ULKA12 Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Najnowsze zdjęcia Ayo, nie obcinam go bo czekam na Monikę. Psychicznie czuje się coraz lepiej, niestety jest troszkę szczekliwy i nie jest takim słodkim aniołkiem jak się początkowo wydawało. Quote
malawaszka Posted September 30, 2014 Author Posted September 30, 2014 na trzech pierwszych to jest Bell :megagrin: Quote
WATACHA Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 No właśnie tak patrzyłam, że kolor inny Quote
ULKA12 Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Faktycznie, tak się dzieje jak się nie wkleja zdjęć na bieżąco. :madgo: Quote
ULKA12 Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Faktycznie, tak się dzieje jak się nie wkleja zdjęć na bieżąco. :madgo: Quote
Pysia Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Zapraszam na Kapsla wydarzenie: https://www.facebook.com/events/379540708865809/ Quote
Saththa Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 z tej pierwszej piątki zdjęc 5 fota cudna :) Quote
Kate1205 Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Ładne imię Ayo, brzmi tak jakby po japonsku? A Mondy widzę ze to bardzo mądry pies i szybko się uczy :-) i szczek ma jak to sznaucer , a pani wet wpisała mu w książeczkę po prostu mieszaniec więc teraz zapuszczamy brodę żeby jej pokazać gdzie tu mieszaniec :-) Quote
malawaszka Posted September 30, 2014 Author Posted September 30, 2014 aaa ja dziś wreszcie wzięłam od weta wpis o szczepieniu :oops: trochę mi zeszło wiem :shithappens: Quote
Kate1205 Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Kapsel boski :-) myślę ze szybiutko domek znajdzie, frotka to chyba rekordowo dom znalazła.. Quote
malawaszka Posted September 30, 2014 Author Posted September 30, 2014 Kapsel boski :smile: myślę ze szybiutko domek znajdzie, frotka to chyba rekordowo dom znalazła.. haha na Kapsla był chętny dom już w drodze jak jechał z Radomia - znajoma tych ludzi co go wieźli do Pysi, czekamy tylko czy się zdecydują na 100% Quote
malawaszka Posted October 1, 2014 Author Posted October 1, 2014 Patrzcie jak Bari ich nadal oszukuje :jumpie: śpieszę donieść,że Baruś jest już u siebie:szczeka na dzwonek u drzwi, reaguje na ruchy przy wjeździe na posesję. Jest niesamowitym słodziakiem, rozumie absolutnie wszystko i jest bardzo posłuszny. Tak mnie tą grzecznością rozczula.....wydaje się jeszcze bardzo młody, szczególnie,kiedy dostaje "szajby" i chce się bardzo bawić. Wszedł już do "towarzystwa", bo bywa na kortach tenisowych (mieszkamy niedaleko), od razu zyskał ciocie i wujków. Mam sporo fotek p. Moniko, ale muszę je zrzucić na kompa. Którejś wolniejszej chwili to zrobię i prześlę Pani. Mąż wysłał smyczkę wczoraj, więc pewnie lada moment będzie. Baruś przesyła machnięcie łapką i przytulenie całym sobą. Ja też pozdrawiam Quote
malawaszka Posted October 1, 2014 Author Posted October 1, 2014 ale jak to oszukuje?? grzecznoscią? nooo :loveu: a taka cudna poszewka będzie na sznaucerowym bazarku jak tylko go zrobię :loveu: może ktoś ma ochotę poprowadzić tu i na fb???? :modla: Quote
malawaszka Posted October 1, 2014 Author Posted October 1, 2014 a to nasza nowa psica telefony, nieprzespana noc, ale udało się - uchronimy dziewczynę od wywozu do mordowni w Chrcynnie :loveu: WATACHA :Rose: dziś przygarnie do siebie na kilka dni i potem albo przyjedzie do mnie albo pojedzie w niedzielę rano do JOAPG - zobaczymy jak się sytuacja rozwinie Quote
wilczy zew Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 To Watacha będzie miała psów a psów :) Quote
WATACHA Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Ale jesteś, to miał być sekret do czasu przyjazdu.Potem by było taaaaaaaadaaaaaaaaam.Ogólnie to ja coś z głową mam nie tak :stupid: , ale jak ja zobaczyłam to nie mogłam się powstrzymać. Quote
WATACHA Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Tak się zastanawiam jakby znalazł się właściciel to by się mocno zdziwił, jakby odszukał sukę na Śląsku Quote
malawaszka Posted October 1, 2014 Author Posted October 1, 2014 Ale jesteś, to miał być sekret do czasu przyjazdu.Potem by było taaaaaaaadaaaaaaaaam.Ogólnie to ja coś z głową mam nie tak :stupid: , ale jak ja zobaczyłam to nie mogłam się powstrzymać. kurde no :splat: nie mówiłaś nic :lol: Tak się zastanawiam jakby znalazł się właściciel to by się mocno zdziwił, jakby odszukał sukę na Śląsku tak było już z Fenderem :siara: Quote
danyww Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Radość z Barusia :bigcool: Radość z uratowania nowej przed wywozem :Cool!: :Cool!: ..i dzięki dla Watachy :kiss_2: ..a dla naszej Prezes :modla: :modla: :Rose: :Rose: :Rose: 1 Quote
WATACHA Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 kurde no :splat: nie mówiłaś nic :lol: tak było już z Fenderem :siara: To prawda.A mocno był zdziwiony, bo nie pamiętam :hmmmm: ? Quote
Recommended Posts