Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']niestety muszę Cię rozczarować - kotka i to sterylizowana :evil_lol:[/QUOTE]

Nawet nie pomyślałam, że taka moze być odpowiedź :)

Posted

[quote name='Saththa']Nastepczyni Mrówki:)

mrówka była taka sama?[/QUOTE]

jeśli nie taka sama to baaardzo podobna wielkością, tylko Mrówka miała sznupkowe proporcje ładne, a Furia jest ciut wydłużona

Posted

Serdecznie zapraszam na bazarek dla Furii
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/231576-MARKOWE-KOSMETYKI-w-%C5%9Bwietnej-cenie-ksi%C4%85%C5%BCki-i-inne-na-SZNUPKI-do-16-09-godz-20?p=19612955#post19612955[/url]

Posted

Furia dzisiaj była przegrzeczna :loveu: ponieważ bardzo bolą mnie plecy i nie mogłam dziś za wiele pracować przy kompie to wzięłam się za prace ogrodowe i tylko Furka mogła być cały ten czas ze mną - na krok mnie nie odstępuje, leżała obok, obserwowała kury sąsiada :D nie mogła się im nadziwić :D pilnowała żeby mój ojciec za blisko nie podchodził :lol:

Posted

[quote name='malawaszka'] pilnowała żeby mój ojciec za blisko nie podchodził :lol:[/QUOTE]

noooo na bank by Ci przeszkadzał;)

Wszak jak bolą plecy i siedziec nie można to giąc się w ogrodzie już tak?:lol:

Posted

ruszać się trzeba wtedy :D od siedzenia boli mnie szyja i bark - od gięcia się w "ogrodzie" boli krzyż :D wolę ból krzyża
inną opcją byłoby położenie się... ale wtedy chyba bym umarła z nudów :lol: