danyww Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 Niech tak będzie co tydzień !!! :multi::multi::multi: Quote
ania0112 Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 duszek chyba nie kastrat.... moze monika postanowiła dorobic sie kasy dla sznupów na szczeniakach onków :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 19, 2014 Author Posted July 19, 2014 tak dokładnie - sprzedaję go za pińcet na reproduktora do pseudohodowli DONków :grins: Quote
Saththa Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 [quote name='malawaszka']tak dokładnie - sprzedaję go za pińcet na reproduktora do pseudohodowli DONków :grins:[/QUOTE] Tylko za 500?? :eek2: Taki ladny!! Daliby by ze 1500 :razz: Quote
malawaszka Posted July 19, 2014 Author Posted July 19, 2014 zaraz będą - jak się zakochają to będę negocjować cenę :diabloti: a w ogóle to kłamałam - dziś do domów jadą psy nie 3 a 4 - bo wieczorem jeszcze też Werka :loveu: Quote
Pysia Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 [quote name='ulana']Zdjęcia - miodek na serce. :) Pysia - super robotę robiłaś ze Zmorką. Z perspektywy rady szkoły to ja fatalne zdanie o rodzicach mam, niestety. Nieraz to nie myślę jak tu mieć pretensje do tych dzieci, kiedy się popatrzy kto je wychowuje... Ja też ideałem nie jestem, ale nigdy w życiu mój dzieciak nie skrzywdził zwierzaka. A wczoraj ratowali z mężem gołębia młodego, co nie zdołał portu przefrunąć i wpadł do wody. Cała akcja była. :) A byłaś w gimnazjum jakimś czy tylko u młodszych?[/QUOTE] Jeździłyśmy do przedszkoli na początku. Potem drogą pantoflową w pracy się rozeszło i zaczęłyśmy w klasach początkowych. Wiesz- w ramach zajęć " Pies i dziecko". I tak sie jakoś potoczyło, że starsze klasy nas też zaczęły zapraszać. Czyli przedszkola, podstawówki, gimnazja, szkoły średnie i....szkoły wyższe! Do tego szkoły dla dzieci opóźnionych. Były też dwa Domy Dziecka. Miałyśmy zaproszenie do poprawczaka, ale stwierdziłam że na takim poziomie to ja sobie rady nie dam. No i Zmorka pracowała z dziećmi niepełnosprawnymi. A! I była 3 razy w Domu Starców. Do tego dodać biblioteki podczas nocy z książką. No i występy :) Zmorowatość grała kilka razy Czerwonego Kapturka :) Dorobek ta psinka ma naprawdę imponujący. Teraz rozumiesz dlaczego Monika zawsze piszę ze Zmorka jest wyjątkowa? Quote
malawaszka Posted July 19, 2014 Author Posted July 19, 2014 o tak bogatym dorobku Zmorki nie wiedziałam nawet :lol: - pamiętam tylko czerwonego kapturka, a dla mnie jest wyjątkowa bo była terapeutką Luny :lol: Pepsi już pojechała? No i Duszek pojechał do domku, własnie odjechali - na spacerku bał się, ale kabanosy jako narzędzie pracy z psem były wyśmienite i chłopak powoli powoli się przełamał - na początku próbowałsię kleić do mnie, ale potem już wyluzował i było bardzo dobrze, Mondy chciał się też sprzedać, ale niestety nie udało mu się :lol: Super fajnych ma ludzi Duszek i będzie dobrze, żeby tylko w domowych warunkach polubił kociate to będzie malyna, do samochodu Pańcio musiał go włożyć i biedaczek Duszek ze strachu aż popuścił siku, ale ani pół warknięcia, tutaj też Monduś próbował się zapakować, ale nic z tego :lol: jupiii :multi: Quote
Saththa Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 Duszek :multi: Monduś... :( Serduszko Moje :( Quote
wilczy zew Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 Jak Zmorka mogła grać Czerwonego Kapturka? Chyba wilka. Ulka12: Lamia, Dżeki, Silver, Szaman, Bajka,Wera malawaszka: Absurd, Reszka, Tina, Mondy, Bryza, Viki,Furia,Duch Pysia: Cherry, Fryga, Laleczka, Pepsi Brokatka i ania0112: Figa, Tila,Nari hotel/JOAPG: Agent hotel missieek: Cygan marako: Fado WATACHA: Myszka, Nikita Małgosia H.: Louis, Tina, Nero, Figa, Efra wyadoptowane: Dżeki,Absurd,Reszka,Cherry,Fryga,Laleczka,Tila,Agent,Cygan,Nikita, Louis, Tina, Nero, Figa,Bajka,Tina,Nari,Furia,Wera,Duch Quote
Pysia Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 Do wyadoptowanych proszę dodać Pepsi ;) Pojechała... Monika- bo ja niekoniecznie o tym opowiadałam ;) To dokładnie na tej samej zasadzie jak nie opowiadam ludziom którzy adopcjami sie nie zajmują o tym że wyadoptowuję psy. Niekoniecznie temat dogoterapii Cię interesował a ja wtedy zyłam ogromną pełnią życia bez stresów więc... ;) Quote
wilczy zew Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 Ulka12: Lamia, Dżeki, Silver, Szaman, Bajka,Wera malawaszka: Absurd, Reszka, Tina, Mondy, Bryza, Viki,Furia,Duch Pysia: Cherry, Fryga, Laleczka, Pepsi Brokatka i ania0112: Figa, Tila,Nari hotel/JOAPG: Agent hotel missieek: Cygan marako: Fado WATACHA: Myszka, Nikita Małgosia H.: Louis, Tina, Nero, Figa, Efra wyadoptowane: Dżeki,Absurd,Reszka,Cherry,Fryga,Laleczka,Tila,Agent,Cygan,Nikita, Louis, Tina, Nero, Figa,Bajka,Tina,Nari,Furia,Wera,Duch,Pepsi Quote
wilczy zew Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 [quote name='Pysia']Dwa razy Tina?[/QUOTE] Jedna u Malawaszki a druga u Małgosi H. Quote
Pysia Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 Dlatego nie lubię jak psy mają takie same imiona lub bardzo podobne ;P Quote
wilczy zew Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 [quote name='Pysia']Dlatego nie lubię jak psy mają takie same imiona lub bardzo podobne ;P[/QUOTE] Ty masz dzisiaj dzień marudzenia :eviltong: Quote
malawaszka Posted July 19, 2014 Author Posted July 19, 2014 i jeszcze Fado od Marako do domku dziś pojechał :cool3: oj wilcza wilcza :lol: Quote
wilczy zew Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 [quote name='malawaszka']i jeszcze Fado od Marako do domku dziś pojechał :cool3: oj wilcza wilcza :lol:[/QUOTE] żeby zaznaczyć adopcję,to muszę mieć potwierdzenie po wyjeździe piesa Quote
wilczy zew Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 Ulka12: Lamia, Dżeki, Silver, Szaman, Bajka,Wera malawaszka: Absurd, Reszka, Tina, Mondy, Bryza, Viki,Furia,Duch Pysia: Cherry, Fryga, Laleczka, Pepsi Brokatka i ania0112: Figa, Tila,Nari hotel/JOAPG: Agent hotel missieek: Cygan marako: Fado WATACHA: Myszka, Nikita Małgosia H.: Louis, Tina, Nero, Figa, Efra wyadoptowane: Dżeki,Absurd,Reszka,Cherry,Fryga,Laleczka,Tila,Agent,Cygan,Nikita, Louis, Tina, Nero, Figa,Bajka,Tina,Nari,Furia,Wera,Duch,Pepsi,Fado Quote
Margi Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 [quote name='wilczy zew']żeby zaznaczyć adopcję,to muszę mieć potwierdzenie po wyjeździe piesa[/QUOTE] Na fb u Marako jest potwierdzenie. Quote
ania0112 Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 ooo werka już? czyli wzieli sterylke na siebie? fajnie :) ale dzien!!!! A ja trzymam kciuki by następnym razem to już mondus mógł się zapakowac! Quote
marako Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 Potwierdzam też i tu, Fado ma nowy domek. Bardzo spokojny i pogodny jest Pan od Fado, myślę, że wkrótce Fadulek będzie za nim przepadał. Syn też spoko, ale głównie będzie studiował, więc w domu będzie od czasu do czasu. Pani nie poznałam, bo była w pracy i nie przyjechała, ale nie mam obaw, że pokocha biedaka, bo on nie da się nie kochać. Mają blisko domu wodę, a Fado uwielbia się taplać. Oby tylko wszystko się pogoiło jak trzeba i oby jeszcze trochę słuch mu się polepszył, jak rana się zagoi i opuchlizna zejdzie, bo jeszcze nie do końca dobrze słyszy. Na prawe ucho ma słyszeć w 100%, po to też otwierany był kanał. Quote
wilczy zew Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 :Cool!: :cunao: :laugh2_2: :jumpie: :bigcool: Quote
Margi Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 Tak,dzień był piękny.:multi: Mam nadzieję,że za jakiś czas będzie powtórka.:lol: Quote
Recommended Posts