Apbt_sól Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 wczorajsza wystawka byla udana :loveu: Dziewczynki pieknie sie pokazly:eviltong::loveu: pancie sa z nich dumne i wcale sie nie dziwie :p Poznalam Agge :diabloti: - wystawa minela w super atmosferze:loveu::loveu::evil_lol: pozniej wrzuce Oplole :cool3: A teraz szalejaca Fige :loveu::diabloti: Quote
mrowa23 Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 ciotka dziel to na posty po 5 fotek bo zaraz nas pozabijaja modzi:P jeden siedzi obok mnie juz z siekiera;P Quote
Apbt_sól Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 ps. juz zrobione - daj siekierze piwa bo nie umie liczyć :P Quote
mrowa23 Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 to teraz ja z fotkami :) moje dwa ukochane facety:) finulina ninka w opolu wygrywajac tytul NSwR ja i cywilek :) dzieciaki w rodzinnym aucie tz-ta po wyglupach na lace:) Quote
mrowa23 Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 specjalnie dla Pati :] burza glutow:] usmiechniety astorek:) mordowanko :] i astorek :) Quote
Apbt_sól Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 to by bylo na tyle ze wspaniałej niedzieli:) Quote
Patikujek Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Fotki super a ja mm teraz tą przyjemność że mogę nasze zdolne dziewczynki osobiście miziać, a jedna właśnie mi gluci spodnie:evil_lol: wielkie podziękowania dla mrówci za tego przytojniaka z dedykacją dla mnie:loveu: Quote
Patikujek Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Dzisiejsze fotki z pozka Ciotka Mrówa i ciotka Pati odpoczywają po spacerku Agresywny dog mchce mnie pożreć (druga próba była udana, nie wiem czy spodnie dopiorę po niej:shake:) Buzi, buzi Tyły Quote
Recommended Posts