Pysia Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 Lunka trzymaj się no! Zobacz na swoją rówieśniczke Setizmorke! Ma ponad 120 lat i mam nadzieję, ze wiosnę zaliczymy jeszcze! I czereśnie które tak uwielbia! Quote
wilczy zew Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 Był telefon o Tobiego,do bloku,dojrzałe małżeństwo. Mieli sznaucka. Quote
malawaszka Posted November 25, 2015 Author Posted November 25, 2015 Był telefon o Tobiego,do bloku,dojrzałe małżeństwo. Mieli sznaucka. a skąd ludzie? organizujemy wizytę? Quote
wilczy zew Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 Z Nysy. Jeszcze ankietę muszą wypełnić. Quote
Saththa Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Hihi Wilcza nooooo :D Był telefon o Tobiego,do bloku,dojrzałe małżeństwo. Mieli sznaucka. Są z Nysy wysłałam(?) im ankiete czekam az odeślą i zobaczymy co dalej/ nie wysłałam im ankiety bo nie mam podeślesz do mnie do im wyślę. Z rozmowy fajnie/ nie fajnie mam przeczucie, że / sama nie wiem. Zobaczymy Hihihih naprawde można wszystko tak sprawniej :P I coś zrobiła Glutkowi??!! Był telefon o Tobiego,do bloku,dojrzałe małżeństwo. Mieli sznaucka. a skąd ludzie? organizujemy wizytę? Z Nysy. Jeszcze ankietę muszą wypełnić. wysłałaś? Quote
malawaszka Posted November 26, 2015 Author Posted November 26, 2015 Hihi Wilcza nooooo :D Był telefon o Tobiego,do bloku,dojrzałe małżeństwo. Mieli sznaucka. Są z Nysy wysłałam(?) im ankiete czekam az odeślą i zobaczymy co dalej/ nie wysłałam im ankiety bo nie mam podeślesz do mnie do im wyślę. Z rozmowy fajnie/ nie fajnie mam przeczucie, że / sama nie wiem. Zobaczymy Hihihih naprawde można wszystko tak sprawniej :P I coś zrobiła Glutkowi??!! no! Odnośnie Lunci to jestem w lekkim szoku No moje urojenia, że jej guz odrasta się nie sprawdziły! Najpewniej kaszel spowodowany jest pogłębiającym się problemem z serduszkiem, w przyszłym tygodniu mamy echo i wtedy będzie wiadomo konkretniej, A dziś na USG nieźle - poza woreczkiem żółciowym, który jest zapchany, ściany ma pogrubione i to ją boli raczej - stąd pewnie stękania, które też myślałam, że są przez tego raka; RTG też nie pokazał żadnych obcych potworów - krtań, tchawica ok, nic nie pozwężane żeby powodowało kaszel, za to serducho już powiększone. Czyli o raczysku możemy zapomnieć, tylko teraz oby udało się jeszcze serduszko wspomóc bo ona już od co najmniej dwóch lat bierze leki na serce i teraz się pogorszyło. Czyli i dobre wieści i złe :o Quote
AnkaG Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Wieści lepsze niż gorsze :) Bo wiadomo Lunka sie starzeje... ile ona ma lat? Keysi dzisiaj rano nawaliła przy mnie koope. Ja sie ubierałam a ona stojąc 2 metry ode mnie koo zrobila... Quote
Pysia Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Lunka w sierpniu skończyła 13 lat. Serduszko powiększone to nie żadna tragedia. Jak płynu nie ma to pikuś. W tym wieku raczej normalne to jest. Wilcza no zlituj sie kobieto! Quote
malawaszka Posted November 26, 2015 Author Posted November 26, 2015 Wieści lepsze niż gorsze :) Bo wiadomo Lunka sie starzeje... ile ona ma lat? Keysi dzisiaj rano nawaliła przy mnie koope. Ja sie ubierałam a ona stojąc 2 metry ode mnie koo zrobila... 13 w sierpniu skończyła a Daisy znowu nasrała w nocy - normalnie przez sen słyszałam jak sadzi twarde boby na panele! mała świnia Quote
AnkaG Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Poprawicie Lunce serduszko i jeszcze będzie dobrze :) No Daisy wykazuje się ... ale może przez cieczkę ma "odpały". Quote
malawaszka Posted November 26, 2015 Author Posted November 26, 2015 no mam nadzieję, że przez cieczkę bo ja chcę ją szybko wyadoptować :/ a jak będzie tak brudzić to szybko wróci :/ ale liczę na to, ze jak będzie jedynaczką to nie będzie tak królewnować na spacerach tylko się załatwiać jak należy Quote
wilczy zew Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Ludzie nie przysłali adresu,więc dzisiaj zadzwoniłam do nich. Pan powiedział,że żona idzie do szpitala i dopiero jak wróci to on się odezwie. Chyba wystraszyli się wizyty. Nikt nie zapyta co Glutek mnie zrobił. Quote
danyww Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Cieszę się z tych dobrych wiadomości o Lunce ..z serduszkiem dobrze będzie :) Quote
AnkaG Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Wilcza jak nikt nie pyta??? Tylko u ciebie pytamy :P Quote
malawaszka Posted November 26, 2015 Author Posted November 26, 2015 Ludzie nie przysłali adresu,więc dzisiaj zadzwoniłam do nich. Pan powiedział,że żona idzie do szpitala i dopiero jak wróci to on się odezwie. Chyba wystraszyli się wizyty. qrwa zawracacze dupy... nie rozumiem takich ludzi... Quote
ania0112 Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Wlicza ale my wiemy co ci zrobił, ugryzl w palec. Teraz chcemy wieedziec co ty mu zrobiłaś ze do tego doszło ???? weź się wykarz odrobiną zrozumienia i opowiedz nam historię która zaspokoi nasze dusze pragnące krwawych opowieści Quote
wilczy zew Posted November 27, 2015 Posted November 27, 2015 Na innym wątku napisałam : sadystki. Quote
Saththa Posted November 27, 2015 Posted November 27, 2015 Ludzie nie przysłali adresu,więc dzisiaj zadzwoniłam do nich. Pan powiedział,że żona idzie do szpitala i dopiero jak wróci to on się odezwie. Chyba wystraszyli się wizyty. Nikt nie zapyta co Glutek mnie zrobił. Kurcze może rzeczywiście coś im wyskoczyło z tym szpitalem... Wilcza jak nikt nie pyta??? Tylko u ciebie pytamy :P Właśnie! Na innym wątku napisałam : sadystki. Sama jesteś sadystka i torturujesz Glutka pizza!!! Quote
Recommended Posts