Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Widziałam filmik z Bossem Hugosem na fejsiku. Tak mi się podoba jak Ty do niego ćwierkasz ze mogłabym słuchac godzinami ;) A on ładnie podchodzi... za niedługo przestanie się w końcu wycofywać!

Posted

Dzisiaj wzięłam dłuższą smycz i jeszcze trochę dalej wychodził z kątka, aż się czegoś wystraszył i musieliśmy się cofnąć i od nowa ;) teraz jest super bo śnieżek, mróz nie za duży więc przyjemnie się na ziemi siedzi ;) obym tylko zdążyła go ogarnąć do roztopów bo w błocie siedzieć :/ to tak średnio było fajne

Posted

jak siedziałam nieruchomo to tak, miałam podkładkę, a teraz jestem już bardziej "mobilna" haha więc nie biorę - na kolanach zasuwam :v jeszcze żaden czarny mnie tak długo na kolanach nie przytrzymał jak Hugo hahaha

Posted
2 godziny temu, Aśka Belkowska napisał:

Pytam, bo mój mąż kiedy go zobaczył na fb, to aż się zdziwił, że go o Czakiego nie męczę.

Klon naszego Fidka. Ciekawa jestem dlaczego wrócił z adopcji. Na tych zdjęciach wyglada jak nasz pies, tylko bardziej jedwabisty.

wrócił z adopcji bo Czaki potrafi pilnować zabawki - piłki, niestety adopcja była przed świętami i zaraz sylwester, a Czaki się bał, więc był czas, że bałsięwychodzić z domu - jak wiele psów w tym czasie, ale niestety Czaki nie znalazł zrozumienia u ludzi, którzy go wzięli... nie pomogli mu przejść przez ten trudny czas, tylko go oddali... 15 letnia dziewczyna (to już przeciez nie jest małe dziecko!) bała się go bo warczał - a mieli mu nie dawac piłki i po problemie... szkoda słów - po prostu nie pokochali go, nie chcieli popracować - rodzice daliby radę, ale córeczce się odwidziało... 

Posted

Widziałam filmik z Hugo - noooo ale zmiana :) Supcio :)

Keysi po Encortonie baaardzo się poprawiło. Byłam dzisiaj u wetów - pewnie będzie brała kilka miesięcy. Wg wetki jest bardzo kontaktowa jak na swój wiek - zwłaszcza, że głucha :)

Pewnie, że Czaki znajdzie domeczek - ślicznota z niego a warczenie o zabawkę to pikuś :)

Posted

Hugo idzie jak burza - lada dzień pójdziemy na spacer - czuję to w kościach :p 

dziś już brał z ręki jak stałam, a nawet dwa kroki za mną poszedł :p ja wiem, że to brzmi jakbym się jarała jakimś pryszczem, ale przy takim psie jak Hugo to jest mega! dla mnie to jest mega!

Posted
3 godziny temu, malawaszka napisał:

Hugo idzie jak burza - lada dzień pójdziemy na spacer - czuję to w kościach :p 

dziś już brał z ręki jak stałam, a nawet dwa kroki za mną poszedł :p ja wiem, że to brzmi jakbym się jarała jakimś pryszczem, ale przy takim psie jak Hugo to jest mega! dla mnie to jest mega!

Ja, na sam widok Huga jestem już ujarana  :P

Posted

Pisałam już, że Hugo podchodzi i je z ręki jak stoję? aaaaaaaaaaaaaaaaaa :D bosze jakie szczęście mnie wtedy przepełnia! Nawet teraz po ciemku podszedł i to bez przypinania smyczy.

Za to z Kredeczką gorzej :( szwy zdjęliśmy w poniedziałek, na zewnątrz się ładnie zagoiło wszystko, a w środku coś się paprze :( osłabła i boli brzuszek, zrobiliśmy USG i chyba organizm odrzuca nić z kikuta macicy i się tam paprze :( moja myszka - ona się czuła dobrze do piątku - wtedy był ostatni antybiotyk, i od soboty mi się nie podobała, już więcej spała i taka była nieswoja, ale apetyt był, chodziła, a od wczoraj już kiepsko, dziś śniadanie ledwo skubnęła, zaglądałam jej na bliznę czy tam jest ok wszystko, a na sromie kropelka ropy :( więc pędem do weta, miała przepłukane, dostała leki i trzymajcie kciuki, żeby już było coraz lepiej, bo nie wyobrażam sobie żeby musiała mieć znowu narkozę :(