malawaszka Posted December 29, 2015 Author Posted December 29, 2015 Wilcza jak chętni na Tobiego? odesłali ankietę? Quote
zerduszko Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 Ja zaglądam na fb (ale nie jestem) i widzę.... ech.... Sandra - ja miałam 2 później 3 i później 4... jest różnica.... Z dwoma jest mega nuda ;) A Wasia ile ma piesełków? :) Quote
Saththa Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 Ja zaglądam na fb (ale nie jestem) i widzę.... ech.... Sandra - ja miałam 2 później 3 i później 4... jest różnica.... no miedzy 2 a 4 na pewno :D Z dwoma jest mega nuda ;) A Wasia ile ma piesełków? :) Ale tak u siebie czy globalnie? :) Quote
malawaszka Posted December 29, 2015 Author Posted December 29, 2015 no to kij im w oko... bosz nie mogę się doleczyć a dziś znowu wymarzłam bo zakładaliśmy Nerusiowi klapkę do wchodzenia do domku - masakra myślałam, ze to rachu ciachu, a okazało się, ze prawie całe drzwi musieliśmy rozkręcić :v a potem wzięłam się za aktualizację www - porządki świąteczne bo ludzie przysyłają psy żeby ogłosić, a potem mają w dupie i nie raczą poinformować, że już nieaktualne i strona zapchana duchami, ale już ogarnęłam - pół dnia, jak nie więcej Quote
ania0112 Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 Wszystkie ze zdjęć łapią za serca ale ta mopsia mnie rozbraja :P Quote
malawaszka Posted December 29, 2015 Author Posted December 29, 2015 wszystkich rozbraja Mopsia bo takie oczka ma duże, tylko czemu nikt jej jeszcze nie adoptował??? ... ja to oczywiście widzę, że jej coś nie tak z oczkami jest i się z nich leje i w ogóle aaaa Quote
ania0112 Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 No ja jej nie mogę adoptować :( a jakbym mogła to najpierw wazniaka bo mnie serce boli jak go widzę :/ a mopsia i jej oko... mi się wydaje ze to masa śpiochów które utknely w brudnej sierści... taka mam naszieje :) Quote
malawaszka Posted December 29, 2015 Author Posted December 29, 2015 no Ważniak to i mój koszmar... a te babsztyle tam takie niemiłe, że rzygać się chce... tfu Quote
malawaszka Posted December 30, 2015 Author Posted December 30, 2015 jupiii właśnie Rzeszów ogłosił, że Ważniak adoptowany - oby szczęśliwie!!! 2 Quote
AnkaG Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 No te oczka Mopsi.. Dobre wieści o Ważniaku na koniec roku :) Quote
malawaszka Posted December 30, 2015 Author Posted December 30, 2015 uhhhh Nero mi dziś zwiał - normalnie, bezczelnie, po samczemu... wezmę i go wykastruję własnoręcznie - pisałam juz, że nienawidzę niekastrowanych samców? Ledwo odpięłam smycz a ten sruuu nawrót i na wieś - normalnie widziałam po nim, że to było zaplanowane! Świntuch jeden... dopadłam go oczywiście :p ale nienawidzę takiego zachowania... miałam ochotę oskalpować! Quote
malawaszka Posted December 30, 2015 Author Posted December 30, 2015 amant sramant... już ja mu poamancę... a z Tinką znowu gorzej :( tym razem problemy ze wstawaniem - dzisiaj jest masakra i boję się jutra i pojutrza :( Quote
WATACHA Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 :(, pogoda kiepska, a mój Leo jeszcze "chrząka", przede wszystkim na zewnątrz, mimo, że gardło już zdrowe.Chyba znów nas czeka pan doktor :( Quote
AnkaG Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 No to się wnerwiłaś jak zwiał amant... Zimno jest to i pewnie Tinkę stawy pobolewają. Quote
Pink Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 Dziewuszki, przyczlapalam zlozyc Wam wszystkiego najlepszego w Nowym Roku !!! oby nam sie :-) U nas okejos i bez wiekszych zmian. Oskar ma sie dobrze a Hippcio - chociaz najzdrowszym psem to on juz nie bedzie. to tez daje rade i jest git hihi Quote
malawaszka Posted December 31, 2015 Author Posted December 31, 2015 Pinku super, że jesteś - wszystkiego dobrego dla Was i dla każdego, kto tu zagląda :) Ja znowu jakaś słaba - chyba wczoraj przesadziłam ze spacerami i mam za swoje, ale nic to - sylwester pod kołderką z kubeczkiem lipy też dobra rzecz :p niedługo zapomnę jak smakuje alko :v Quote
malawaszka Posted January 1, 2016 Author Posted January 1, 2016 Daisy jutro jedzie do domku, jestem tak rozsypana, że co chwilę mi oczy mgłą zachodzą :/ masakra jak bardzo ją kocham :( 1 Quote
Recommended Posts