Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']tak dokładnie - sprzedaję go za pińcet na reproduktora do pseudohodowli DONków :grins:[/QUOTE]

Tylko za 500?? :eek2: Taki ladny!! Daliby by ze 1500 :razz:

Posted

[quote name='ulana']Zdjęcia - miodek na serce. :)

Pysia - super robotę robiłaś ze Zmorką. Z perspektywy rady szkoły to ja fatalne zdanie o rodzicach mam, niestety. Nieraz to nie myślę jak tu mieć pretensje do tych dzieci, kiedy się popatrzy kto je wychowuje... Ja też ideałem nie jestem, ale nigdy w życiu mój dzieciak nie skrzywdził zwierzaka. A wczoraj ratowali z mężem gołębia młodego, co nie zdołał portu przefrunąć i wpadł do wody. Cała akcja była. :)
A byłaś w gimnazjum jakimś czy tylko u młodszych?[/QUOTE]
Jeździłyśmy do przedszkoli na początku. Potem drogą pantoflową w pracy się rozeszło i zaczęłyśmy w klasach początkowych. Wiesz- w ramach zajęć " Pies i dziecko". I tak sie jakoś potoczyło, że starsze klasy nas też zaczęły zapraszać. Czyli przedszkola, podstawówki, gimnazja, szkoły średnie i....szkoły wyższe! Do tego szkoły dla dzieci opóźnionych. Były też dwa Domy Dziecka. Miałyśmy zaproszenie do poprawczaka, ale stwierdziłam że na takim poziomie to ja sobie rady nie dam.
No i Zmorka pracowała z dziećmi niepełnosprawnymi. A! I była 3 razy w Domu Starców. Do tego dodać biblioteki podczas nocy z książką. No i występy :) Zmorowatość grała kilka razy Czerwonego Kapturka :)
Dorobek ta psinka ma naprawdę imponujący. Teraz rozumiesz dlaczego Monika zawsze piszę ze Zmorka jest wyjątkowa?

Posted

o tak bogatym dorobku Zmorki nie wiedziałam nawet :lol: - pamiętam tylko czerwonego kapturka, a dla mnie jest wyjątkowa bo była terapeutką Luny :lol:

Pepsi już pojechała?

No i Duszek pojechał do domku, własnie odjechali - na spacerku bał się, ale kabanosy jako narzędzie pracy z psem były wyśmienite i chłopak powoli powoli się przełamał - na początku próbowałsię kleić do mnie, ale potem już wyluzował i było bardzo dobrze, Mondy chciał się też sprzedać, ale niestety nie udało mu się :lol: Super fajnych ma ludzi Duszek i będzie dobrze, żeby tylko w domowych warunkach polubił kociate to będzie malyna, do samochodu Pańcio musiał go włożyć i biedaczek Duszek ze strachu aż popuścił siku, ale ani pół warknięcia, tutaj też Monduś próbował się zapakować, ale nic z tego :lol:

jupiii :multi:

Posted

Jak Zmorka mogła grać Czerwonego Kapturka? Chyba wilka.

Ulka12: Lamia, Dżeki, Silver, Szaman, Bajka,Wera
malawaszka: Absurd, Reszka, Tina, Mondy, Bryza, Viki,Furia,Duch
Pysia: Cherry, Fryga, Laleczka, Pepsi
Brokatka i ania0112: Figa, Tila,Nari
hotel/JOAPG: Agent
hotel missieek: Cygan
marako: Fado
WATACHA: Myszka, Nikita
Małgosia H.: Louis, Tina, Nero, Figa, Efra

wyadoptowane:

Dżeki,Absurd,Reszka,Cherry,Fryga,Laleczka,Tila,Agent,Cygan,Nikita, Louis, Tina, Nero, Figa,Bajka,Tina,Nari,Furia,Wera,Duch

Posted

Do wyadoptowanych proszę dodać Pepsi ;) Pojechała...

Monika- bo ja niekoniecznie o tym opowiadałam ;) To dokładnie na tej samej zasadzie jak nie opowiadam ludziom którzy adopcjami sie nie zajmują o tym że wyadoptowuję psy. Niekoniecznie temat dogoterapii Cię interesował a ja wtedy zyłam ogromną pełnią życia bez stresów więc... ;)

Posted

wyadoptowane:

Dżeki,Absurd,Reszka,Cherry,Fryga,Laleczka,Tila,Agent,Cygan,Nikita, Louis, Tina, Nero, Figa,Bajka,Tina,Nari,Furia,Wera,Duch,Pepsi

Posted

[quote name='malawaszka']i jeszcze Fado od Marako do domku dziś pojechał :cool3: oj wilcza wilcza :lol:[/QUOTE]

żeby zaznaczyć adopcję,to muszę mieć potwierdzenie po wyjeździe piesa

Posted

wyadoptowane:

Dżeki,Absurd,Reszka,Cherry,Fryga,Laleczka,Tila,Agent,Cygan,Nikita, Louis, Tina, Nero, Figa,Bajka,Tina,Nari,Furia,Wera,Duch,Pepsi,Fado

Posted

[quote name='wilczy zew']żeby zaznaczyć adopcję,to muszę mieć potwierdzenie po wyjeździe piesa[/QUOTE]

Na fb u Marako jest potwierdzenie.

Posted

Potwierdzam też i tu, Fado ma nowy domek. Bardzo spokojny i pogodny jest Pan od Fado, myślę, że wkrótce Fadulek będzie za nim przepadał. Syn też spoko, ale głównie będzie studiował, więc w domu będzie od czasu do czasu. Pani nie poznałam, bo była w pracy i nie przyjechała, ale nie mam obaw, że pokocha biedaka, bo on nie da się nie kochać.

Mają blisko domu wodę, a Fado uwielbia się taplać. Oby tylko wszystko się pogoiło jak trzeba i oby jeszcze trochę słuch mu się polepszył, jak rana się zagoi i opuchlizna zejdzie, bo jeszcze nie do końca dobrze słyszy. Na prawe ucho ma słyszeć w 100%, po to też otwierany był kanał.