Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

z racji tego, ze jestem na chorobowym i mam nadmiar czasu, to postanowilam zalozyc galerie mojemu malemu konikowi, troche tu jego dozych braci jest takze sadze ze bedzie mu dorbze w tym dziale;)
na poczatek kilka slow o pysiaku:
nazywa sie Astalavi z Fretkowego Raju, po domowemu Astor, cielak, kuń, misiek...:p urodzil sie 20 stycznia 06 roku, takze dzieciok jakich malo :loveu:, bardzo dziekujemy Karolince za tak cudownego synka a teraz kilka fotek:)

misiu w drodze do domu...

Astorek poznaje co to sa drzwi balkonowe:

moj misiu na spacerze:

maly kuń odkryl kanape:diabloti: :

....a potem lozeczko...

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czesc jo-jo w koncu sie kopnelam i zrobilam galerie malemu...kurcze patrze na fotki i nie wiem kiedy paskud wyrosl....lezka w oku sie kreci, skzoda tylko ze poszly w swiat po awari kompa jego zdjecia jak byl maly ale juz pisalam do Karolinki czy nie mialaby ich u siebie...

Posted

mrowa23 napisał(a):
czesc jo-jo w koncu sie kopnelam i zrobilam galerie malemu...kurcze patrze na fotki i nie wiem kiedy paskud wyrosl....lezka w oku sie kreci, skzoda tylko ze poszly w swiat po awari kompa jego zdjecia jak byl maly ale juz pisalam do Karolinki czy nie mialaby ich u siebie...

Szkoda :shake:

Takie fotki z dzieciństwa są super pamiętką.

Ale pisz do Karoliny a nóż widelec ma ;-)

Posted

to jeszcze klika fotek :razz:

podczas ataku zimy:

i juz nieco slabsza zima...

misiu z mina "jeszcze jedna fotka i dostane depresji..":diabloti:

spacer jesienny

poznanie kumpla, ktory byl u nas na tymczasie...

Posted

Zawsze marzył mi się taki duzy pies :lol: Dogi są super takie słodkie duże psiska ale dla kogoś kto ma warunki by go utrzymać. Mam beagle i się z tego bardzo cieśszę za nic bym jej nie oddała ale Doga też bym chciała. Wesoło by było :lol:

Posted

dziekuje bardzo:)
taki kun w domu to bajka... tylko trzeba sie przyzwyczaic do glutow;) ale tak to poezja:evil_lol:
a warunki nie za jakies wielkie- wystarcyz kanapa :evil_lol:

Posted

a dziekujemy dziekujemy astor z juz taka mina przyjmuje ode mnie buziaki i czochrance:diabloti: "niestety" ja go kochac nie przestane i musi cierpiec z powodu mojej wylewnej milosci:evil_lol: :

mamy nadzieje ze jego siostra przyszywana tez bedzie takim snieznym potworem a latem to wodniczek szuwarek:loveu:

Posted

hehe dziekujemy dziekujemy
galeria jest ale obawiam sie ze dopoki nie odkryje iwelkiej tajemnicy czyli gdzie jest ladowarka do aparatu to poki co stanie w miejscu :roll: ale poszukiwania trwaja :cool3:

Posted

chcialam dodac dwa filmiki ale pojecia nie mam jak to zrobic...jak juz wyszperam odpowiednie okienko klikne trzy tysiace przyciskow to wam pokaze co za zboja mamw domu :evil_lol:

Posted

dziekujemy za pomoc zaraz pokazemy na co nas stac :evil_lol:

Jojo nie chce jeszcze zapeszac (tfu tfu ) bo roznosci chodza po ludziach ale na pewno niebawem przedstawimy panienke nasza :) poki co pozostalo nam ogladanie zdjatek malenstw wraz z Astorem, ktory az sie gluci z wrazenia :evil_lol: <to dobry znak ze juz kocha siostre>

Posted

owszem o ile przestanie uciekac na widok namiotu :loveu: bo to takie dziecie jeszcze...ale juz trenujemy i rozkladamy namiot i liczymy czas w jakim astro ucieka od niego...jest co raz lepiej bo zajmuje mu to co raz wiecej czasu:evil_lol: ... a tak serio serio z namiotem sie oswoimy i nie dosc ze Astorek przyjedzie to jeszcze jego siostra wpadnie choc innego koloru i mlodsza i wiele to jednak tez doza calkiem :cool3: