Saththa Posted January 16, 2017 Posted January 16, 2017 Widziałam filmik z Bossem Hugosem na fejsiku. Tak mi się podoba jak Ty do niego ćwierkasz ze mogłabym słuchac godzinami ;) A on ładnie podchodzi... za niedługo przestanie się w końcu wycofywać! Quote
malawaszka Posted January 16, 2017 Author Posted January 16, 2017 Dzisiaj wzięłam dłuższą smycz i jeszcze trochę dalej wychodził z kątka, aż się czegoś wystraszył i musieliśmy się cofnąć i od nowa ;) teraz jest super bo śnieżek, mróz nie za duży więc przyjemnie się na ziemi siedzi ;) obym tylko zdążyła go ogarnąć do roztopów bo w błocie siedzieć :/ to tak średnio było fajne Quote
Saththa Posted January 16, 2017 Posted January 16, 2017 Wasia ale masz coś pod pupe?! jakis steropian czy coś? Quote
malawaszka Posted January 16, 2017 Author Posted January 16, 2017 jak siedziałam nieruchomo to tak, miałam podkładkę, a teraz jestem już bardziej "mobilna" haha więc nie biorę - na kolanach zasuwam :v jeszcze żaden czarny mnie tak długo na kolanach nie przytrzymał jak Hugo hahaha Quote
Saththa Posted January 16, 2017 Posted January 16, 2017 A jakies ochraniacze na kolana masz? Boże zeby ten Hugo wiedział.... Quote
Saththa Posted January 16, 2017 Posted January 16, 2017 Wasia! to bardzo nie dobrze dla kolan! Nakolanniki ochronne trzeba koniecznie. Quote
malawaszka Posted January 16, 2017 Author Posted January 16, 2017 wychodzę z założenia, że to już długo nie potrwa i się nie opłaca :v hahaha Quote
malawaszka Posted January 17, 2017 Author Posted January 17, 2017 nie, nie mam osobnych wątków dla psów, bo po co tworzyć martwe twory... tu pusto, to i tam byłoby pusto ;) Czaki pozdrawia Quote
Aśka Belkowska Posted January 17, 2017 Posted January 17, 2017 Pytam, bo mój mąż kiedy go zobaczył na fb, to aż się zdziwił, że go o Czakiego nie męczę. Klon naszego Fidka. Ciekawa jestem dlaczego wrócił z adopcji. Na tych zdjęciach wyglada jak nasz pies, tylko bardziej jedwabisty. Quote
Kate1205 Posted January 17, 2017 Posted January 17, 2017 Ojej ale Czaki jest sliczny :) to sredni sznup? chyba mlody Quote
malawaszka Posted January 17, 2017 Author Posted January 17, 2017 2 godziny temu, Aśka Belkowska napisał: Pytam, bo mój mąż kiedy go zobaczył na fb, to aż się zdziwił, że go o Czakiego nie męczę. Klon naszego Fidka. Ciekawa jestem dlaczego wrócił z adopcji. Na tych zdjęciach wyglada jak nasz pies, tylko bardziej jedwabisty. wrócił z adopcji bo Czaki potrafi pilnować zabawki - piłki, niestety adopcja była przed świętami i zaraz sylwester, a Czaki się bał, więc był czas, że bałsięwychodzić z domu - jak wiele psów w tym czasie, ale niestety Czaki nie znalazł zrozumienia u ludzi, którzy go wzięli... nie pomogli mu przejść przez ten trudny czas, tylko go oddali... 15 letnia dziewczyna (to już przeciez nie jest małe dziecko!) bała się go bo warczał - a mieli mu nie dawac piłki i po problemie... szkoda słów - po prostu nie pokochali go, nie chcieli popracować - rodzice daliby radę, ale córeczce się odwidziało... Quote
Margi Posted January 17, 2017 Posted January 17, 2017 Szkoda że tak się stało bo cudny jest. Myślę,że to nie był ten domek. Quote
Saththa Posted January 17, 2017 Posted January 17, 2017 15 letnia dziewczyna to juz w ogóle zasadniczo nie bardzo jest dziecko zwłaszcza w mniemaniu ich samych. Znajdzie cudny domek! Quote
AnkaG Posted January 17, 2017 Posted January 17, 2017 Widziałam filmik z Hugo - noooo ale zmiana :) Supcio :) Keysi po Encortonie baaardzo się poprawiło. Byłam dzisiaj u wetów - pewnie będzie brała kilka miesięcy. Wg wetki jest bardzo kontaktowa jak na swój wiek - zwłaszcza, że głucha :) Pewnie, że Czaki znajdzie domeczek - ślicznota z niego a warczenie o zabawkę to pikuś :) Quote
malawaszka Posted January 17, 2017 Author Posted January 17, 2017 Hugo idzie jak burza - lada dzień pójdziemy na spacer - czuję to w kościach :p dziś już brał z ręki jak stałam, a nawet dwa kroki za mną poszedł :p ja wiem, że to brzmi jakbym się jarała jakimś pryszczem, ale przy takim psie jak Hugo to jest mega! dla mnie to jest mega! Quote
malawaszka Posted January 17, 2017 Author Posted January 17, 2017 Lawa - od soboty u nas - ze Szczytów, cudna, energia, radość, dziewczynka jest młoda i mam nadzieję, że szybko znajdzie dom Quote
danyww Posted January 17, 2017 Posted January 17, 2017 3 godziny temu, malawaszka napisał: Hugo idzie jak burza - lada dzień pójdziemy na spacer - czuję to w kościach :p dziś już brał z ręki jak stałam, a nawet dwa kroki za mną poszedł :p ja wiem, że to brzmi jakbym się jarała jakimś pryszczem, ale przy takim psie jak Hugo to jest mega! dla mnie to jest mega! Ja, na sam widok Huga jestem już ujarana :P Quote
Saththa Posted January 18, 2017 Posted January 18, 2017 Prosze Cię :) A kto by sie nie jarał prysznicem po takim czasie :) CUDNIE!!!!!! Quote
malawaszka Posted January 18, 2017 Author Posted January 18, 2017 Pisałam już, że Hugo podchodzi i je z ręki jak stoję? aaaaaaaaaaaaaaaaaa :D bosze jakie szczęście mnie wtedy przepełnia! Nawet teraz po ciemku podszedł i to bez przypinania smyczy. Za to z Kredeczką gorzej :( szwy zdjęliśmy w poniedziałek, na zewnątrz się ładnie zagoiło wszystko, a w środku coś się paprze :( osłabła i boli brzuszek, zrobiliśmy USG i chyba organizm odrzuca nić z kikuta macicy i się tam paprze :( moja myszka - ona się czuła dobrze do piątku - wtedy był ostatni antybiotyk, i od soboty mi się nie podobała, już więcej spała i taka była nieswoja, ale apetyt był, chodziła, a od wczoraj już kiepsko, dziś śniadanie ledwo skubnęła, zaglądałam jej na bliznę czy tam jest ok wszystko, a na sromie kropelka ropy :( więc pędem do weta, miała przepłukane, dostała leki i trzymajcie kciuki, żeby już było coraz lepiej, bo nie wyobrażam sobie żeby musiała mieć znowu narkozę :( Quote
danyww Posted January 18, 2017 Posted January 18, 2017 Trzymamy za Kredeczkę .. i w dalszym ciągu jaram się Hugo Quote
Recommended Posts