Saththa Posted March 24, 2016 Posted March 24, 2016 21 godzin temu, Saththa napisał: Tak bo to jest jedyny powód dla którego nie możesz :P 19 godzin temu, wilczy zew napisał: Szanta jest już starsza i szybko mogą się zacząc kłopoty z chodzeniem. Jak wtedy wdrapiemy się na to piętro? Chodziło mi o to, ze masz w domu 3 inne psy w tym jednego któremu zdeka odbiło i dlatego piętro na którym mieszkasz nie jest jedynym powodem :P Quote
Saththa Posted March 24, 2016 Posted March 24, 2016 51 minut temu, wilczy zew napisał: A ja myślałam głownie o tym pietrze :P to się nazywa wyparcie :) Quote
ania0112 Posted March 24, 2016 Posted March 24, 2016 8 godzin temu, Saththa napisał: Chodziło mi o to, ze masz w domu 3 inne psy w tym jednego któremu zdeka odbiło i dlatego piętro na którym mieszkasz nie jest jedynym powodem :P Rzeklabym ze piętro nie jest ani jedynym ani nawet najważniejszym ;) Monia zero zainteresowania nerem? Przecież Nero jest taki cudowny ! Quote
malawaszka Posted March 24, 2016 Author Posted March 24, 2016 niestety zero... był jeden telefon niedawno, ale pani starszawa, pan starszawy, mieszkanie w bloku i spacerki po osiedlu - nieWstaw inne media daliby rady z tym głąbem... Quote
malawaszka Posted March 24, 2016 Author Posted March 24, 2016 no bo on jest taki - pies silny jak koń z malutkim rozumkiem :p na smaczki tak się ślini, że jakiekolwiek ćwiczenia z nim to trzeba robić chyba w kombinezonie do nurkowania :v i choćbym nie wiem co robiła to jak on gdzieś chce (np jak widzi obcego psa lub kota to głuchnie) to jakąś słabszą osobą ode mnie to by targał jak szmatą... ja sobie z nim radzę, ale nigdy w życiu nie chciałabym z takim psem spacerować po mieście - on całe życie robił co chciał i teraz kto "spija śmietankę?" ano ja :/ Quote
AnkaG Posted March 24, 2016 Posted March 24, 2016 No to zdecydowanie nie dla starszych ludzi Neruś. Raczej dla młodego faceta ... Quote
ania0112 Posted March 24, 2016 Posted March 24, 2016 Patyk na niego :> a jak koka? ( czy to kaja?) Bo ona miała coś tam z zyla ? Brzuchem? Jelitem,? Quote
malawaszka Posted March 25, 2016 Author Posted March 25, 2016 jak patyk? w sensie kijem??? :v Koka - nie znalazł wet nieprawidłowości zw z żyłą wrotną, ale znalazł zapchany woreczek żółciowy - teraz podajemy leki i po świętach badania krwi i sprawdzimy czy cośsię poprawiło. Co 2 tyg robię jej badanie moczu i jest dziwnie bo trzy badania wstecz nie było żadnych kryształów, ale były bakterie, po 2 tyg była odrobina struwitów, a po kolejnych 2 tyg nic - po świętach zobaczymy co dalej :/ ale boję się ją oddać żeby ktoś nie zaniedbał kontrolowania bo ona po sobie nie pokaże, że coś jest nie tak, a będzie cierpiała po cichutku. Quote
wilczy zew Posted March 25, 2016 Posted March 25, 2016 Myślałam,że tylko ja nie rozumiem tego wpisu o patyku :) Quote
ania0112 Posted March 25, 2016 Posted March 25, 2016 Owszem w sensie że kijem... Ale ze kij gruby to patyk ;) to trzymam kciuki żeby worczek się czyscil. Monika to musi być tak ze jej sie będzie odnawialo i trzeba tak często robić badania ? Ona to pewnie miała przewlekłe ale jak jej to dobrze wyleczysz to może zniknie problem. Pewnie jest też jakas karma która mogłaby działać zapobiegawczo. Ona jest w typie i ładna to będziesz mogła pomarudzic przy wyborze domku :> Quote
malawaszka Posted March 25, 2016 Author Posted March 25, 2016 7 godzin temu, ania0112 napisał: to trzymam kciuki żeby worczek się czyscil. Monika to musi być tak ze jej sie będzie odnawialo i trzeba tak często robić badania? Ona to pewnie miała przewlekłe ale jak jej to dobrze wyleczysz to może zniknie problem. Pewnie jest też jakas karma która mogłaby działać zapobiegawczo. Ona jest w typie i ładna to będziesz mogła pomarudzic przy wyborze domku :> karmę specjalną dostaje, badania na razie trzeba często robić, a czy będzie trzeba potem też to nie mam pojęcia - wszystko zależy od kolejnych badań :/ Quote
AnkaG Posted March 28, 2016 Posted March 28, 2016 Tia - zarośnięta mocno ale ona futrzasta masakrycznie jest :) Dwa misie :) Quote
Pysia Posted March 28, 2016 Posted March 28, 2016 Śliczna jest! W futrzastej wersji najpiękniejsza! Quote
malawaszka Posted March 29, 2016 Author Posted March 29, 2016 Misie są fajne dopóki się ich nie ogoli :) potem są jeszcze fajniejsze :v ja miałam święta fryzjerskie - wszystkie pieski mam nowe :p Quote
malawaszka Posted March 29, 2016 Author Posted March 29, 2016 Misie są fajne dopóki się ich nie ogoli :) potem są jeszcze fajniejsze :v ja miałam święta fryzjerskie - wszystkie pieski mam nowe :p 1 Quote
Recommended Posts