AnkaG Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 U mojego brata są: Lilka, Kaśka i Balbina ha ha Za Zorkę kciukamy :) I za gackowatą pannę by była zdrowa i szybko domek znalazła :) Wasia ty wsie zwierzątka przyciągasz :) Quote
Erhan Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 20 godzin temu, Pysia napisał: Masz na mysli moje aniołki? Do mnie żaden nie trafi bo się ukryłam :P Chociaż... Kilka trafiło.... Yes :) Jestem niegościnna :) No, tak aniołki :D Blondi, w epoce FB i maps.google nikt się nie ukryje, wystarczy spojrzeć na aniołki i już Cię widać 3:) wyłaź zza krzaka 3:) Huśtawka, jałowce, murek z trzema latarniami na słupkach :D Quote
AnkaG Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 Pysia - teraz juz do ciebie trafią :) A może Saba? Quote
malawaszka Posted March 12, 2016 Author Posted March 12, 2016 no była przecież Saba - Sabina bleeee :p Quote
AnkaG Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 Gaja, Lawia, Vendy? A jakich imion nie było u Ciebie haha... 1 Quote
malawaszka Posted March 13, 2016 Author Posted March 13, 2016 11 godzin temu, danyww napisał: Brunhilda dobra - pod warunkiem, że ją adoptujesz i będziesz tego imienia używać :v byłabym wiecznie zapluta wołając tym imieniem :v Quote
danyww Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 6 godzin temu, malawaszka napisał: dobra - pod warunkiem, że ją adoptujesz i będziesz tego imienia używać :v byłabym wiecznie zapluta wołając tym imieniem :v ..a skrótem nie możesz? ..Hildaaaaa, Hildaaaaa pódź sam :P 1 Quote
Pysia Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 23 godzin temu, Erhan napisał: No, tak aniołki :D Blondi, w epoce FB i maps.google nikt się nie ukryje, wystarczy spojrzeć na aniołki i już Cię widać 3:) wyłaź zza krzaka 3:) Huśtawka, jałowce, murek z trzema latarniami na słupkach :D Nie trafią bo to było lata temu. Teraz zarosłam iglakami i zabrakło białego powoza :P Quote
malawaszka Posted March 13, 2016 Author Posted March 13, 2016 Agrafka to będzie jakaś mała suczynka Quote
malawaszka Posted March 14, 2016 Author Posted March 14, 2016 jej nie trzeba wołać bo mnie nie odstępuje na krok Quote
Erhan Posted March 15, 2016 Posted March 15, 2016 19 godzin temu, malawaszka napisał: jej nie trzeba wołać bo mnie nie odstępuje na krok Psina jednego właściciela, którego sobie sama znajduje :D Czyli zupełnie nieadopcyjna, będziesz miała na zawsze, taka Ruda II 3:) 1 Quote
malawaszka Posted March 15, 2016 Author Posted March 15, 2016 Szanta jest fajne, już była średniaczka, ale dawno w sumie, ja muszę i tak sama z tym imieniem - dlatego nigdy nie ogłaszam żadnych konkursów czy licytacji imienia nom wybredna i musi mi leżeć od pierwszego zawołania... w tej chwili mam w domu meksyk z Zorką - dostaje pierdolca widzac koty, a u nas jak to u nas - gdzie się nie spojrzysz, tam jakiś kot... a chcę ją już wysterylizować i sio do domu, wykapana wygląda cudnie, jednak nie jest kremowa :v jak się nie uspokoi to zwariujemy wszyscy... Quote
Pysia Posted March 15, 2016 Posted March 15, 2016 Ja umieram ze strachu co będzie jak się Karol przeprowadzi... On ma dwa koty. Zira była do kotów przyzwyczajana u sąsiadki, ale Pele nie. Masakra! I w sumie bardziej sie boję o stres kotów bo psy ogarnę raczej. Quote
malawaszka Posted March 15, 2016 Author Posted March 15, 2016 koty mogą mieszkać na górze u Karola to tam psy nie będą chodziły dopóki się nie przywyczają 1 Quote
Recommended Posts