Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Najnowsze zdjęcia Ayo, nie obcinam go bo czekam na Monikę. Psychicznie czuje się coraz lepiej, niestety jest troszkę szczekliwy i nie jest takim słodkim aniołkiem jak się początkowo wydawało.

Posted

Ładne imię Ayo, brzmi tak jakby po japonsku?

A Mondy widzę ze to bardzo mądry pies i szybko się uczy :-) i szczek ma jak to sznaucer , a pani wet wpisała mu w książeczkę po prostu mieszaniec więc teraz zapuszczamy brodę żeby jej pokazać gdzie tu mieszaniec :-)

Posted

Kapsel boski :smile: myślę ze szybiutko domek znajdzie, frotka to chyba rekordowo dom znalazła..

haha na Kapsla był chętny dom już w drodze jak jechał z Radomia - znajoma tych ludzi co go wieźli do Pysi, czekamy tylko czy się zdecydują na 100%

Posted

Patrzcie jak Bari ich nadal oszukuje :jumpie:

śpieszę donieść,że Baruś jest już u siebie:szczeka na dzwonek u drzwi, reaguje na ruchy przy wjeździe na posesję. Jest niesamowitym słodziakiem, rozumie absolutnie wszystko i jest bardzo posłuszny. Tak mnie tą grzecznością rozczula.....wydaje się jeszcze bardzo młody, szczególnie,kiedy dostaje "szajby" i chce się bardzo bawić. Wszedł już do "towarzystwa", bo bywa na kortach tenisowych (mieszkamy niedaleko), od razu zyskał ciocie i wujków. Mam sporo fotek p. Moniko, ale muszę je zrzucić na kompa. Którejś wolniejszej chwili to zrobię i prześlę Pani. Mąż wysłał smyczkę wczoraj, więc pewnie lada moment będzie. Baruś przesyła machnięcie łapką i przytulenie całym sobą. Ja też pozdrawiam

Posted

ale jak to oszukuje?? 

grzecznoscią?

nooo :loveu:

a taka cudna poszewka będzie na sznaucerowym bazarku jak tylko go zrobię :loveu:  może ktoś ma ochotę poprowadzić tu i na fb???? :modla:

10678686_839530282754145_487526634376682

Posted

a to nasza nowa psica

10624847_604921256283489_373916466704866

telefony, nieprzespana noc, ale udało się - uchronimy dziewczynę od wywozu do mordowni w Chrcynnie :loveu:  WATACHA :Rose: dziś przygarnie do siebie na kilka dni i potem albo przyjedzie do mnie albo pojedzie w niedzielę rano do JOAPG - zobaczymy jak się sytuacja rozwinie

Posted

Ale jesteś, to miał być sekret do czasu przyjazdu.Potem by było taaaaaaaadaaaaaaaaam.Ogólnie to ja coś z głową mam nie tak :stupid: , ale jak ja zobaczyłam to nie mogłam się powstrzymać.

Posted

Ale jesteś, to miał być sekret do czasu przyjazdu.Potem by było taaaaaaaadaaaaaaaaam.Ogólnie to ja coś z głową mam nie tak :stupid: , ale jak ja zobaczyłam to nie mogłam się powstrzymać.

kurde no :splat: nie mówiłaś nic :lol:

Tak się zastanawiam jakby znalazł się właściciel to by się mocno zdziwił, jakby odszukał sukę na Śląsku

tak było już z Fenderem :siara:

Posted

Radość z Barusia  :bigcool:  

Radość z uratowania nowej przed wywozem :Cool!: :Cool!:  ..i dzięki dla Watachy :kiss_2:

..a dla naszej Prezes :modla: :modla:  :Rose: :Rose: :Rose:

• Upvote 1
Posted

kurde no :splat: nie mówiłaś nic :lol:

tak było już z Fenderem :siara:

To prawda.A mocno był zdziwiony, bo nie pamiętam :hmmmm: ?