Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AnkaG']Piździa ma saaame zalety :)[/QUOTE]

ona naprawdę jest fajna, jest śmieszna, wesoła, ale gryzienie i szczekanie to są minusy, z którymi trzeba się liczyć i nad tym pracować albo polubić :lol:

Posted

Niestety trzeba polubić.
Moja Figa robi identycznie w stosunku do mojego dorosłego syna i gości.Syna to nawet potrafi uszczypnąć w zadek :evil_lol:.
Chyba wynika to z tego,że jako szczenię bardzo bała się mężczyzn.Do mnie tak nie podskakuje,ja w domu mogę wszystko.;)

Posted

Twoj TZ jest [I]targany emocjami [/I]:evil_lol: Ja mam troche podobnie w stosunku do Felixa - no lubie przeogromnie tego psa ale tak jak on mi cisnienie podnosi, to nieraz bym "do dziada" oddala :mad:

Posted

A myślicie, że Otiś był cichutki? Japę też darł, zwłaszcza rano, jak ktoś ruszył się z wyrka. Szczekał jak oszalały i budził wszystkich, którzy chcieli pospać. Biegał jak głupi, wskakiwał na meble, parapety, po to, żeby dobrze się od czegoś odbić (zwłaszcza jak miał za mało spacerków któregoś dnia).

Dlatego odetchnęłam, jak poszedł do ludzi w domku na uboczu cywilizacji, w dodatku aktywnych, któzy pomogą mu stracić nadmiary energii, więc w domu będzie już miał siły brykać.

Posted

Ja tez tak robie, biore wielki noz albo tasak, przykladam do czegos tam co chce przekroic a sie nie da i wale w noz-tasak tluczkiem do miesa.

Posted

[quote name='Pysia']Ja mam pomysł :diabloti: Zoperować struny głosowe, wyrwać zęby i będzie pies ideał :loveu:
Piszę o Piździ ;)[/QUOTE]

No przeciez nie o Wasi :lol: