Rinuś Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 mam aż te fotki ,ale jak coś wyciągnę od reszty to wyslę :) Quote
mrowa23 Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 nadrabiamy zaleglosci.... krzywa budka w mrowczym domu;) nina postanowila sobie zrobic kolyske;) tutaj dwie nasze slodkie mordki... jestem taka duzia ze zajme fotel kanape....i jak da rad to jeszcze cos... impreza byla przednia... Quote
Apbt_sól Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 pisze do Was i co olewator mnie , czy jak. bo znaku nie dajecie :( małe pieski malo miejsca zajmuja , pod warunkiem ze maja 50000 mk do syspozycji hrhhrr ;) Quote
mrowa23 Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 a ja nic ten tego nie dostalam zadnej wiadomosci od cioteczki... Quote
Patikujek Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Siemanko cioteczki:loveu: http://images33.fotosik.pl/185/755dc70c2fecc33emed.jpg jakieś trzęsienie ziemi było w Pozku czy jak??? http://images30.fotosik.pl/180/f1809eeb5aa2e39amed.jpg A to jest urocze, rozkleiłam sie normalnie i widzę koszulkę zlotową:D:D:D tylko mam pytanie gdzie mój kochanek???:mad: chcem go zobaczyć:mad: P.S. Mam nadzieję że w maju uda mi się was odwiedzić:loveu: Buziole dla całej mrówczo-kasiowej bandy:loveu: Quote
Agga Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 http://images32.fotosik.pl/185/80e465bee876dafemed.jpg No ładnie się ululał:evil_lol: Mrówa ja czekam na pełną mobilizację przeprowadzkową:evil_lol: Quote
CASIA&ttb Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Agga a my czekamy na Ciebie w pozku... :) Quote
CASIA&ttb Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Patikujek napisał(a):Siemanko cioteczki:loveu: http://images33.fotosik.pl/185/755dc70c2fecc33emed.jpg jakieś trzęsienie ziemi było w Pozku czy jak??? http://images30.fotosik.pl/180/f1809eeb5aa2e39amed.jpg A to jest urocze, rozkleiłam sie normalnie i widzę koszulkę zlotową:D:D:D tylko mam pytanie gdzie mój kochanek???:mad: chcem go zobaczyć:mad: P.S. Mam nadzieję że w maju uda mi się was odwiedzić:loveu: Buziole dla całej mrówczo-kasiowej bandy:loveu: było trzęsienie kiedy "kulturalnie" ryknęłam na Nine żeby polazła do Siebie,koszulka zlotowa to moja i na mnie a Norbiś nie chciał pozować i uciekał od aparatu,my gorąco zapraszamy cioteczke do pyrlandii :diabloti: Quote
Agga Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Casia_i_Figa napisał(a):Agga a my czekamy na Ciebie w pozku... :) Kasia ja na pewno teraz będę na długi weekend. Będziemy mieszkanka szukać. A możę mrówcia wiesz o jakis mieszkankach do wynajęcia- oczywiście nie za drogo :diabloti: Quote
Patikujek Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Ciocia Pati z zaproszeń zawsze korzysta tylko musi wolne wysępić w pracy:D:D:D Agguś a kiedy my się spotkamy, ja już córki od zlotu nie widziałam:shake: Quote
Agga Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Patikujek napisał(a): Agguś a kiedy my się spotkamy, ja już córki od zlotu nie widziałam:shake: Pati właśnie dostałam sms od mrowy ze na Boże Ciało wszyscy razem jedziemy:multi: Dla mnie to będzie bardzo gorący okres:diabloti: Quote
Patikujek Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Jeee ale fajnie:loveu: Teraz tylko jakimś cudem muszę wyprosić wolne na ten czas(albo L4 sobie załatwić:evil_lol::roll:) Quote
Agga Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Mrowa i Kasia z tego co pamietam dziewczęta miałyście mi się dziś tj. 9.04.2008 zameldować czy do domu wróciłyście:mad: Quote
Apbt_sól Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Laski zyją - kasia z pozku :diabloti: byly male nieprzewidziane trudnosci zporusznaiem sie pojazdu zmechanizowanego :mad: Ale dziwczynki jak zawsze daly rade. bo ktos nie da rady jak one daja rade? otoz nie ma bata na dziwczynki :loveu::mad::mad::diabloti::evil_lol: Quote
CASIA&ttb Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='Agga']Mrowa i Kasia z tego co pamietam dziewczęta miałyście mi się dziś tj. 9.04.2008 zameldować czy do domu wróciłyście:mad: ja od 8 rano w pozku a mrówa właśnie wróciła-obydwie pociągiem Dzięki Agula za pomoc Quote
mrowa23 Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 AGGA DZIEKUJEMY VIOLUS DZIEKUJEMY w ogole dziekujemy za pomoc :) zyejmy zyjemy ja leze z ben gajem (jakos takos sie pisze) na kolanie - kaska mnei drowala i nasmarowala juz 2 raz a kaska na przeciwbolach ale dajemy rade...po rozwodzie z tz-tem jzu sie pobralismy na nowo wiec sielanka..tlyko jutro musze wykabinowac 2,5 tys na samochod wiec pzy okazji biore opatrunek lodowaty na glowe bo meni rozbolala na sama mysl;) Quote
Agga Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 No laski toście mi stracha napędziły:mad: Grunt, że całe i zdrowe i że z Boską pomocą dotarły do domu:multi::loveu: Nie dziękować tylko wyściskać jak się spotkamy:multi: Ahhhh juz wiem jak będzie w objęciach cioci dużej :loveu::loveu::loveu::loveu: U małej cioci tyż będzie piknie:loveu::loveu::loveu::loveu: po rozwodzie z tz-tem jzu sie pobralismy na nowo wiec sielanka..Tej no jaki rozwód no:mad: Ja Was aniołki muszę do pionu ustawić:p tlyko jutro musze wykabinowac 2,5 tys na samochod wiec pzy okazji biore opatrunek lodowaty na glowe bo meni rozbolala na sama mysl;-) Ło rany tyle naprawa będzie kosztować??:shake::crazyeye:Toz od samego czytania mnie rozbolała głowa.... Mrówa zapodaj ten zimny okład:roll: Quote
mrowa23 Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 chlast - trzymaj ciotka :) mam nadzieje ze nie narobilam siniakow chlastajac tak mocno lodem ;P objecia ciociu malej i duzej czekaja:D pomoc boza nadeszla jezus mowil proawde :] maryja tez...:diabloti: Quote
halbina Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 a propos... my tu na Śląsku SZANUJEMY I CENIMY POZNANIAKÓW! :loveu::loveu::loveu: Quote
Patikujek Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Halbinko 100%racji:loveu: A ciotki o tym wiedzą bo z Patikujkiem się trzymają:lovey: Cioteczki moje kochane a czy ja mogę jakąś dłuższą opowieść usłyszeć o tym co się ostatnio działo, bo z tych urywków które tutaj przeczytałam to wygląda to wszystko strasznie, 2,55 tys. naprawa, masaże i tabletki przeciwbólowe, rozwody:shake: Kto was tak urządził??? Quote
mrowa23 Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 tu jest po czesci opisane co sie wydarzylo http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109015&page=31 ale spoko wodza jak dobrze pojdzie dzis odbiore we wrocku samochod. dziekuje kochane ja wiem ze wy wiecie ze poznanskie pyry to nei takie patalachy.... ja wiem... tylko tak mi przykro sie zrobilo ale mniejsza o to jak ma sie miekkie serce to trza meic d twarda;) focusolot i tak odpalam w przyszlym tygodniu.. hehe... po prostu za miekka jestem... Quote
Patikujek Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Mrówciu ale teraz podpadłaś:mad: aż ci współczuję jak cię dorwę w tym wątku który mi podałaś znalazłam takie zdanie halbiny Mrówa... ten kosz u mnie był jeszcze w całkiem niezłym stanie... która z Was albo który z Waszych psów nadgryzł go w trasie z Zabrza do Wrocławia... :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i teraz szczerze kiedy ty jędzo byłaś w Zabrzu i nic mi o tym nie powiedziałaś, no przecież jak cię dorwę to uduszę, taką szansę spotkania zaprzepaściłaś:mad: Quote
Patikujek Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Zapomniałam dodać że nawet Kasia nie da rady cię uratować:mad: Quote
CASIA&ttb Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Patikujek napisał(a):Zapomniałam dodać że nawet Kasia nie da rady cię uratować:mad: ja nie dam ruszyć mrówczasa!!!!!!!! Quote
Recommended Posts