Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja zaglądam na fb (ale nie jestem) i widzę.... ech....

Sandra - ja miałam 2 później 3 i później 4... jest różnica....

no miedzy 2 a 4 na pewno :D

Z dwoma jest mega nuda ;)

A Wasia ile ma piesełków? :)

Ale tak u siebie czy globalnie? :)

Posted

no to kij im w oko... 

bosz nie mogę się doleczyć a dziś znowu wymarzłam bo zakładaliśmy Nerusiowi klapkę do wchodzenia do domku - masakra myślałam, ze to rachu ciachu, a okazało się, ze prawie całe drzwi musieliśmy rozkręcić :v 

a potem wzięłam się za aktualizację www - porządki świąteczne bo ludzie przysyłają psy żeby ogłosić, a potem mają w dupie i nie raczą poinformować, że już nieaktualne i strona zapchana duchami, ale już ogarnęłam - pół dnia, jak nie więcej

Posted

wszystkich rozbraja Mopsia bo takie oczka ma duże, tylko czemu nikt jej jeszcze nie adoptował??? ... ja to oczywiście widzę, że jej coś nie tak z oczkami jest i się z nich leje i w ogóle aaaa 

Posted

No ja jej nie mogę adoptować :( a jakbym mogła to najpierw wazniaka bo mnie serce boli jak go widzę :/ a mopsia i jej oko... mi się wydaje ze to masa śpiochów które utknely w brudnej sierści... taka mam naszieje :)

Posted

uhhhh Nero mi dziś zwiał - normalnie, bezczelnie, po samczemu... wezmę i go wykastruję własnoręcznie - pisałam juz, że nienawidzę niekastrowanych samców? Ledwo odpięłam smycz a ten sruuu nawrót i na wieś - normalnie widziałam po nim, że to było zaplanowane! Świntuch jeden... dopadłam go oczywiście :p ale nienawidzę takiego zachowania... miałam ochotę oskalpować! 

Posted

Dziewuszki, przyczlapalam zlozyc Wam wszystkiego najlepszego w Nowym Roku !!! oby nam sie :-)
U nas okejos i bez wiekszych zmian. Oskar ma sie dobrze a Hippcio - chociaz najzdrowszym psem to on juz nie bedzie. to tez daje rade i jest git hihi

Posted

Pinku super, że jesteś - wszystkiego dobrego dla Was i dla każdego, kto tu zagląda :) 

Ja znowu jakaś słaba - chyba wczoraj przesadziłam ze spacerami i mam za swoje, ale nic to - sylwester pod kołderką z kubeczkiem lipy też dobra rzecz :p niedługo zapomnę jak smakuje alko :v