Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tadzik zmasakrował podkład higieniczny - to tylko kupa sprzątania bo rozdrobniony w pył, gorzej bo mi napoczął ukochaną poduszkę ortopedyczna, na którą się szarpnęłam całkiem niedawno :( nie zniszczył, ale wyżarł kawałek

Posted

Poduszki współczuję... Ale ryjonka ma boskiego :) Boże nie mogę zaglądać na fb, potrzebuje wygranej w totka na domek... Nie mogę oglądać wazniaka w schronie :( jest ciemniejszy niż brokat ale tak to wygląda identycznie... ten sam lebek, ta sama krecista sierść. I jeszcze ma 10 lat, normalnie patrzę na niego i mam schizy ze brokat wylądował w schronie :( mega jest mi go szkoda :(

• Upvote 1
Posted

będziemy mieć nową olbrzymkę - przyprowadzona do weta do uśpienia bo właściciel przeprowadził się z domu do mieszkania, suka kojcowa, nowi właściciele domu jej nie chcą i ma zniknąć... na szczęście ert nie zgodził się na uśpienie, a w lecznicy w tym momencie była dobra dusza, która napisała do mnie i zorganizowała przejęcie suczki - ma ją zabrać w poniedziałek i będziemy organizować przewiezienie do mnie - jest w Płońsku; suczka ma sztywną tylną łapkę - stare złamanie poskładane tak "pięknie" ... mam nadzieję, że nie ma na imię Tina :p

szkoda, że to tak daleko bo chętnie bym ją razem z tą piękna budą przytuliła :P  

Posted

O jaka fajna suczka :) to kciuki za to żeby się z teodorkiem dogadala. Wiadomo jaki wiek? Masakra kolejny pies przeprowadzony do uśpienia bo ludziom tak wygodniej .... idioci :/

Posted

A wazniak chyba jest bez ogona wiec rodowodowt nie jest ale może gdzieś tam grasanty w dalszym pokoleniu są

a to nie widziałaś młodych kopiowanych??? 

No gdzie Monika, chcesz żeby mnie Bartek wyj..ał z domu :P ?

oj tam oj tam

Posted

Jest różnica mieszkanie, a domek :).Gdybym mieszkała w domku to bym się pewnie zdecydowała.Pies jest zaniedbany, moje też nie młodnieją.Dwa duże starsze psy, i dwa małe w średnim wieku.Ekstra, bo nie sądzę, żeby tak się na nią "rzucili" od razu.Nie będę nawet poruszać tematu rodziny i sąsiadów ha,ha,ha.Małe to jakieś trzeba wziąć podobne to się nie kapną, bo raczej z czwórką na raz nie wyjdę.

Posted

ja tam jestem optymistką i wiem, że dziewczyna znajdzie domek jakiego całe życie nie miała - już moja w tym głowa, jest sznaucerem - nie mixem więc będzie o niebo łatwiej, a do tego suczką a nie samcem to już o dwa nieba łatwiej ;)

od dziś mamy jeszcze jednego podopiecznego - wielkie dzięki dla missieek że pojechała po niego do Końskich - pies od końca sierpnia się tam błąkał, koczował pod jakimś salonem kosmetycznym, zobaczyłam go chyba w środę i oto jest nasz :P