Patikujek Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Ciocia mrówa Ciocia Casia Figa Ninucha __________________ Quote
mrowa23 Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Halbinko dziekuje ci, wstyd ale jestes jedynym dogomaniakiem ktory wspomogl finansowo psiowoz...dziekuje ci Quote
halbina Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 :oops: nie ma za co, Mrówo, dziękować... :roll::roll::roll: Quote
mrowa23 Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 oj jest halinko jest za co i ty wiesz ze nei chodzi o pieniadze... a ja chcialam sie dzisiaj pochwalic ze od dnia dzisiejszego po walce dosc dlugiej ale z zamierzonym skutkiem zakonczonej mamy przydomek hodowlany :) tak wiec od dnia dzisiejzego mamy w Hodowli Z Korczówki Fanaberie Sarie ( ktora stala sie juz moja wlasnoscia) i Narwana Nine z Matuchowej Frajdy, dzieciaki urodzone u nas w hodowli wyjda juz z naszym przydomkiem ... male a cieszy ;) Quote
CASIA&ttb Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 mrowa23 napisał(a):oj jest halinko jest za co i ty wiesz ze nei chodzi o pieniadze... a ja chcialam sie dzisiaj pochwalic ze od dnia dzisiejszego po walce dosc dlugiej ale z zamierzonym skutkiem zakonczonej mamy przydomek hodowlany :) tak wiec od dnia dzisiejzego mamy w Hodowli Z Korczówki Fanaberie Sarie ( ktora stala sie juz moja wlasnoscia) i Narwana Nine z Matuchowej Frajdy, dzieciaki urodzone u nas w hodowli wyjda juz z naszym przydomkiem ... male a cieszy ;) a jak dobrzę pójdzie i wszystko wypali to jeszcze w gronie dziewczyn w hodowli zawita pewien pan... :cool1: Quote
Patikujek Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Jaki pan:o:o:o O czym mówicie, czyzby znów jakiś psiak całkiem przypadkiem do was miał trafić?? Quote
mrowa23 Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 pan juz wszytskim znany kto zna nasza bande a ze dla nas piekny i wartosciowy to warto naszym zdaniem pokazac go swiatu... Quote
Patikujek Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Chodzi o Astora czy Mojego ukofanego Norbolka:loveu:???? Jak przypuszczam to o czarnego wielkoluda:loveu: Quote
CASIA&ttb Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Apbt_sól napisał(a):MAG?! :P hyhyhyhy piwa dla tej pani:diabloti::evil_lol:!! Quote
Apbt_sól Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Too jest MAGNUM GOŁĘBI WYBIEG :loveu: piwko jak najbardziej:diabloti: Quote
mrowa23 Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 :loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: Dnia 8.08.2009r:loveu::loveu::loveu: :loveu:odbędzie się ślub... :loveu: :loveu::loveu::loveu:mrówczy ślub...:loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts