Mona4 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 piekna galeria:lol: Pozdrowienia dla NINY od Braciszka Nikifora http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77691&highlight=nikifor+matuchowa+frajda Quote
Apbt_sól Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Ciotki! dziekuje za wspaniały łikend :) przepraszam za wszelkie niedogodności ;) Było cudnie , odpoczełam nareszcie! ech..szkoda ze czs tak szybko leci! fotany :) : Hm.. psy widmo? atakujacy dog!! Quote
cobrad Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Ło matko Lili z rozwianym fryzem :)))) słodziak duży wygląda nieziemsko, a ja się oburzałam na zdjęcie Maxi z ucholami :) Pozdrowienia cioteczki - do zobaczenia w przyszłym tygodniu i słodkie buziaki od zafochowanej na panią pozszywanej łaciatej:) Quote
Angel_ Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Viol jak ty bylas w Pozku to sie do mnie nie odzywaj wogole!!!! :angryy: Kiedy bedzie cudna Dizi ( po mojemu :mad: :eviltong: ) i wiecej jej fot!!!! Ja piorkuje przy takim trybie zycia to moze w grudniu znajdziemy chwile by przyjechac :/ A;e jak juz znajdzemy to od samiutenkiego rana bedziemy ciotki meczyc :D A najlepiej jeszcze na Scooby szkole sie zalapiemy- wkoncu jakis tor agility gdzie z Zołzą bym mogla sprobowac :cool3: Buzka Ciotki i wielkie mizianka dla waszych cudnych stworkow! Quote
mrowa23 Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 wrocilismy z pierwszego USG i ... opijamy hucznie, Nina ma stwierdzona ciaze !!!!!!!!!!!!!!!!!!! jest w 19 dniu ciazy !!!!!!!!!!!! za tydzien kolejne USG i wtedy bedziemy potierdzac liczyc i w ogole... idziemy z ciotka sie upic... nina oczywiscie bezalkoholowo juz ;) Angel zapraszamy musisz koniecznie nas odwiedzic, dzieci nie maja kogo glucic:P Violus wpadniesz na odbior porodu?:D Quote
Apbt_sól Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 hrhrhrh , gratuluje kochane Ninke wytargajcie tam ostroznie:) chyba wpadne a co - w tym roku cos sie rozjechalam w tym roku . Bardzo sie ciesze kochane :) Ania i do Ciebie wpadne - jeszcze bedziesz miala mnie dosc. A nam tu pogoda nie sprzyja , pada , za to lee siedzi w kuchni z kucharza,i i terooryzuje lizaniem gosci ;) Quote
Apbt_sól Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 no i reszta fotek kochane ciotki oczywiscie :) Quote
Tengusia Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 alez rozkoszny jest ten bullek cuuuuuuudo :loveu: Quote
mrowa23 Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 Aniu Dzieki wielkie za fotki dzieciaków :) PS.palisada juz pomalowana i nieślizgajaca;) Quote
KaRa_ Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Ooo Mrówkowe i Kasiowe stado ma kolejnego dzieciaczka :loveu::loveu: Quote
CASIA&ttb Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Ano jakoś tak powiększyła nam sie rodzina ;) Quote
KaRa_ Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 CASIA&ttb napisał(a):Ano jakoś tak powiększyła nam sie rodzina ;) Maluch bombowy:loveu: mam słabość do bullterierów :loveu: to miniatura czy standard? Quote
Ania&Psy Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 mrowa23 napisał(a):mini mini :) jest boska po prostu potwierdzam :D świetna jest, a jaka z niej modelka ;) :razz: Quote
mrowa23 Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 jeszcze ciepłe z dzisiaj z wariacji na torze :twisted: Quote
Recommended Posts