ara Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Fela napisał(a):Buda? A po co aż tyle wygód? Bo stoi u nas i się marnuje:evil_lol: Quote
beam6 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 A dlaczego to Sienna taka leniwa i domku nie szuka ?:mad: Już na pierwszą bieeegieeem marsz :loveu: Quote
ara Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Beam, Siena kumata i wie, że czas działa na jej korzyść:evil_lol: Quote
Fela Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Ciotka się leni, zdjęć nie zamieszcza... Ale tak to jest, jak aktywnośc ciotki, zamiast na zdjęciach, koncentruje się na ciągłym praniu dywanu. Ściemka sika bezustannie, dywan chłonie jeszcze, a zwinąć go nie można, bo podłogi pod nim brak. Atmosfera w domu robi się ciężka :razz: Quote
Puchatek Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 SIENA nie sikaj bez przerwy Bo się ciotka Fela wnerwi I to, swoją mocą sprawi Że na balkon Cię wystawi Quote
Fela Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale ciotka Fela nie ma balkonu, buuu.... Quote
Puchatek Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Kochana SIENO nie sikaj w domu Bo ciotka Fela nie mając balkonu Chowając wszystko w ścisłej tajemnicy Będzie Cię trzymać w straszliwej piwnicy. Quote
ronja Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='Puchatek']Kochana SIENO nie sikaj w domu Bo ciotka Fela nie mając balkonu Chowając wszystko w ścisłej tajemnicy Będzie Cię trzymać w straszliwej piwnicy. bardzo mi się ten wierszyk podoba:evil_lol: Quote
Fela Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Super wierszyk! Tym bardziej, że piwnicę mam (w sensie dzierżawię ją, bo nie na własność). Tylko że... trochę mi będzie szkoda. piwnicy, nie Sieny, bo sobie tam urządziłam garderobę :evil_lol: Quote
Puchatek Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 A już się bałem że piwnicy też nie masz i wystawisz moje możliwości intelektualne na kolejną próbę Quote
Puchatek Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Co u Sieny tak cicho od tak dawna? Wszyscy o suni zapomnieli? Ucieszyli się że sunia ma domek i przysnęli? Quote
Wilejkaros Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 No właśnie... Halo, halo, ciotka Fela! Nie chcesz się na spacer po Ursusie ze mną i Sienką wybrać? Quote
Fela Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Chcem, chcem, chcem. Dzisiaj? A Rudolf może iść z nami? Quote
malagos Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Patrzcie, jakie damulki :cool3: Na spacerek z pieskami, no proszę! A nie lepiej to w czasie deszczu posiedzieć w domu? Quote
Puchatek Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 No właśnie nie damulki. To damulki z pieskiem nie wyjdą bo pada i cera się od wody niszczy ;-) Quote
Wilejkaros Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Ciotce Feli nie straszna ulewa. Ja uciekłam szybko z Ursusa... Quote
Fela Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Ja dama? Nigdy w życiu :shake: W łóżku nie sypiam wcale... Bo mi świnie nie pozwalają Zwłaszcza pan mnie nie lubi i bardzo źle traktuje i nie pozwala kotłasić w łóżku W ogóle pan nie lubi psów I powiem Wam: z wzajemnością :eviltong: Quote
Fela Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Tu byłam jeszcze bardzo malutka. I biegałam sobie o tak: I jeszcze tak: A jak deszcz padał, to tak: Teraz urosłam i jestem wielka krowa mam taką paszczę: i niewinne oczęta: Ale to tylko pozory, bo tak naprawdę jestem wściekłym, pędzącym psem brodzącym wśród traw bagiennym potworem Quote
Fela Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Uwaga, uwaga, bagienny potwór vel sama słodycz, czyli panna Ściema potrzebuje na jutro, czyli na sobotę 12 maja opieki w godzinach od 9 do 18. Opieka oznacza wzięcie pod skrzydełka, wyprowadzenie na jeden spacerek oraz podstawianie odnóży do gryzienia przez świeżo wyrosłe zębiska. Niezwykle pomocny w opiece oraz dyscyplinowaniu panny Ściemki będzie mister Rudolf Burek. Kto może? Kto chętny? Tylko kilka godzin, a satysfakcja gwarantowana! Quote
Recommended Posts