Maia Posted September 6, 2012 Author Posted September 6, 2012 Cudny jest, ale ani jednego telefonu w jego sprawie nie miałam. Kochany pies z niego i bardzo oddany. Quote
Patmol Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 (edited) wygląda świetnie i z opisu to jest taki jak moja 10-miesięczna (obecnie) Sweetie ze schroniska rodzina jest dla niej ponad wszystko inne -niesamowicie mieć takiego psa (Sweetie nawet wygląda podobnie, i te uszy tez ma takie superanckie) Edited September 7, 2012 by Patmol Quote
Pipi Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Postaram sie pokazac zdjecia tymczasowiczki soniamalutka suki Lulu, ktora jest taka sama Charakter ma idealny, przywiazana do czlowieka, kocha dzieci. U soni musi byc na łancuchu, bo tesciowa robi problemy. Sonia oglasza, ale tak samo nie ma odzewu. Lulu zaczyna byc smutna a sonia boi sie o nią, zeby pod jej nieobecnosc nie zginela nagle. Zaraz zadzwonie niech daje mi foty na maila, to wstawie je tutaj i zastanawiam sie czy załozyc wątek. Jest cudna, madra, przylepka kochana i nie ma szczescia. Quote
Patmol Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 zakładaj wątek dla Lulu, albo ja założę jeśli chcesz tylko zdjęcia i informacje potrzebne (moja Sweetie teraz w awatarze) Quote
zachary Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 O matko, jakie klony Hermesika! I te uszy nietoperkowe:evil_lol:... Quote
Maia Posted September 8, 2012 Author Posted September 8, 2012 (edited) Hermi ma umówioną kastrację na czwartek na godz. 13tą. Później się nie dało No i już znalazłam- Hermes jest w typie rasy owczarka holenderskiego Edited September 8, 2012 by Maia Quote
asika5 Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 maia niestety 13 to moje szczytowe godziny pracy także nie będę mogła pomóc:( No i rzeczywiście maia masz rację To może Hermesa wrzucić na wątek owczarków holenderskich? Quote
Maia Posted September 9, 2012 Author Posted September 9, 2012 nom myślę że można go tam umieścić.. Co do transportu to kto inny może mi pomóc go przywieść kto inny odebrać... Quote
Maia Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 klatka dziś przyszła, jest ogromna, jak nie uda mi się przekonać do niej Hermesa, to może sama będę w niej spała :p Quote
elinaa Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Hermes rzeczywiście wygląda jak rasowiec :) . Quote
dreag Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 (edited) [quote name='Maia']klatka dziś przyszła, jest ogromna, jak nie uda mi się przekonać do niej Hermesa, to może sama będę w niej spała :p Chciałaś, to masz, wybrałam największą, najwyżej zamienicie się na miejsca z Hermim:eviltong:. Maia, wklej tu paragon dla rozliczenia. Klatka z transportem kosztowała 270 zł, w tym 220 zł dała psi, reszta 50zł po znajomości od Konika, z jego bazarku, który jeszcze trwa, można się coś dorzucić;). http://www.dogomania.pl/forum/threads/231502-Różne-różności-na-Konika-czyli-psa-do-16-września-g-20-ZAPRASZAM!!!!?p=19653946#post19653946 Edited September 11, 2012 by dreag Quote
dreag Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Chłop bez jaj;). A tu klatka i paragon;). Quote
Maia Posted September 13, 2012 Author Posted September 13, 2012 Nie myślałam, że Hermuś tak szybko odzyska formę po kastracji, nawet nie nabrudził w domu, a wieczorem byliśmy już na krótkim spacerku. Hermi dziękuje Bożence i dreag za przewóz do lecznicy i do domu. Moje sunie zapraszają Cię Aga częściej, zwłaszcza Kulce baardzo podobało się drapanko od dzisiejszego gościa :-) Quote
dreag Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Maia napisał(a):zwłaszcza Kulce baardzo podobało się drapanko od dzisiejszego gościa :-) Odrobisz u moich panien, one też baaardzo TO lubią:). Quote
Pipi Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Maia, jestes bardzo dzielna, Twoje serce nie ma "dna" i podziwiam Cię, na prawdę. Ciesze sie, ze mogłam Cię poznać. Hermuś jest pięknym psem i trafi na swego. Trzymajcie się, pozdrawiam. Quote
psi Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Powodzenia :) (od następnego piątku już będę podłączona do świata :)) Quote
Pipi Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 psi napisał(a):Powodzenia :) (od następnego piątku już będę podłączona do świata :)) A jak tam sie uklada na obczyznie? jak dzieci, nie tesknią? jak zwierzaki sie odnajdują? i Ty sama? Wszystkiego dobrego. Quote
Maia Posted September 14, 2012 Author Posted September 14, 2012 Hermi dziś w nostalgicznym nastroju, ale apetyt dopisuje więc myślę, że już jutro znowu będzie z moją Pipi rozrabiać:-) ( proszę nie mylić z panią Pipi ;-) którą z kolei ja bardzo podziwiam:-)) Quote
asika5 Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 [quote name='Pipi']A jak tam sie uklada na obczyznie? jak dzieci, nie tesknią? jak zwierzaki sie odnajdują? i Ty sama? Wszystkiego dobrego.[/QUOTE] odpowiem bo wszystko wiem adaptacja w nowym miejscu idzie pomyślnie synek już w nowej szkole, pieski i kotki mają swój ogródek, a Ula już zaczyna golić........... psy oczywiście;) Quote
Itske Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Cioteczki, się nieco gubię, gdzie Hermes jest? mam chętnych na ONka, ale podoba im sie moja suka (rasowy OH, widżę, ze Asika umieściła na tym wątku jej zdjecie)) to może zakochają się w Hermesie? On też taka pregowana hienka. Dzisiaj tam polecę. Quote
Vicky62 Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Hermesik jest w Białymstoku. Wspaniały miziasty psiak Quote
Itske Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 [quote name='Vicky62']Hermesik jest w Białymstoku. Wspaniały miziasty psiak[/QUOTE] upss, to może być problem z transportem, my z Gdńska, z warszawy mam bezpłatny, ale co do w-wa? tak pytam na wszelki wypadek Quote
Vicky62 Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Maia nie zawsze ma dostęp do netu...ale myślę,że coś by się zorganizowało do W-wy nie jest tak daleko;) Sporo ciotek jeździ w tym kierunku:lol:z B-stoku. Quote
Maia Posted September 26, 2012 Author Posted September 26, 2012 Hop hop Hermi prosił mnie o podniesienie jego wątku :-) Chłopak bardzo zaprzyjaźnił się z moją Pipi,razem się bawią, biegają, w domu nawzajem się podgryzają i szaleją, nawet razem śpią. Za to Buba za uszy go gryzie jak np chce obok niej przejść, aż się biedak jej boi, Kulka też raczej mało sympatyczna dla Hermeska. No i kochana ciamajda z niego :loveu: Quote
Recommended Posts