Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

winter7 napisał(a):
A czy to sprawdzony DT? Czy hotelik?
Jeśli jesteście pewni, że to dobre miejsce, to mpgę zadeklarować 20zł/mc
proszę o pw.

dzieki za nastepna dekl. stala

Posted (edited)

[quote name='kizimizi']Prosze kopiowac:

a ja juz roznie probuje i nic ..albo nie przekierowuje albo na jakis bazarek z tomaszowa mnie przenosi.. napisz mi na PW jak to zrobic moze ,ze inny komp mam nie daje rady
edit
na razie dokleilam link do watku pod banerkiem

Edited by beataczl
Posted

katarzyna005 napisał(a):
Ile dokładnie ma kosztować ten hotelik za miesiąc bo w pierwszym poście podana była kwota ok 200zł?

po rozmowie tel z wlascicielka hoteliku okazalo sie,ze 9 zl/dobe ( z jedzonkiem). hotelik jest domowy, sprawdzony przez Macie .

Posted

ihabe napisał(a):
macie moje 10 zł deklaracji stałej dla staruszka. Taki bidulek. Dajcie znać jak zaczniecie zbierać. Trzymam kciuki aby jak najszybciej tam pojechał....

dziekujemy, nastepna stala

Posted

katarzyna005 napisał(a):
Ile dokładnie ma kosztować ten hotelik za miesiąc bo w pierwszym poście podana była kwota ok 200zł?

dziewczyny zasadnicze pytanie, z wyzywieniem czy same karme kupimy?

Posted

Ingrid44 napisał(a):
Czy ktos zapisuje te wszystkie deklaracje na 1 stronie ? Zebysmy sie nie pogubili ile mamy a ile jeszcze potrzeba.

Właśnie . Jak wyglądają aktualnie deklaracje stałe ?

Posted

Szarotka napisał(a):
No wlasnie ?????
kizimizi gdzie jestes ???

w pracy :( Dziewczyny ja mam' niestety' taka prace, ktora nie pozwala mi byc regularna.
Juz zbieram deklaracje

Posted

Pierwsza str uzupelniona. szalenstwa nie am 50zl stalej. Zgaduje ze tak z 200zl regularnej byloby potrzebne. Czyli 150zl musimy doszukac.

Katarzyna deklarowala sie oplacic miesciac ale myslala ze bedzie 7zl/doba. Kasiu ile w takim razie moglabys przeslac jednorazowo jesli doba kosztowalaby 9zl?

Sluchajcie czy poza mna ktos moze pomoc szukac deklaracji? To by bylo baaardzo pomocne