Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

violus bomba po prostu bomba... a tz a jakze mial branie nawet faceci sie zatrzymywali :P zaczynam miec obawy i odbieram mu smycz kiedy na drugim koncu jest bulwa bo juz na podryw chce z nia wychodzic ;P

Posted

Fi ma cudną obrożę:loveu piękne te jaszczury:loveu:

A bulwa ma cud miód ubranko, zajefajne normalnie:loveu:

A co do fany to powiem jedno - o wiele piekneijsza jest w naturalnej postawie:)

Posted

ja sie czasami zastanawiam czy ja mam doga...
cyt z wzorca
WYGLĄD OGÓLNY
Dog niemiecki łączy w swoim pięknym, szlachetnym wizerunku wielką, silną i spoistą budowę ciała z dumą i elegancją. Poprzez połączenie szlachetności, harmonii sylwetki ze szczególnie wyrazistą, pełną ekspresji głową, sprawia na patrzących wrażenie szlachetnej statuy. Dog jest " Apollem wśród psich ras".

i zdjecie fan majacej w rodowodzie dog niemiecki:

Posted

hmm i nei moge sie zdecydowac ktore aktualnosci...
a te odnosniki galerii fajne tylko moga nie byc rozowe? wiem marudze przepraszam.. szczionka idealna :D

Posted

[quote name='mrowa23']nie na szczescie az tak mnie nei popiiiiiiiiiiiiiiiiii

Ufffff bo jeszcze widok Fan bym przeżyła ale Astora raczej już nie:diabloti: Norbi też by chyba był widokiem zabójczym:eviltong:

• 2 weeks later...
Posted

dawno nic nie wstawilismy wiec...
czlowiek poszedl sie wykapac a psy mialy szlaban na lozko...:mad:

zebraki wstretne:diabloti:

fifinka:loveu:

magis:loveu:

Posted

paskud bulwiszon co to rozpoczela akcje "zalewamy dom":mad:

i spiochus medalionus :evil_lol: pragniemy doniesc przy okazji ze nasza dziewczynka dostala srebro w krakowie :)

Posted

Cieszę się że wam dobrze poszło, ja byłam święcie przekonana że to w niedzielę, nawet namówiłam Lucę żeby ze mna jechała, miałyśmy sprawdzony pociąg itp.... nie wim jak ja to w kaledarzu sprawdzałam, przepraszam was bardzo sama na siebie jestem wściekła jak nie wiem co:shake:

Posted

kochane dzieciaki... a za gratulacje dziekujemy, nastepna wystawa to chyba klubowka, potem juz chyba tlyko poznan bo powoli przygotowujemy sie do dzieci ninowych :)

Pati slonce kiedy cie widze w poznaniu?

Posted

Zobaczymy, sama nie wiem, mam ciężką sytuacje w domu i szukam gdzieś czegoś na stałe i to powaznie, może Poznań??:evil_lol:
Zobaczymy, na razie na 2 tyg jadę do rodziny za Bydgoszcz, żeby nie musieć widywać matki

Posted

kolorowo kochana...poznan fajne miasto...tylko ostatnio zalatane tak ze nei wie jak sie nazywa tak do konca...nota bene ja w walbrzychu teraz jutro poznan potem do rodzicow...potem poznan...a potem wariatkowo;)

Posted

tego najlepszego juz zagarnelam:D i nie oddam... zaluj ze nei widzisz jak misiek na czworakach lata z dziecmi po podlodze :D no i czeka na malenstwa ...no i w ogole...kocham tego faceta :D

wiec w walbrzychu moze byc ciezko znalezc kogokolwiek fajnego teraz...ale... poznan zostawilam wolny bo wiesz... to by ylo za proste ;P