Patikujek Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 No to gratuluje ciotka A Tobie wiolu nie wybaczę, Sieraków to była jedna z nielicznych okazji żeby się poznac:mad: Ciotki pozdrawiam Quote
Apbt_sól Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Patukujek nie bij mocnno :loveu: nie mow chop , bo nie nas przyszlosci :eviltong: a powaznie , te mi przykro ze nie moglam z Wami spedzić tych kilku dni :placz: Wybacz patikuju:diabloti::loveu: Quote
Apbt_sól Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 UUUUUUUUUU poważne lanie się zapowida :evil_lol::loveu::mad::p Quote
Patikujek Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 tuż zaczynam na siłownie chodzić, i pas zamawiam ] ale bęcki będą Quote
Agga Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 [quote name='Patikujek']Curóś Ty to się nawet nie odzywaj:mad: Tak mama wyrób we mnie poczucie winy:shake: Viola poczekaj już jestem prawie wielką PYRA a oni się nie boją nikogo:mad::multi: Quote
Apbt_sól Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 hahah naucz ich porzadków rhhrhr Gratuluje !! FAN SREBRO!!!! na wystawie :multi::loveu::loveu: A mamusia sie nie chwali nic!!! wieczorem wstawie, fotki, dopiero sie przebilam do dogów:diabloti:. Casii rownież graty sie naleza za ladną prezentacje FAN :loveu: A o bulwie to juz nic mowie -dala czadu pieknym wdziankiem :diabloti::loveu::loveu::evil_lol: Quote
mrowa23 Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 srebro srebro ladnie sie prezentowala dziewczynka choc stac nei koniecznie chciala to w ruchu ladnie...ale co sie dziwic jak mi padalo na ryjek tez nie chcialam sie pokazywac;) agga nowka sztuka pyra powinna bac sie starych zdechnietych pyr :P jakich porzadkow ma nauczyc na agga o co chodzi ja nic nei rozumiem;P a bulwa jak to bulwa zrobila furore ;P Quote
Agga Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 agga nowka sztuka pyra powinna bac sie starych zdechnietych pyr :P jakich porzadkow ma nauczyc na agga o co chodzi ja nic nei rozumiem;P Nie taka nowa sztuka bo ja już w tym "przestępczym" świecie pyr trochę zyje. I dużo się nauczyłam:evil_lol: Nie bojam się was:eviltong: Takich porządków, że np. zastraszanie mnie:mad: Ciocia mrówa ty się szykuj na to, że będę CIĘ zamęczać we wszystkim na poczatku:loveu: Quote
mrowa23 Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 a zameczaj ja oststnio odkrylam ze skoro godze sie na co nieco to mze ja jakas sado-maso wiec mecz zameczaj i rob tak :P i do konca a nei tylko na poczatku:P eeee no co ty...tej no tej...ze ty prya jestes i szneke ze mna w tytce zjesz?:> albo gzikiem sie poczestujesz i flache obalisz:> Quote
Agga Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='mrowa23']a zameczaj ja oststnio odkrylam ze skoro godze sie na co nieco to mze ja jakas sado-maso wiec mecz zameczaj i rob tak :P i do konca a nei tylko na poczatku:P eeee no co ty...tej no tej...ze ty prya jestes i szneke ze mna w tytce zjesz?:> albo gzikiem sie poczestujesz i flache obalisz:> Ooooo mrówa nie wiedziałam, że ty taka jesteś:evil_lol: Od A do Z pomęcze:multi: no tej mrówa zobaczysz będzie git:diabloti: czekaj ze co dróżdzówkę???A gzika to ja mniam lubię:evil_lol: A flachę to nie jedną mam nadzieję:drink1::drinking:I balety będą :cunao::bigcool: Quote
mrowa23 Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 a potem zakluczym drzwi za soba mhihihi Quote
Apbt_sól Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 wy juz nic nie zakluczajcie , pozniej moze być problem z odkluczeniem by na wychodek dojsc:evil_lol::eviltong: Dobra przebilam sie do zdjec a jeszcze program graficzny mi zdech ..ech jak na zlosc :angryy: To zaczynany!!! Nina w mega modnym militarnym dresie :diabloti: Najnowsza kolekcja "Kasio-Mrów - Fasion":evil_lol: Quote
CASIA&ttb Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 :mad::mad::mad::mad: Viola jak możesz sie tak nabijać z Ninuchy??????????? super focie:D Quote
mrowa23 Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 :megagrin::megagrin:ninucha jest the best:ylsuper::ylsuper: po prostu bomba :diabloti: piekne foty violus Quote
Apbt_sól Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 ciotki, toż mowilam ze ona pikna , nawet na smyczce Bulewke targałam :loveu: I porteczki na sranko ściagałam , czuje się z nią zwiazana od pierwszego spotkania :loveu::loveu::diabloti::evil_lol: A tu Fanowy pokaz poz wystawiania , troche tylu , troche sliny i najnowsza poza wystawowa, ukazujaca pieknie wyeksponowany zad , dla stojacych z tylu- coz fantazja sie liczy! :loveu::loveu::diabloti: Bo nie moze byc nudno na wsytawie :evil_lol: Halo , czy ktos widzial mamusie?:placz::evil_lol: Quote
mrowa23 Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 Apbt_sól napisał(a): Halo , czy ktos widzial mamusie?:placz::evil_lol: hehe matka latala naokolo ringu i cudowala jak zawsze ;P Quote
Tengusia Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 ale zabawnie siada na tym ostatnim zdjeciu :roflt: Quote
Apbt_sól Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 yyyyyyyyyyyyyyyyyyyy- nachył - aby na przód :lol: Troche postoje :eviltong::eviltong: - tyle bede stala!:eviltong: Quote
Apbt_sól Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 i koniec z tym dziwnym "normalnym zachowaniem" - naturalna całkiem Fana:evil_lol: Quote
Apbt_sól Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 A tu prosze , kobiety same się zatrzymują :diabloti: Maniu i Figaś :diabloti::diabloti::loveu: Quote
Recommended Posts