Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zmiejszenie kapania i przejscie w bardziej przeźroczytą barwe to dni płodne raczej... :P

no też o tym plotę cały czas - czyli końcówka cieczki? a ona zaczęła dopiero tydzień temu

przed chwilą się nawet do mnie wystawiała :v 

Posted

No raczej mało prawdopodobne...

Niektóre suki tak mają. Przypomnij sobie Kisielka. Ona chciała się łajdaczyć non stop- calutką cieczkę. Gdy byłam na wykładach o rozrodzie i o to zapytałam, to dostałam odpowiedź że rozregulowane hormonalnie suki tak mają.  I to się akurat u Kisiela zgadzało. 

Tydzień minął to i wytrzymasz jeszcze półtora- dwa ;)  A Drops głupi nie jest. Może się okzać ze któregoś dnia zachcxe mu sie seksu ;)   I co że wysterylizowany ;) 

Posted

O 4-ej rano włamali mi się do domu przez garaż. Ja spałam na piętrze. Zdązyli tylko torebkę ukraść a w niej wszytkie dokumenty i pieniądze. Uciekli bo Sisi zaczela ujadac na łóżku i sie zerwalam i zeszlam na dół.

Jestem sama nie wiem jak będe funkcjonować... boję sie nocy. :(

Posted

o rany Anka... współczuję! Nam się nie włamali do domu tylko trochę rzeczy z podwórka kiedyś wynieśli, a i tak się potem bałam długi czas przez to, że nie mamy ogrodzenia :/ a burków tyle w domu i żaden się nie odezwał... 

Posted

Jest 20 - boję się z psami na spacer pość...

najpierw przyjechał patrol a ok. 6 ekipa śledcza - siedzieli prawie do 9-tej.

Robili zdjecia i zbierali odciski palców - nie ma śladu włamania nie wiem jak drzwi od garażu otworzyli. Ja mam na piloty wszystko.

Juz o 5-tej zastrzegłam przez internet kartę i za chwilę zadzwoniłam i zastrzeglam dowód osobisty w banku (idzie w sieci do wszystkich banków). Jak czekałam na kolejnych policjantów.

Zalatwiałam cala mase papierów do wydania nowych dokumentów (no jeźdże tylko z paszportem i ksero dokumentów bo miałam jak mi baba w zeszłym roku w tył auta wjechała i robiłam kopie do ubezpieczyciela), byłam na policji po zaswiadczenie. W gminie jak byłam to zglosilam kradzież i unieważnili mój dowód osobisty.

Jestem tak roztrzęsiona - zlazłam a mogłam jeszcze w łep dostać ...

Posted

O matko! Anka! 

U nas kiedyś ktoś chodził po placu. Chyba myślał że nadal mam niufy. Na nasze szczęście Pele jest doskonałym stróżem. Tak darł morde i skakał na drzwi, że go w końcu wypuściłam. Oj ktyoś bardzo szybko biegł .... A czarny ktoś deptał mu po piętach. 

• Upvote 1