Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja jej wlasnie to tlumacze na podstawie kalendarza... pokazuje poniedzialek powody? cioteczka dojedzie, bedzi epo wystawie, i zrobi sobie sama prezent w 4 urodzinki :diabloti:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć ciotki :cool3:
W końcu jakoś do Was dotarłam ;)
Widziałam że dzieciarnia Wam się powiększyła :loveu: i cioteczka Mrówa babcią zostanie :eviltong::eviltong::eviltong: wymiziajcie ode mnie moją ulubioną Ninuchę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='mrowa23']ehhh tak to juz jest z dziecmi, agus kiedy odwiedzisz nas?[/quote]

[COLOR=DarkGreen][B]
OJ kochana tego nikt nie wie :roll:[/B][/COLOR]

Posted

mrowa23 napisał(a):
ja jej wlasnie to tlumacze na podstawie kalendarza... pokazuje poniedzialek powody? cioteczka dojedzie, bedzi epo wystawie, i zrobi sobie sama prezent w 4 urodzinki :diabloti:

I jak tam??
Metoda "na kalendarz" zadzialala??

Posted

temperaturka wariuje spada nam w dol...moze to juz dizsiaj...marudze juz ninie ze jutro ma termin w kalendarzu z wykrzyknikiem, moze podziala... patrzac na temperature czyli z dzisiaj
37,1
37,2
37,0
36,3
mmierzona co dwie godzinki....
jak nie dzisiaj to wyladuje chyba juz w psychiatryku, bo matka-polka przesadza...

Posted

musielismy pognac na cesrke...ale...tamtararararatam
jest nas o 8 lacznie wiecej 4 chlopcow i 4 dziewczynki plowe i marengo..... matka wykonczona, babcie wykonczone... ale szczesliwi wszyscy...:multi::loveu:

Posted

mrowa23 napisał(a):
musielismy pognac na cesrke...ale...tamtararararatam
jest nas o 8 lacznie wiecej 4 chlopcow i 4 dziewczynki plowe i marengo..... matka wykonczona, babcie wykonczone... ale szczesliwi wszyscy...:multi::loveu:

uffff
juz sie balam, ze postanowilas "wyreczyc" rodzaca :evil_lol:

No gratuluje, caly zagonek bulw ;)

Posted

Łoo matko :loveu:
cudne Ninowe Kreciki :loveu:

ciocia by wybuziaczkowac chciala , och...:-(:loveu:

Duzo zdrówka dla mamuski babbocli, dla Was i całej bandy :loveu::loveu::evil_lol:

Posted

zaczynamy....fotki z inwencja tworcza ale sa :lol:

chlopak, olbrzymi, leb jak wiadro, waga po urodzeniu 241 g, glosny i pcha sie do mleczarni jak osilek :diabloti: ma siostre bliziaczke troszke tylko ciemniejsza, piesek najjasniejszy z marengo dzieci.

chlopak, 237 g po urodzeniu, cichutki, nie pcha sie miedzy innymi, czzeka grzecznie, jedyny chlopiec marengo, bez znaczenia na plecach.

to najmniejsze chucherko wsrod dzieci, aga iscie piorkowa 156g, ale drzec sie umie bardzo glosno i wyraznie;) dzielnie nadrabia straty, ma piekna glowke...taka ksztaltna i ma duzoooo zmarszczek, sliczna gwiazdke na piersi, jest najciemniejsza wsrod marengowcow, z poczatku myslalam, ze cala czarna, jednak przy swietle widac prazki ladne

w domu Farciarz- jako jedyny pchal sie na swiat na tyle skutecznie, zeby wyjsc samemu, glosny ale nie tak jak pierwszy chlopak, jedyne jego marzenie to polozyc sie na szyjce mamuski i chrappac, dasa sie na zabiegi pielegnacyjne matki, waga po urodzeniu 262 g, ma znaczenie biale na piersi

blizniak Farciarza, troszke ciezszy przy narodzeniu 271 g, wykapany farciarz, choc przegrywa z nim wojne o miejsce na szyjce mamy;)trzyma sie z siostra płowa.

Posted

siostra-blizniaczka wage nawet mieli identyczna co do grama= 241 g. troszke ciemniejsza od brata, znaczenie na grzbiecie i glowce troszke wieksze, zazwyczaj wtulona w brata blizniaka

to moje ukochane sloneczko (wraz z najmniejsza dziewuszka skradly mi serducho) wg mnie ma najpiekniejsza glowke, faldka goni faldke, drze sie niemilosiernie jak jej sie niepodoba, choc jest bardzo malutka waga po urodzeniu= 188 g (druga najmniejsza), do mleczarni z lokaciami jak paker leci i opiernicza glosno reszte bandy

i to juz ostatnie dziecko Z Korczowki... babeczka z koloratka 219 g zywej wagi zaraz po urodzeniu, cichsza, spokojniejsza, jak sie dossa to na amen, ale nei butnuje sie jak lazi po niej rodzenstwo, ryczy tylko podczas pielegnacyjnych zabiegow mamuski

Posted

Piękne kluski!!! :loveu::loveu::loveu: Gratulujemy baaardzo! No i dużo zdrówka maluszkom i mamusi życzymy i najlepszejszych domów na świecie !:p
aaaa i więcej takich relacji jak ta wyzej, cudnie się czyta!:lol:

Posted

gdybys mogla wstawic....:loveu:
postaram sie lepsze porobic ale wierca sie jak muszki w smole ;)

imionka juz sa czekam tylko az sie charaktery rozwina zeby odpowiednio dobrac... sa to imionka dosc nietypowe... hehe... ale mi sie bardzo podobaja..

Posted

[quote name='mrowa23']gdybys mogla wstawic....:loveu:
postaram sie lepsze porobic ale wierca sie jak muszki w smole ;)

imionka juz sa czekam tylko az sie charaktery rozwina zeby odpowiednio dobrac... sa to imionka dosc nietypowe... hehe... ale mi sie bardzo podobaja..

Wstawiam:loveu: Rozpływam sie w zachwytach :loveu: