Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Patukujek nie bij mocnno :loveu:
nie mow chop , bo nie nas przyszlosci :eviltong:

a powaznie , te mi przykro ze nie moglam z Wami spedzić tych kilku dni :placz:

Wybacz patikuju:diabloti::loveu:

Posted

[quote name='Patikujek']Curóś Ty to się nawet nie odzywaj:mad:

Tak mama wyrób we mnie poczucie winy:shake:
Viola poczekaj już jestem prawie wielką PYRA a oni się nie boją nikogo:mad::multi:

Posted

hahah naucz ich porzadków rhhrhr

Gratuluje !! FAN SREBRO!!!! na wystawie :multi::loveu::loveu:

A mamusia sie nie chwali nic!!!

wieczorem wstawie, fotki, dopiero sie przebilam do dogów:diabloti:.
Casii rownież graty sie naleza za ladną prezentacje FAN :loveu:

A o bulwie to juz nic mowie -dala czadu pieknym wdziankiem :diabloti::loveu::loveu::evil_lol:

Posted

srebro srebro ladnie sie prezentowala dziewczynka choc stac nei koniecznie chciala to w ruchu ladnie...ale co sie dziwic jak mi padalo na ryjek tez nie chcialam sie pokazywac;)

agga nowka sztuka pyra powinna bac sie starych zdechnietych pyr :P

jakich porzadkow ma nauczyc na agga o co chodzi ja nic nei rozumiem;P

a bulwa jak to bulwa zrobila furore ;P

Posted

agga nowka sztuka pyra powinna bac sie starych zdechnietych pyr :P

jakich porzadkow ma nauczyc na agga o co chodzi ja nic nei rozumiem;P

Nie taka nowa sztuka bo ja już w tym "przestępczym" świecie pyr trochę zyje. I dużo się nauczyłam:evil_lol: Nie bojam się was:eviltong:

Takich porządków, że np. zastraszanie mnie:mad:

Ciocia mrówa ty się szykuj na to, że będę CIĘ zamęczać we wszystkim na poczatku:loveu:

Posted

a zameczaj ja oststnio odkrylam ze skoro godze sie na co nieco to mze ja jakas sado-maso wiec mecz zameczaj i rob tak :P
i do konca a nei tylko na poczatku:P

eeee no co ty...tej no tej...ze ty prya jestes i szneke ze mna w tytce zjesz?:> albo gzikiem sie poczestujesz i flache obalisz:>

Posted

[quote name='mrowa23']a zameczaj ja oststnio odkrylam ze skoro godze sie na co nieco to mze ja jakas sado-maso wiec mecz zameczaj i rob tak :P
i do konca a nei tylko na poczatku:P

eeee no co ty...tej no tej...ze ty prya jestes i szneke ze mna w tytce zjesz?:> albo gzikiem sie poczestujesz i flache obalisz:>

Ooooo mrówa nie wiedziałam, że ty taka jesteś:evil_lol: Od A do Z pomęcze:multi:

no tej mrówa zobaczysz będzie git:diabloti: czekaj ze co dróżdzówkę???A gzika to ja mniam lubię:evil_lol: A flachę to nie jedną mam nadzieję:drink1::drinking:I balety będą :cunao::bigcool:

Posted

wy juz nic nie zakluczajcie , pozniej moze być problem z odkluczeniem by na wychodek dojsc:evil_lol::eviltong:

Dobra przebilam sie do zdjec a jeszcze program graficzny mi zdech ..ech jak na zlosc :angryy:
To zaczynany!!!

Nina w mega modnym militarnym dresie :diabloti:
Najnowsza kolekcja "Kasio-Mrów - Fasion":evil_lol:

Posted

ciotki, toż mowilam ze ona pikna , nawet na smyczce Bulewke targałam :loveu:

I porteczki na sranko ściagałam , czuje się z nią zwiazana od pierwszego spotkania :loveu::loveu::diabloti::evil_lol:

A tu Fanowy pokaz poz wystawiania , troche tylu , troche sliny i najnowsza poza wystawowa, ukazujaca pieknie wyeksponowany zad , dla stojacych z tylu- coz fantazja sie liczy! :loveu::loveu::diabloti:
Bo nie moze byc nudno na wsytawie :evil_lol:

Halo , czy ktos widzial mamusie?:placz::evil_lol: