Nie odzywam sie tutaj,ale monitoruję ...Krysia dzialaj ,ja wczoraj uratowałam psa przed skombajnowaniem....pies ma raka chyba,wystaje mu naosl z ucha .Juz bezpieczny....[/QUOTE]

ja mogę zaproponować takie wyjście, że zrobisz zdjęcia, krótkie opisy i ceny a ja poprowadzę bazarek, a po zakończeniu możesz wysłać rzeczy do mnie i ja porozsyłam kupującym lub sama to zrobisz :)

Posted

[quote name='bozenazwisniewa']Czy moge komu wysłac rzeczy na bazarek dla Krysi.Nie odzywam sie tutaj,ale monitoruję ...Krysia dzialaj ,ja wczoraj uratowałam psa przed skombajnowaniem....pies ma raka chyba,wystaje mu naosl z ucha .Juz bezpieczny....[/QUOTE]
Bożenko, bardzo dziękujemy w imieniu Krystyny :)

Posted

[quote name='merryjanee']ja mogę zaproponować takie wyjście, że zrobisz zdjęcia, krótkie opisy i ceny a ja poprowadzę bazarek, a po zakończeniu możesz wysłać rzeczy do mnie i ja porozsyłam kupującym lub sama to zrobisz :)[/QUOTE]

no własnie nie bardzo mam jak to zrobic sama.Moge wysłac ubrania/buty jakie dostałam tez na taki cel i jesli ktos to cyknie i wystawi to jak najbardziej...Jeśli sie nie sprzeda dla Krysi to mnie to juz nie interesuje co z tym dalej będzie...
Nie mam aparatu ,synek mi załatwił.....

Posted

ja mam tylko taki problem, że nie mam gdzie tego składować, już robiłam tak kilka bazarków i potem miałam problem z rzeczami, które się nie sprzedały.
Ale jak nie ma innej możliwości to niech tak będzie

Posted

okej.
tymczasem ja zapraszam na mój bazarek :)
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/246058-Ciuszki-bi%C5%BCuteria-i-kosmetyki-na-Link%C4%99-z-oskalpowanymi-%C5%82apkami-%28-Do-16-08"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/246058-Ciuszki-bi%C5%BCuteria-i-kosmetyki-na-Link%C4%99-z-oskalpowanymi-%C5%82apkami-%28-Do-16-08[/URL]

Posted

[quote name='kudlataja']
Mam za to taką około roczną kociczkę, która jest obojętna właścicielom i niepewny jest jej los..może mógłby ktoś pomóc w ogłoszeniach?[/QUOTE]

Ale co wiadomo o tej kotce? Miziasta czy jaka? Wychodzaca? Zdrowa? Wysterylizowana?
Oglaszac sie nie podejmuje, bo mam za duzo innych na glowie, a trudno nawet polecac przy okazji, jak nic nie wiadomo. Gdyby byl chetny dom, to ktos zabierze do weterynarza, zbada, okresli wiek? W tym wieku na ogol sie oferuje koty zaszczepione i wykastrowane, niestety.

Posted

[quote name='wiolhelm170']o co chodzi z tym kotem w sobotę ? może mogę pomóc?[/QUOTE]

w schronisku od poczatku sierpnia siedzi niewidomy kot,bez oczodołów,zeszyte,zadbany.
błakal się jakis czas po osiedlu i go ludzie do schronu zaniesli.No i zaczeli szukac własciciela,jakis czas to trwa.Nikt kota nie szuka,a kot siedizał długi czas wystraszony w klatce.Dlatego mnie jedna kolezanka poprosiła,żebym tego kota stamtad zabrała do nas,bo ja mam takie koty u siebie i pracuje w domu,więc mam "oko"na te biedaki.Takie koty miewaja tez padaczke,wiec chcielismy go stamtad zabrać przynajmniej na DT.
Wiem ,ze do dzisiaj nie odebrał telefonu,wiec kota potencjalnie wydaja do adopcji.
Wczoraj,w czwartek dokładnie rozmawiałam ze schroniskiem w sprawie zabrania go do mnie .Pani powiedziała,ze wchodzi w rachube jedynie opcja DS,wiec powiedizalam,że jesli tak,to go adoptuje.Tyle,ze pani nie wyda go osobie jaka go nie adoptuje.Wiec szukałam kogos kto kota wexmie "formalnie"na DT i przekaze Dorci 44,która miala do mnie kota dowiexc.Ja oczywiście zaraz bym te umowy podpisała i bez problemu.Nawet powiedizałam Pani w schronisku,z ejestem wolontariuszem TOZu u nas i przesle wszelkie"referencje'i opinie weta co do naszych warunków,jako dokumenty poswiadczajace moja wiarygodnosc.Mialam to zrobic e-mailowo dzisiaj.
Odpisała mi Beata dzisiaj ,ze się dowiedziała,że kot nie jest do adopcji.
Przeraszam Was bardzo,ale niech mi ktos powie:o co chodzi?
Zaczynaja mnie takie ogłoszenia denerwować...Zdurniec mozna od takich sprzecznych informacji.No,akcje z wyciaganiem kota w sobote odwołałam,bo co miałam robić:roll:
Jutro jeszcze raz tam zadzwonie i znowu zapytam o to co jest grane i jaka jest prawda,bo ja mam szmat drogi ,zeby dojechac po kota,nie będe nic organizowac w ciemno.Musze miec pewnosc,że kot zostanie wydany,albo bedize czekał,az jego własciciel go odbierze.
Jesli umarł to jest to dla mnie wytłumaczenie milczenia,ale jesli porzucił kota to przeciez nie odbierze go ze schronu...ech z tym wszystkim...

Posted

[quote name='wiolhelm170']rozumiem , szkoda kotka ;( Może jeszcze będę w Lublinie na tygodniu, jakby ktoś z Lublina chciał żeby mu przywieźć kotka np. od Dory to dajcie znak.[/QUOTE]

pisze pw,zeby watku nie zasmiecac