malawaszka Posted December 29, 2014 Author Posted December 29, 2014 troszkę mnie znowu nie będzie - zepsuł mi się komp, oddałam do serwisu i czekan na noy - mopże w środę no to pa - udanego sylwestra i w ogóle :) Quote
malawaszka Posted December 29, 2014 Author Posted December 29, 2014 Jarek ma. Ja pozyczylam od ojca ale zapomniałam oplacic net w nim i nie działa haha. Zagladm z telefonu. Na lapku musze popracować wiec dobrze ze nie ma netu. Quote
Margi Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Czy mam wciągnąć na naszą listę nowego psiaka u Małgosi H.? Nie pamiętam jak się ta psina nazywa. Już wiem Karmelek. Quote
Pysia Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Jarek ma. Ja pozyczylam od ojca ale zapomniałam oplacic net w nim i nie działa haha. Zagladm z telefonu. Na lapku musze popracować wiec dobrze ze nie ma netu.No co Ty. Przecież ty masz net z Tepsy więc jaki problem na laptoku z niego korzystać? Chyba że nie masz routera. A to dość potrzebna rzecz w domu ;) Quote
AnkaG Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 No to Wasiu wsiego dobrego w tym nowym roczku ... Quote
malawaszka Posted December 29, 2014 Author Posted December 29, 2014 [quote name="Pysia" post="15982806" timestamp="1419871837"]No co Ty. Przecież ty masz net z Tepsy więc jaki problem na laptoku z niego korzystać? Chyba że nie masz routera. A to dość potrzebna rzecz w domu ;)[/quot Juz mi tu nie cwaniakuj. Mamy wifi w domu ale to jest bunkier i żeby hulalo na lapku u mnie to misi być dodatkowa antena a tego juz mi sie nie chce na dwa dni instalować vo mam co robic. Haha sorki nie poprawiam tych głupich błędów. Margi tak karmelek i jeszcze pyza u Małgosi ale nie mam jak wstawić do teraz. Są na jej fb. Quote
Pysia Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 No kumam. A myślisz że dlaczxemu ja mam dwa routery? Jeden na dole i drugi u góry? Bo w moim bunkrze wifi nie działa przez strop.... Quote
malawaszka Posted December 29, 2014 Author Posted December 29, 2014 My mamy 3 :) odległości u nas są inne. No wiem co mówię Quote
danyww Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 W nowym 2015 roku życzę Wam wszystkim i Waszym czworonożnym duuuuużo zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia!!! :) ..tylko tyle bo gdy go nie ma to nic nie jest ważne. Quote
malawaszka Posted January 1, 2015 Author Posted January 1, 2015 Mam kompa, goły i wesoły blee, za to rakieta :lol: teraz masa pracy mnie czeka... Sylwester nasz był "piękny" ... Jarek w domu z naszymi domowymi, ja w kojcu z Sabinką i Tofikiem - w domu telewizor na ful więc nikt się nie bał, ale Sabinka i Tofik - masakra... poleciałam do nich bo Tofik zaczął biegać w panice i bałam się że sforsuje ogrodzenie i zginie wystraszony, Sabinka wciśnięta w budzie zaczęła kaszleć tak, że bałam się że dostanie mi jakiegoś zawału, siedziałam w kojcu z nimi na słomie, jedna ręka w budzie Sabinki, druga z Tofikiem, który próbował mi się wcisnąć pod kurtkę biedny... Wczoraj wysterylizowaliśmy Tycię, w czasie jak byłyśmy z Ulą u weta z Tycvią to Viki miała atak padaczki... na razie drugiego nie ma, ale poprzednia noc - przed atakiem była straszna bo nie obudziłam się jak Viki wstała - co bardzo mnie dziwi bo zwykle się budzę jak tylko ona się ruszy bo śpi koło mojej głowy, ale tym razem zaspałam... Viki miała jakieś rozwolnienie, narobiła na Silvera posłanie w sypialni (on akurat spał w salonie) druga kupa pod drzwiami, do tego siki i ... kółeczka... to była też piękna noc... mam nadzieję, że cały 2015 nie będzie taki jak końcówka 14 :lol: no! to wszystkiego dobrego Wam życzymy :D Quote
ULKA12 Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 Najnowsze zdjęcia psiaków [attachment=7798:1sz.JPG] [attachment=7799:2sz.JPG] [attachment=7800:3sz.JPG] [attachment=7801:4sz.JPG] [attachment=7802:5sz.JPG] Quote
ULKA12 Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 I jeszcze [attachment=7803:6sz.JPG] [attachment=7804:7sz.JPG] [attachment=7805:8sz.JPG] [attachment=7806:9sz.JPG] [attachment=7807:10sz.JPG] [attachment=7808:11sz.JPG] Quote
zerduszko Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 To Cie Viki załatwiła :( Biedne piury w Sylwestra :( Quote
malawaszka Posted January 1, 2015 Author Posted January 1, 2015 a Pokerek jak widać ma wyje..ne na to, ze nie został u tamtych ludzi :lol: ładnie nam Tycia wyszła? :loveu: ona jest naprawdę Tycia :D Quote
ULKA12 Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 Tycia faktycznie śliczna tylko obrażona na mnie od wczoraj. A Poker faktycznie początkowo były problemy z ponownym wpasowaniem go w grupę ale teraz już wszystko OK. Cichutki, grzeczny pies ideał. Quote
Pysia Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 Tycia cudnie obrosła :) Niech sie znajdzie domek gdzie nie ma psów- tylko ludzie którzy chcą...Pokerek jest piękny. A ludzie niech załują ze stracili szanse na tak fajnego psa!U nas nadal strzelają. Na szczęście moje psy mają to w głębokim powazaniu.Niestety inne nie maja tyle szczęścia. Quote
Kate1205 Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 U nas do wczoraj było ze strzelaniem znosnie ale wczoraj to aż się bałam o muffina i monduszka, wszystko włączone na full nie pomogło, psy się bały i trzesly :-( Quote
Saththa Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 No to sylwestra miałaś z atrakcjami szkoda tylko że z takimi a nie przyjemnym. .. Quote
malawaszka Posted January 2, 2015 Author Posted January 2, 2015 Na własne życzenie tak mam więc nie narzekam ;) tak tylko się wyżalić czasem muszę :lol: Dziś Vikulina niestety miała drugi atak - oby ostatni znowu na jakiś dłuższy czas... tak mi jej szkoda wtedy, że ech.. pogodę mamy okropną, błoto, pada, wieje - ble :lol: pomarudziłam i wracam do pracy :D kompa już mam, net chyba już też będzie bo na domiar złego zepsuł się kabel netowy pod drogą - ale dziś wymienili i powinno już hulać. Mam foty Sabinki i Tofika, ale to potem bo muszę nadgonić trochę z robotą bo przez brak kompa miałam za duzo laby i już dziś kociokwiku dostają wszyscy i tylko piszą i dzwonią kiedy i kiedy :roll: Quote
ulana Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 Biedna Vikulinka. Podrap ją za uchem... Miło przeczytać, że ktoś jeszcze tyra dzisiaj, a nie samemu tak. ;) Wszystkiego dobrego na ten Nowy Rok! Quote
malawaszka Posted January 2, 2015 Author Posted January 2, 2015 Dziś do nowego domu wyruszył Frugo :loveu: przyjechała po niego pancia aż znad morza :) niedawno wyjechali od Ulki - szerokiej drogi i wielkie dzięki Ula dla Ciebie za BDT dla łobuziaka :Rose: Adresik zmienił też Borysek - dom w Cieszynie, już od jakiegoś czasu przyjeżdżali go brać na spacery i dziś go już zabrali :) dom znalazła Karina :Rose: więc mamy dwa mniej :) Borys był kastrowany w grudniu - Margi dodaj proszę do tabelki :) Dzięki dziewczyny za zyczenia - dla Was też Najlepszego :) 1 Quote
Recommended Posts