Erhan Posted March 15, 2016 Posted March 15, 2016 Pysia, zamknij całe towarzystwo razem, w najmniejszym pokoju i nie wypuszczaj dopóki się nie przyzwyczają 3:) 1 Quote
malawaszka Posted March 16, 2016 Author Posted March 16, 2016 wreszcie się zaczęła wyciszać i potrafi się położyć - ba! nawet całkiem mocno zasypia <3 nad czystością chyba też zaczynamy panować tfu tfu tfu 1 Quote
Erhan Posted March 16, 2016 Posted March 16, 2016 52 minut temu, malawaszka napisał: ... nad czystością chyba też zaczynamy panować tfu tfu tfu... Popluć i wytrzeć, to trochę mało na brudne nogi, - trzeba umyć i nie ma że boli :v 1 Quote
AnkaG Posted March 16, 2016 Posted March 16, 2016 No piękna pannica :) taka jasna pieprzaczka :) Ha ha jakby Wasia miała wszystkim zwierzom nogi myć to miałaby zajęcie od rana do nocy... ja to nie patrzę już na piach w domu... Keysi na starość ma pam pam i wygryza trawę i przynosi do domu resztki... Quote
malawaszka Posted March 16, 2016 Author Posted March 16, 2016 wczoraj było zimowo - może komuś kotka... albo pieska :v odwiedziła nas Simka <3 czyli Maleństwo :D Quote
wilczy zew Posted March 16, 2016 Posted March 16, 2016 Supcio foty!! U nas było mniej śniegu i rano już bardzo się topił. Quote
malawaszka Posted March 17, 2016 Author Posted March 17, 2016 i nasza nowa podopieczna - Lusia ze schroniska w Poznaniu i Nana prawdopodobnie bouvierkowa suczyna - świetna - to ta co jest u Marty Tamm Quote
malawaszka Posted March 17, 2016 Author Posted March 17, 2016 no bo nasze szmaucery sa nietuzinkowe i nie mają zwyczajnych nudnych ucholi Quote
Erhan Posted March 17, 2016 Posted March 17, 2016 18 godzin temu, malawaszka napisał: Jakiś hinduski albo tybetański sznaucer - trzecie ucho mu urosło :v Quote
AnkaG Posted March 17, 2016 Posted March 17, 2016 Ale fotek ileee psów na nich :) z małymi sznupami to mam trochę problem kto jest kto. No domyślam się ale... Quote
zerduszko Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 O 11.03.2016o22:01, malawaszka napisał: ja jestem przekonana, że jej wycie i szczekanie znam ze słyszenia gdzieś tu z okolicznych podwórek... To już jakaś choroba? ;) Kota jest zajebiaszcza! Dlaczego nie chcesz jej nikomu oddać ;) Ach żeby tak moje dziecko było normalne! Quote
malawaszka Posted March 18, 2016 Author Posted March 18, 2016 6 minut temu, zerduszko napisał: To już jakaś choroba? ;) no raczej :p ludzi po pyskach nie rozpoznaję, ale po psach i owszem :p a czego chcesz od swego dziecka? męczykotek? Pysia została matką chrzestną Szanty - czekamy na prezenty, uwielbiam tego psa... Quote
zerduszko Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 3 minuty temu, malawaszka napisał: a czego chcesz od swego dziecka? męczykotek? Męczykotek, męczypiesek, męczyczłowiek. Kiedyś myślałam, ze to wina rodziców, ale aktualnie jestem zwolennikiem egzorcyzmów. Jka się chcesz pozbyć jakiegoś kota, to go podeslij do nas :P Sznata śliczna, imię mniej. Quote
Pysia Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 Godzinę temu, zerduszko napisał: Męczykotek, męczypiesek, męczyczłowiek. Kiedyś myślałam, ze to wina rodziców, ale aktualnie jestem zwolennikiem egzorcyzmów. Jka się chcesz pozbyć jakiegoś kota, to go podeslij do nas :P Sznata śliczna, imię mniej. Szanta !!! Nie Sznata hahahaha Sznata Szmata Mata :P Buahahahaha Jasne. Od razu prezenty. Zawiozłam ostatnio i wystarczy. Trza było sobie bogatą matkę chrzestną szukać a nie taką gorszego sortu ;P Quote
malawaszka Posted March 19, 2016 Author Posted March 19, 2016 kocham to pyszczydło <3 nie jest tak źle skoro potrafi już tak :o 2 tyg temu ledwo człapała Quote
wilczy zew Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 Dziwię się że siostra daje swoje dzieci do tych testów :P Szanta ma krótki ogon? Quote
malawaszka Posted March 20, 2016 Author Posted March 20, 2016 Szantula cała jest zajebiaszcza <3 Dziś do domu do Katowic pojechała Pasja :) Quote
Recommended Posts