mrowa23 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 z racji tego, ze jestem na chorobowym i mam nadmiar czasu, to postanowilam zalozyc galerie mojemu malemu konikowi, troche tu jego dozych braci jest takze sadze ze bedzie mu dorbze w tym dziale;) na poczatek kilka slow o pysiaku: nazywa sie Astalavi z Fretkowego Raju, po domowemu Astor, cielak, kuń, misiek...:p urodzil sie 20 stycznia 06 roku, takze dzieciok jakich malo :loveu:, bardzo dziekujemy Karolince za tak cudownego synka a teraz kilka fotek:) misiu w drodze do domu... Astorek poznaje co to sa drzwi balkonowe: moj misiu na spacerze: maly kuń odkryl kanape:diabloti: : ....a potem lozeczko... Quote
jo-jo Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Witamy czarnego kolege :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
mrowa23 Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 czesc jo-jo w koncu sie kopnelam i zrobilam galerie malemu...kurcze patrze na fotki i nie wiem kiedy paskud wyrosl....lezka w oku sie kreci, skzoda tylko ze poszly w swiat po awari kompa jego zdjecia jak byl maly ale juz pisalam do Karolinki czy nie mialaby ich u siebie... Quote
jo-jo Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 mrowa23 napisał(a):czesc jo-jo w koncu sie kopnelam i zrobilam galerie malemu...kurcze patrze na fotki i nie wiem kiedy paskud wyrosl....lezka w oku sie kreci, skzoda tylko ze poszly w swiat po awari kompa jego zdjecia jak byl maly ale juz pisalam do Karolinki czy nie mialaby ich u siebie... Szkoda :shake: Takie fotki z dzieciństwa są super pamiętką. Ale pisz do Karoliny a nóż widelec ma ;-) Quote
mrowa23 Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 to jeszcze klika fotek :razz: podczas ataku zimy: i juz nieco slabsza zima... misiu z mina "jeszcze jedna fotka i dostane depresji..":diabloti: spacer jesienny poznanie kumpla, ktory byl u nas na tymczasie... Quote
mrowa23 Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 i jeszcze dwie foteczki.... dumny bo w koncu stoi z szefowa rodziny :diabloti: i ot taka glowka misia... Quote
pumcia02 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 o kurcze przefantastyczna wielkość :) uwielbiam duuuze psiaki :) moj jest "nieco" mniejszy ;P Quote
Ania-shira Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Zawsze marzył mi się taki duzy pies :lol: Dogi są super takie słodkie duże psiska ale dla kogoś kto ma warunki by go utrzymać. Mam beagle i się z tego bardzo cieśszę za nic bym jej nie oddała ale Doga też bym chciała. Wesoło by było :lol: Quote
mrowa23 Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 dziekuje bardzo:) taki kun w domu to bajka... tylko trzeba sie przyzwyczaic do glutow;) ale tak to poezja:evil_lol: a warunki nie za jakies wielkie- wystarcyz kanapa :evil_lol: Quote
WinterGirl Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 widać, że lubi szaleństwa na śniegu wyczochrać proszę tego czarnego kolegę Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw: , WielkoLUD Quote
mrowa23 Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 a dziekujemy dziekujemy astor z juz taka mina przyjmuje ode mnie buziaki i czochrance:diabloti: "niestety" ja go kochac nie przestane i musi cierpiec z powodu mojej wylewnej milosci:evil_lol: : mamy nadzieje ze jego siostra przyszywana tez bedzie takim snieznym potworem a latem to wodniczek szuwarek:loveu: Quote
CASIA&ttb Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 no wkoncu przedstawiłas Swojego kunika-ale bydla wielkie w porównianiu do Sadka :p Quote
simbik Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Wreszcie nasz przyrodni braciszek ma galerię :multi: :multi: :multi: . Będziemy tu często zaglądać :lol: . Quote
mrowa23 Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 hehe dziekujemy dziekujemy galeria jest ale obawiam sie ze dopoki nie odkryje iwelkiej tajemnicy czyli gdzie jest ladowarka do aparatu to poki co stanie w miejscu :roll: ale poszukiwania trwaja :cool3: Quote
mrowa23 Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 chcialam dodac dwa filmiki ale pojecia nie mam jak to zrobic...jak juz wyszperam odpowiednie okienko klikne trzy tysiace przyciskow to wam pokaze co za zboja mamw domu :evil_lol: Quote
jo-jo Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Filmiki można wrzucać na różne serwery które specjalnie pozwalają na więsze rozmiary, Ja osobiście lubię ten http://badongo.com/ ;-) A zdradzisz co to za dzieci dzisiaj dwa tygodnie kończy? :loveu: Quote
basia bonnie Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 witaj, piesek śliczny! :loveu::loveu::loveu: a filmy można wrzucać na www.wrzuta.pl :p Quote
mrowa23 Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 dziekujemy za pomoc zaraz pokazemy na co nas stac :evil_lol: Jojo nie chce jeszcze zapeszac (tfu tfu ) bo roznosci chodza po ludziach ale na pewno niebawem przedstawimy panienke nasza :) poki co pozostalo nam ogladanie zdjatek malenstw wraz z Astorem, ktory az sie gluci z wrazenia :evil_lol: <to dobry znak ze juz kocha siostre> Quote
mrowa23 Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 uwaga uwaga oto snizny potowr i beznadziejny kamerzysta - nasz pierwszy filmik psa prawie nie widac ale za to dupcie uchwycilam :evil_lol: http://mrowa23.wrzuta.pl/film/jMasIL9OQ7/ a tutaj widac jak z nerwow drzala mi reka heheh... http://mrowa23.wrzuta.pl/film/dqueNXppIg/ jojo nudzi mi sie na chorobowym i z tych nudow mysle o zrobieniu strony mlodemu... jak robilas Jojkowa strone? w jakims programie czy jak? Quote
Agga Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Mróweczko to to cudeńko będzie z nami na zlocie? Quote
mrowa23 Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 owszem o ile przestanie uciekac na widok namiotu :loveu: bo to takie dziecie jeszcze...ale juz trenujemy i rozkladamy namiot i liczymy czas w jakim astro ucieka od niego...jest co raz lepiej bo zajmuje mu to co raz wiecej czasu:evil_lol: ... a tak serio serio z namiotem sie oswoimy i nie dosc ze Astorek przyjedzie to jeszcze jego siostra wpadnie choc innego koloru i mlodsza i wiele to jednak tez doza calkiem :cool3: Quote
mrowa23 Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 dziekujemy :) i dalej trenujemy:) potem bedziemy mogli brac udzial w "wchodzeniu do namiotu parami na czas" :diabloti: Quote
Recommended Posts