AnkaG Posted October 21, 2015 Posted October 21, 2015 Kurna no doczytałam ze na Jaworowej zaginął a to blisko sister, dwie ulice dalej i zaczyna sie tam duże osiedle.... Quote
malawaszka Posted October 23, 2015 Author Posted October 23, 2015 ŁOBUZ! ale są i słodkie chwile <3 i mały kupojadek :p 1 Quote
wieso Posted October 23, 2015 Posted October 23, 2015 A maly kupojadek mA tylko nos i calusne uchole, taki maly czupurek. A Teddy nie Do poznania a Co pogryzl? Quote
malawaszka Posted October 23, 2015 Author Posted October 23, 2015 Tadzik zmasakrował podkład higieniczny - to tylko kupa sprzątania bo rozdrobniony w pył, gorzej bo mi napoczął ukochaną poduszkę ortopedyczna, na którą się szarpnęłam całkiem niedawno :( nie zniszczył, ale wyżarł kawałek Quote
Pysia Posted October 23, 2015 Posted October 23, 2015 Phi tylko wyżarł kawałek? On też chciał mieć cos ortopedycznego dla siebie :P 1 Quote
ania0112 Posted October 23, 2015 Posted October 23, 2015 Poduszki współczuję... Ale ryjonka ma boskiego :) Boże nie mogę zaglądać na fb, potrzebuje wygranej w totka na domek... Nie mogę oglądać wazniaka w schronie :( jest ciemniejszy niż brokat ale tak to wygląda identycznie... ten sam lebek, ta sama krecista sierść. I jeszcze ma 10 lat, normalnie patrzę na niego i mam schizy ze brokat wylądował w schronie :( mega jest mi go szkoda :( 1 Quote
malawaszka Posted October 24, 2015 Author Posted October 24, 2015 no ja już pisałam, że mnie się wydaje, że to są te same geny i nie zdziwiłabym się jakby był też od grasantów Quote
WATACHA Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 Ja też nie mogę już tych wszystkich psiaków oglądać.Najgorzej jest wybrać któremu pomóc, a chciałoby się wszystkim :( 1 Quote
malawaszka Posted October 24, 2015 Author Posted October 24, 2015 będziemy mieć nową olbrzymkę - przyprowadzona do weta do uśpienia bo właściciel przeprowadził się z domu do mieszkania, suka kojcowa, nowi właściciele domu jej nie chcą i ma zniknąć... na szczęście ert nie zgodził się na uśpienie, a w lecznicy w tym momencie była dobra dusza, która napisała do mnie i zorganizowała przejęcie suczki - ma ją zabrać w poniedziałek i będziemy organizować przewiezienie do mnie - jest w Płońsku; suczka ma sztywną tylną łapkę - stare złamanie poskładane tak "pięknie" ... mam nadzieję, że nie ma na imię Tina :p szkoda, że to tak daleko bo chętnie bym ją razem z tą piękna budą przytuliła :P Quote
ania0112 Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 O jaka fajna suczka :) to kciuki za to żeby się z teodorkiem dogadala. Wiadomo jaki wiek? Masakra kolejny pies przeprowadzony do uśpienia bo ludziom tak wygodniej .... idioci :/ Quote
malawaszka Posted October 24, 2015 Author Posted October 24, 2015 Ale cudo, wziełabym ha,ha,ha bierz! do Ciebie bliżej ma około 7-8 lat Quote
ania0112 Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 A wazniak chyba jest bez ogona wiec rodowodowt nie jest ale może gdzieś tam grasanty w dalszym pokoleniu są Quote
WATACHA Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 bierz! do Ciebie bliżej ma około 7-8 lat No gdzie Monika, chcesz żeby mnie Bartek wyj..ał z domu :P ? Quote
wilczy zew Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 Watacha Bartek Cię kocha,to zniesie. Ale buda fajna. Quote
wilczy zew Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 Tak patrzę na nią i opiekować,to oni się za bardzo nią nie opiekowali. Quote
WATACHA Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 Watacha Bartek Cię kocha,to zniesie. Ale buda fajna. Ale nie aż tak ha,ha,ha. Quote
Pysia Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 Raczej nie.... Do tego te fekalia wszędzie.... Masakra. Quote
wilczy zew Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 A wazniak chyba jest bez ogona wiec rodowodowt nie jest ale może gdzieś tam grasanty w dalszym pokoleniu są To nie ogon świadczy o rodowodzie. Quote
malawaszka Posted October 24, 2015 Author Posted October 24, 2015 A wazniak chyba jest bez ogona wiec rodowodowt nie jest ale może gdzieś tam grasanty w dalszym pokoleniu są a to nie widziałaś młodych kopiowanych??? No gdzie Monika, chcesz żeby mnie Bartek wyj..ał z domu :P ? oj tam oj tam Quote
Pysia Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 Mnie tam TZ nie wy....ł :P A kiedyś mówił że nie chce wcale psa ;) Ma w tej chwili 7 a w międzyczasie rózne psy mu się pod nogami plątały ;) Quote
WATACHA Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 Jest różnica mieszkanie, a domek :).Gdybym mieszkała w domku to bym się pewnie zdecydowała.Pies jest zaniedbany, moje też nie młodnieją.Dwa duże starsze psy, i dwa małe w średnim wieku.Ekstra, bo nie sądzę, żeby tak się na nią "rzucili" od razu.Nie będę nawet poruszać tematu rodziny i sąsiadów ha,ha,ha.Małe to jakieś trzeba wziąć podobne to się nie kapną, bo raczej z czwórką na raz nie wyjdę. Quote
malawaszka Posted October 24, 2015 Author Posted October 24, 2015 ja tam jestem optymistką i wiem, że dziewczyna znajdzie domek jakiego całe życie nie miała - już moja w tym głowa, jest sznaucerem - nie mixem więc będzie o niebo łatwiej, a do tego suczką a nie samcem to już o dwa nieba łatwiej ;) od dziś mamy jeszcze jednego podopiecznego - wielkie dzięki dla missieek że pojechała po niego do Końskich - pies od końca sierpnia się tam błąkał, koczował pod jakimś salonem kosmetycznym, zobaczyłam go chyba w środę i oto jest nasz :P Quote
Recommended Posts