Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Patmol on jest podobny do pieska w Twoim avatarku dlatego pewnie tak Ci się podoba :-). Miałam trochę psów u siebie na DT no i Hermes (Henio) jest naprawdę wyjątkowym psiakiem, dlatego nowy dom który chciałby go wziąć też musi być wyjątkowy :-)

• Replies 141
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Maia napisał(a):
Patmol on jest podobny do pieska w Twoim avatarku dlatego pewnie tak Ci się podoba :-). Miałam trochę psów u siebie na DT no i Hermes (Henio) jest naprawdę wyjątkowym psiakiem, dlatego nowy dom który chciałby go wziąć też musi być wyjątkowy :-)

Imponujący psiak:):)

Posted

Maia napisał(a):
Patmol on jest podobny do pieska w Twoim avatarku dlatego pewnie tak Ci się podoba .

pewnie tak
ten pies z mojego avatara to chyba tylko z wyglądu podobny do Hermesa - bo ten mój to ma psie adhd

Posted

Patmol napisał(a):
pewnie tak
ten pies z mojego avatara to chyba tylko z wyglądu podobny do Hermesa - bo ten mój to ma psie adhd

To może mu potrzebny taki stateczny, miły i piękny kompan :cool3: ;)

Hop do góry Heniuś :)

Posted

Chesti napisał(a):
To może mu potrzebny taki stateczny, miły i piękny kompan :cool3: ;)

mój juz ma kompana -psa bardzo rozsądnego, zrównoważonego i przyjacielskiego -a jednocześnie prawie w swoim wieku

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

Ostatnio znalazłam w białostockim schronisku takiego cudaka. Bardzo mnie ujęła jego słodkość i piękno :-). Chciałabym mu pomóc. To młody psiak mam nadzieję że nie spędzi życia w schronisku. Jest trochę podobny do mojego Henia (tylko piętro niższy :-)). Nazwałam go bratem Henia :-)

Posted

[quote name='Maia']Ostatnio znalazłam w białostockim schronisku takiego cudaka. Bardzo mnie ujęła jego słodkość i piękno :-). Chciałabym mu pomóc. To młody psiak mam nadzieję że nie spędzi życia w schronisku. Jest trochę podobny do mojego Henia (tylko piętro niższy :-)). Nazwałam go bratem Henia :-)

Cudo...z domieszką amstafa...do głowy nigdy mi nie przyszło ze będę wielbicielką tej rasy...może tak jak Stefania jest przyjacielski w stosunku do innych psiaków

• 8 months later...
Posted

Kochani może ktoś miałby możliwości i ochotę mi pomóc. Muszę zabezpieczyć moje psy od kleszczy :-(. Ostatnio bardzo chorował piesek którym się opiekuje i zapłaciłam za jego leczenie około 500 zł, a potrzebuje obroży najlepiej foresto gdyz te są sprawdzone i skuteczne dla 5 psów :-(. Może ktoś ma fanty na bazarek, lub jakies np ścinki takich obroży, to mogłabym je zszyć i może jednen psiak byłby juz zabezpieczony. Proszę o pomoc...