Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

buheheh duzo...tznliczba 3 jest liczba stala;) jest norbertos-ast jest astor - czarny dog i jest faniszcz czyli zolta dozyca ;) resta to dt-owicze;) a maniek i fi na ostatnich fotach to sa goscie BARDZO MILE WIDZIANI I NA KTORYCH CZEKAMY to tak jakby ciocia casia nie wiedziala;)

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

KaRa_ napisał(a):
W najbliższą niedziele to ja w Legnicy siedze w szkole:shake:

to zrób Sobie wagary... :cool3: ,napewno pare dni zabawie w pozaniu wiec może u tygodniu uda nam sie umówić na glucenie :evil_lol::multi:

śliczne te dzieciątka Mrówkowe,słodkie i przytulaśne,ehh już za nimi tęsknie :-(

Posted

niestety nie dam rady jade do wrocka ....ale mam nadzieje ze wypijecie za moje zdrowie;)przyda sie;) hehe a gromada ekhm...daje popalic...a ty ciotka casia nie placz banda cie ucaluje bardzo mocno i pewnie bardzo mocno sie przyklei do ciebie po ostatnich wydarzeniach w domu jakso takos omijaja mnie szerokim lukiem...choc fan juz probuje na mizianko przyjsc ale twarda jestem...wredne bachory...ale i tak je kocham...

Posted

[quote name='Patikujek']http://images23.fotosik.pl/124/83c6fb7a100c22d4med.jpg

Super fotecka:loveu:
Ciacia Casia do jakiegoś programu ją zazuć to na pewno coś wygrasz

A może bysmy kolegę zobaczyli na zlocie??? Bo przystojny ja fiu fiu:loveu:

Mrówa dostała na piśmie prawa do fotki i do podpisania jej Swoim nazwiskiem więc niech nie świruję :mad:

Patikujek na zlocie nie będzie ani mnie ani zwierzów moich... :shake:

Posted

mrowa nei bedzie udawala ze ma taki talent bo i tak nikt nieuwierzy:P

a przystojny pan to ze niby norbert?:> vel niszczyciel wielki rozpaskudzony gad vel niszczyciel butow poscieli scian kocy smieci i innych zawartosci mojego domu? jak nie zamorduje dzieci przed zlotem za to co potrafia zrobic z domem to pewnie beda obecne oba...choc dzis juz bylo blisko zebym zatlukla golymi rekoma za co pewnie toz mi nasla ludzie;) ale gdyby ktokolwiek zoabczyl moj dom po 3-h nieobecnosci to by mnie do wariatkowa zabral ze trzymam takie bambry w domu...ehhh musialam sobie uzyc;)

Posted

viola ja bede ekhm chyba zagladala do walbrzycha tak jakos przelotem bo to po drodze przeciez wiec chyba bedziesz miala duzo okazji zeby mnie i stwory zoabczyc;)
astor grzeje dupcie w domu i nie ma zamiaru ruszac sie ale teraz w czwartek jedziemy zrobic rozrube u astorka wiec beda tez i fotki;)
a ten przystojniak to magus...moje kochane slonce miziaste :D kasia jeszcze nie wie ze pojedzie na zlot;P hehe ja juz kupilam 3/4 finlandii zurawinowej na wieczor rozmow w niedziele a ze ja nie moge pic alkoholu to kasia bedzie sama pila a ja soczek wiec po rozmowach pogadamy oficjalnie na forum;P zaraz mnie pewnie zbeszczeszcza za to;P

Posted

Patikujek napisał(a):
Nie wolno besztać cioci słabszej ja cię obronię przed nią mrówuś(a co do picia to możecie zostawić coś dla mnie na skosztowanie:loveu:

i Ty Brutusie(Patikujek) przeciwko mnie... :mad:

nie będzie mnie na zlocie,a na finlandie zapraszamy gorąco:loveu:

Posted

Patikujek napisał(a):
Mrówcia kochanie czyzbyś znów w czarną dziurę wpadła??? Wracaj do nas tęsknimy

w dziurę tak ale czy czarną to chyba nie...:diabloti: wkońcu wałbrzych to nie jest już czarny odkąd kopalnie zamknęli...

Posted

wpadlam hehe tak jakso zagadalysmy sie z kaska i zamiast na dwoerzec to zajechalysmy do walbrzycha:D
ale juz w poznaniu ;( tesknimy 2 i 4 lapami...ale jeszcze troche:D
a opis to norbert i fana:D a musze pwoiedziec ze dzici byly grzeczne...zdjely tylko listwy boczne i zezarly je a potem tylko jeszcze zerwaly tapete z korytarza;P a tak to bardzo grzeczne...kocham dzieciaki...niebawem jakies fotki a moze i filmiki wstawie - jade na swieta do rodzicieli to troche popstrykam a net powinien dzialac...

Posted

[FONT=Tahoma]Niech te Święta tak wspaniałe,[/FONT]
[FONT=Tahoma]będą całe jakby z bajek…[/FONT]
[FONT=Tahoma]Niechaj gwiazdka z nieba leci,[/FONT]
[FONT=Tahoma]a Mikołaj tuli dzieci.[/FONT]
[FONT=Tahoma]Biały puch niech z nieba spada,[/FONT]
[FONT=Tahoma]niechaj piesek w nocy gada...[/FONT]
[FONT=Tahoma]Niech choinka pachnie wszędzie,[/FONT]
[FONT=Tahoma]no i radość wokół będzie…[/FONT]

[FONT=Tahoma]Radosnych, cudownych Świąt Bożego Narodzenia[/FONT]
[FONT=Tahoma]Życzy Ania z Nerusiem, Zuluskiem i Hetre [/FONT]:tree1:

Posted

[FONT=Tahoma]Śnieg okrył ziemię puszystą bielą,[/FONT][FONT=Verdana]
[FONT=Tahoma]Wokół się wszyscy ludzie weselą.
Spłynęła z niebios dla nas nowina-
Najświętsza Panna powiła Syna.
I my Dzieciątku dziś hołd oddajmy
Polską kolędę Mu zaśpiewajmy.
Niech śpiew przy żłóbku i w dzień i w nocy
Mocą, radością serca jednoczy...
[/FONT][/FONT]
[FONT=Verdana][FONT=Tahoma]Zdrowych, Spokojnych i Radosnych [/FONT][/FONT]
[FONT=Verdana][FONT=Tahoma]Świąt Bożego Narodzenia...:tree1:[/FONT][/FONT]