weszka Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Piękny sen. I miejsce do życia Kruszek by miał piękne... kto wie, kto wie, może... Quote
eria Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 nooo taakie sny to się powinny spełniać:loveu: Quote
elainfo Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 anouk92 napisał(a):Ela i co nikt nie dzwonił? :shake: :shake: :shake: ...o kurcze zapomniałam o CV!!!!:crazyeye: Quote
kaLOlina Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 kruszynko ja tego nie rozumiem:( ty jeszcze domku nie mas??? a jak chlopiec ma sie po kastracji???? Quote
elainfo Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 kaLOlina napisał(a):kruszynko ja tego nie rozumiem:( ty jeszcze domku nie mas??? a jak chlopiec ma sie po kastracji???? po kastracji?? jakiej kastracji?? hehehe zachowuje sie conajmniej jak by jej wogóle nie przechodził;-)) wczoraj dzwoniła do mnie pani.. bardzi napalona maniaczka sznaucerowa..ai mjuz miała do mnie jechac na ogledziny Oskara.. ale zadzwoniła po raz trzeci... i zapytała o wiek........:-( i jak usłyszała ,ze 7 lat.... to niestety rozmysliła sie...:shake: :shake: Quote
Ula_czarnuszka Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Popołudniowy spacerek na pierwszą :shake: Quote
Ula_czarnuszka Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Milady napisał(a):Fotki będą, tylko potrzebuję trochę czasuJeśli masz problem z obróbką -ślij do mnie mailem, mam urlop, mogę obrabiać i wklejać:cool3: Adres mailowy masz na priv:p Quote
Fusica Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 No... pewnie nasza Kruszyna szykuje się do dalekiej wyprawy..., do nowego domku. Pamiętaj Kruszku, że masz być grzeczny i nie przynieść Ciotkom wstydu. Czekają tam na Ciebie fajne panienki do podrywania, będziesz miał swój własny harem :cool3: Quote
eria Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Fusica napisał(a):No... pewnie nasza Kruszyna szykuje się do dalekiej wyprawy..., do nowego domku. Pamiętaj Kruszku, że masz być grzeczny i nie przynieść Ciotkom wstydu. Czekają tam na Ciebie fajne panienki do podrywania, będziesz miał swój własny harem :cool3: ciotka,Ty wiesz coś,czego my nie wiemy?? On ma do tych Niemiec jechać tak? kiedy?:cool3: Quote
elainfo Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 tak tak.. niepisze zbyt wiele gdyz kolejne psisko wpadlo mi w rece.. a pozatym niechce zapeszac..ale jutro Oskar jedzie do berlina wiec szykujemy sie do wyjazdu. prosze aby jutro w godzinach południowych wysyłac oskarkowi pozytywne wibracje..;-))) w poniedziałek pewniezdma relacje co i jak.. beda zdjęcia z nowego domu.. Quote
Fusica Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Ehhhh... Kruszyna nasza kochana.... Był z nami tyle czasu... Pokochałyśmy go... Quote
eria Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 już czas najwyższy na stały dom dla Krucha, Wy sie przyzwyczaiłyście, a on do Was jeszcze bardziej i im dłużej by był z Wami tym gorzej dla obu stron.Mam nadzieję że w nowym domu będzie bardzo kochany i że będą regularne wieści z fotkami z domu :cool3: :cool3: będe trzymac kciuki ! musi się udać! Quote
elainfo Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 eria napisał(a):już czas najwyższy na stały dom dla Krucha, Wy sie przyzwyczaiłyście, a on do Was jeszcze bardziej i im dłużej by był z Wami tym gorzej dla obu stron.Mam nadzieję że w nowym domu będzie bardzo kochany i że będą regularne wieści z fotkami z domu :cool3: :cool3: będe trzymac kciuki ! musi się udać! napewno sie uda;-)) ja w czerwcu i tak bede w berlinie..;_)) u znajomych wiec napewno go odwiedze..;-)) a do tego Pani Irenka i tak juz mnie zaprosiła na wakacje:evil_lol: do domku letniskowego ,który własnie "montuje"..:loveu: :cool3: Quote
eria Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 no to super!!! będzie info z pierwszej ręki i liczę na foty! Quote
Ula_czarnuszka Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 No super wiadomości:loveu: A ja zamiast wejść na wątek to gorączkowo obrabiam zdjęcia z festynu, które przysłała mi dziś Milady:p A internet dzis mi chodzi jak potłuczony ... A skoro zdjęcia i tak mają już wartość archiwalną, to pozwolę sobie je wkleić po powrtocie z dluuuugiego weekendu:evil_lol: Jadę do Piły jutro wczesnym rankiem, więc może gdzieś się z Oskarkiem na trasie miniemy... Szczęśliwej drogi Kruszynko:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
kaLOlina Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Kruszynko mam nadzieje ze wszystko dobrze u ciebie... Quote
Wilejkaros Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Krucholek vel Oskar już podobno w nowym domku. Czekamy na wieści! Quote
Ludek Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Kruch pewnie juz sie wygrzewa w nowym domku.:) Z niecierpliwością czekamy na wieści od światowego chłopaka. Quote
elainfo Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 OSKAR w nowym Domu..????kto wam takie rzeczy naopowiadał...:crazyeye: ?? Quote
elainfo Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Oskar w nowym domu!! od Soboty.. wszystko jest ok! ma dom z ogrodem 2 koty i 3 kolezanki do zabaw..od razu przykleił sie do KArin(córki pani Ireny) i podbił jej serce tym samym.. ;-)) dzis beda fotki oskara..z podrózy i pewnie z nowego domu.. a mnie zaraz szlag trafi.. bo po raz 3-i pisze tego posta.. chciałam opisac wszystko z najdrobniejszymi szczegółami.. ale pozwólcie ,ze zrobie to w next poniedziałek bo komputer moich rodzioców doprowadzi mnie do szału...:angryy: najwazniejesze ,ze wszystko jest ok- jestem w kontakcie z pania irenka.. z psami zapoznanie bez problemów, koty obszczekał ale bez agresji..od wczoraj delektuje sie ogródkiem,słoneczkiem.. i chyba lepiej byc nie może..;-) smialismy sie wczoraj z TZem..,że jak Oskar zmienia na lepsze warunki bytowe.. tosie nawet niEglada za nami.. zmienił sobie matiza na toyote kombi, ciasne m3 pod warszawa na wille pod berlinem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i jest cały szcesliwy...;-)) życ nie umierac!!! ustawil sie chłopAK...!!TO CHYBA CÓD ,ZE PANI IRENA WYPATRZYŁA AKURAT JEGO WATEK NA DOGOMANII:loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts