Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale wieści :multi: Kocham tych ludzi :loveu: Przekaz pozdrowienia przy najbliższej rozmowie :cool3:Mi się ten pies tez rzucił w oczy i miałam nawet pytać co się kryje pod tym opisem :diabloti: Widać ciągle te same psy nam wpadają w serducho ;)

Posted

A mnie aż zazdrość ubodła, że to nie np na Dżekulca wybór padł, ale Oni przecież zawsze mieli średniaczka pieprzaczka :) Miałam obawy czy Pani Ewa wyśle Gaspara tak daleko, no i tam na miejscu jedna pani się z nim zapoznawała, ale raczej zbyt delikatna to pani bo się trochę go bała, no ale wysmarowałam laurkę, pean na cześć Państwa G :D i tadam :) A Pani G mówiła, że jak nie Gaspar to mają jakiś drugi typ jakby się nie udało z Gasparem, ale nie zdradziła :evil_lol:

Posted

Super! Martwiłam sie o Gaspara. Z jednej strony rasowiec, ale w jego przypadku to gorzej dla niego bo wielu ludzi na takiego ma chrapkę a potem.... Bleah!
Super ze domek pewny! Trzymam kciuki aby go szybko ogarneli ;)

Pepsi ma taki apetyt, że niedługo mama z niej zrobi kuleczke! Ona je 3 x tyle co większa i cięższa Zdzira. Szok! A sierść jej sciemniała i bardzo zgęstniała. Urosła też. Niestety tylko na grzbiecie. Na głowie, brodzie, łapach i brwiach nie rosnie nawet ociupinkę. A na grzbiecie z 1 cm ma dłuzszą jak nie wiecej. A z tego co u Cherry widziałam to właśnie na brodzie najszybciej rośnie normalnie. Podejrzewam, ze jednak Pepsi nie będzie miała sznupowej, pięknej brody.
Cieczki juz poszły precz na szczęście ;)

Posted

Za to ostatnie zdanie zostaniesz zbanowana przez Monike hahaha ;P

Ja calutki czas mówię, ze ona ma teriera w sobie. A ja od terierów staram się ze wszystkich sił trzymać z daleka.... Na szczęście charakter ma totalnie nie terierowy :) W suczym stadzie jest na końcu ewolucji podporzadkowana nawet starowince Zmorce :)

Posted

Nie mamy imienia dla nowego chłopaka - wieści z dzisiaj - jest przekochany, Pani dr mówi, że cierpliwy, łagodny, wszystko z nim robią bez kaganka, na skórze zapalenie odpchle więc dostał antybiotyk, ma te miejsca wygolone i wypsikane ozonellą; krew ok, USG ok, serce ok, cholera musiałabym tam pojechać, ale nie mam kiedy :placz:

Agent ma jeszcze dwa tygodnie szkolenie i kto wie - może będzie domek - Państwo czekają na niego, jak się uda to znajoma JOAPG zrobi wizytę - Gdynia albo Gdańsk zapomniałam kurcze...

Dziś miałam telefon o Dżekiego ale Państwo mają się zastanowić bo jednak to kamienica a musiałby czasem sam w domu zostać... bardzo są w nim zakochani, ponoć obserwują na fejsie od dawna

Posted

Matko to ja trzymam kciuki za oba!

Kurcze... A może uczyć Dżekiego kennelówki? To jakieś wyjście jest.

A dla nowego może Cyrano? Coś innego i niebanalnego :)

Posted

Dżeki jest karmiony w kenelówce. Wchodzi chętnie i nawet się kładzie ale muszę być w pobliżu jak tylko znikam zaczynają się próby wydostania. Myślę, że jakby się postarał to by z niej po prostu wyszedł. Z drugiej strony on już zostaje sam, nie drapie w drzwi. Niestety jak pójdzie do nowego domu może znowu zacząć, trzeba się z tym liczyć.

Posted

Ale fajnie dla Gaspara!!!!!:loveu:
oh to trzymam za Agenta! i Dzekulca też chociaz lipiec tuz tuz a ty Monika mówilas ze od lipca jest jakiś inny domek tez zainteresowany tak?
Dla nowego proponuje Tajron :cool3: skrót Taj :lol:

Posted

A kiedy Czarny (czy inaczej nazwany) wychodzi z lecznicy?
I jak się ma sprawa ew. kastracji?
(tu 6 km ode mnie też jest wet, porządny człowiek, zwierzolubny, spec od dzikich zwierząt, ptaków itp., ale rzadko tam bywam, bo przyjmuje 2-3 h dziennie, ale nawet rozważam opcję skorzystania z jego usług bardziej niż jeżdżenie do Wrocławia za każdym razem)

Posted

[quote name='marako']A kiedy Czarny (czy inaczej nazwany) wychodzi z lecznicy?
I jak się ma sprawa ew. kastracji?
(tu 6 km ode mnie też jest wet, porządny człowiek, zwierzolubny, spec od dzikich zwierząt, ptaków itp., ale rzadko tam bywam, bo przyjmuje 2-3 h dziennie, ale nawet rozważam opcję skorzystania z jego usług bardziej niż jeżdżenie do Wrocławia za każdym razem)[/QUOTE]

chciałam go zabrać w sobotę, ale to jeszcze sprawa otwarta