Akitka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='maciaszek']Hmmm... ciekawe ile ważył jak go znalazłam. Żeberka trochę mu wystawały.. :roll: Akitka, a jak tam Wasza psina? Już zdrowa? Moresek (co opisałam na jego wątku) już całkiem zdrowiutki. :cool3: Za to dziś u Ambry zauważyłam zmiany skórne w dwóch miejscach. Sierść się jej przerzedziła i ma takie jakby strupeczki czy bąbelki. Muszę się z nią wybrać do weta. Ech... :shake: Quote
maciaszek Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Tobie Patko, Twoim Rodzicom i oczywiście Maxiowi :) oraz wszystkim, którzy bywają na tym wątku Wesołych i spokojnych Świąt :smile: Quote
patkaa Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 dziękujemy bardzo, no i oczywiście Maxio dziękuje i my życzymy tego samego!! :) Quote
patkaa Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 a macie - z dzisiaj - przystojniak w kagańcu, nieszczęśliwy okropnie (tylko na potrzeby zdjęcia i do weta) - w nowej obroży, ślicznie wyglądam, po domu oczywiście w niej nie biega, ale za to jak slicznie daje łapkę :) no i z moją mamą :) Quote
maciaszek Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Świąteczne cześć :) Wrzuć jeszcze jakieś zdjęcia... Z przyjemnością patrzę na Maxia :loveu: Wypiękniał chłopak i w ogóle jest super !!! A ta minka na zdjęciu z kagańcem - pełnia nieszczęścia ;) No i podawaniełapki - takie zalotne... :evil_lol: Quote
Akitka Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='patkaa']a macie - z dzisiaj - przystojniak w kagańcu, nieszczęśliwy okropnie (tylko na potrzeby zdjęcia i do weta) - w nowej obroży, ślicznie wyglądam, po domu oczywiście w niej nie biega, ale za to jak slicznie daje łapkę :) no i z moją mamą :) Śliczności z tego pieseczka! :loveu: Quote
maciaszek Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Jak tam się miewa Maksymlian, słońce moje??? :) Jak Ty się miewasz, Patko? Jak miewa się fret, którego masz (miałaś?) pod opieką? Quote
patkaa Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Maxymilian miewa się świetnie :) jest oczkiem w głowie rodziców, nic to,że tata woła go czasem Astra... Maxik grzecznie przychodzi, ma takie ulgi w domu,że szkoda gadać ;) jak mogę sie miewać skoro mamy w domu taka petardę?? wysmienicie ;] a fret zostaje, nie oddam komuś bidy bez łapki, hm, teraz mam na tymczasie jeszcze samiczke, co w sumie daje 4:p a może najnowsze wybryki Maxia Cie interesują?? ;] a więc - Maxio jak jest sam zamykany jest w garazu, co juz wiecie, kiedys stał tam samochód, ale garaz duzy auto małe, Maxik został tam dosłwnie na 30 min, nastenego dnia jadąc autem zainteresowały nas małe łapki Maxia na szybie, tak więc kiedy Max i auto są w 1 miejscu samochód jest przykrywany... :) ale najlepszy nr zrobił w swieta, poszliśmy święcic jajka, Maxik do garazu, z autem :) wracamy, otwieramy garaż... psa nie ma, mam go szuka, patrze do samochodu, a ten podskakuje na miejscu kierowcy, wspioł sie pieron po siatce i wlazł przez okno, nie wiem ile tam siedział... :) Max zdobywca acha, mój fret go goni a MAxik sie go boi i przed nim ucieka hahaha :p Quote
maciaszek Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 patkaa napisał(a):Maxio jak jest sam zamykany jest w garazu, co juz wiecie, kiedys stał tam samochód, ale garaz duzy auto małe, Maxik został tam dosłwnie na 30 min, nastenego dnia jadąc autem zainteresowały nas małe łapki Maxia na szybie :evillaug: :megagrin: :megagrin: :shiny: :grin: :turn-l: To wiercipięta jeden :) :loveu: Ubawiłam się mega mocno !!!! Opowiedz coś jeszcze, proszę.... Quote
Akitka Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 To cudnie, że Maksik się tak wspaniale i swojsko czuje w nowym domku... :cool3: Quote
patkaa Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 jakim nowym,toż to juz pełnoprawny czlonek rodziny, a rozpieszczany,że szkoda gadac, Astra miała wstęp na niektóre łózka, a on na wszytskie... bo taki malutki :) jak sie z rodziców śmieje,że robi z nimi co chce to się śmieją ze mnie i mowią,żebym się nie wtrącała, bo to ich pies :) no i tak, tata jednak jest najlepszym przyjacielem Maxia, nawet Maxio w samochodzie z nim po towar śmiga :) Quote
maciaszek Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 Witaj Patko :) Bardzo się cieszę, że Maxio do Was trafił, że jest taki szczęśliwy i że Wy się cieszycie z tej małej wiercipięty :multi: :multi: :multi: Quote
maciaszek Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 Co słychać u Maxia? Przyszła pora na kolejną historyjkę z życia malucha :) Quote
patkaa Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 eh maluch z niego żaden pskuda przebrzydła, wygryzł mi dziure w kurtce :/ ale i tak go kocham :) ostatnio tacie nie dał oglądać telewizji, nie było go 2 dni i przecież Maxio musiał się poprzytulać :) Quote
jo_joanna Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 ale może kurtkę należało już wymienić na nową?? psy czasem tak pomagają tym, których kochają ;-) ;-) Quote
patkaa Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 pewno tak, bo kilka lat już miała :) kochany z niego znawca mody :) Quote
maciaszek Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 Co tam słychać u Maxika??? :) Może jakieś fotki? Bardzo proszę... Quote
patkaa Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 a Maxik szczęsliwy, mama woła na niego "mój skarbek" przytula się dosłownie co 5 min i najszczęsliwszy jest jak wszyscy siedzimy w tym samym miejscu :) nie śpi pod kołdrą, bo mu za goronco w te upały ;) oto zdjęcia, tylko dwa, bo więcej nie mam noi troszke rozmazane, ale ta torpeda mała cały czas biega :) Quote
maciaszek Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 "Mój" chłopak kochany :loveu: Stęskniłam się za nim troszkę. Zaglądajcie tu częściej, co? Quote
patkaa Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 maciaszek napisał(a):"Mój" chłopak kochany :loveu: Stęskniłam się za nim troszkę. Zaglądajcie tu częściej, co? zaglądamy, ale jak się nic nie dzieje to co będziemy pisac, pozatym Maxik broi, jest kochanym pieskiem, co tu duzo pisać ;) Quote
Recommended Posts