mrowa23 Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 beda dzis wieczorem bo atmosfera swiateczna wybitnie sklania mnie do uciekania do wyrka:] a my chcielibysmy w trojeczke zyczyc wszytskim Życzę Ci nadziei, Własnego skrawka nieba Zadumy nad płomieniem świecy filiżanki dobrej, pachnącej kawy Pięknej poezji muzyki Pogodnych świąt zimowych Odpoczynku Zwolnienia oddechu Nabrania dystansu do tego co wokół Chwil roziskrzonych kolędą, śmiechem i wspomnieniami mrowa+tz i banda zbojnicka (astorek, faniszcz i norbert) Quote
Izabela124. Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 mrowa wyslalam juz dawno Ci pw z nr konta, czy je dostalas? Wogle nie moge sie z Toba skontaktowac Quote
mrowa23 Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 wyslij mi prosze na maila [email protected] bo na pw nic nie mam swojego casu mialam je zapchane i moze dlatego nei doszlo. mozesz tez na gg wyslac 3267175 Quote
mrowa23 Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 obiecanych kilka fotek jeszcze cieplych w sumie;) jak z matrixa...ja latam:P a norbert tez lata i chlodzi ozorka sobie;) odgryze ci glowe- czyli dzieciece zabawy.. ekhm...cus... nad rzeka... Quote
mrowa23 Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 dwie d...i szef ;P unik kontra atak... i powrot do domu czyli fan na dole norbert na gorze... i ostatnie podcas wigilii przy dzieciecym stole ;) Quote
Hakita Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Mrówcia poryczałam się ze śmiechu...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bombowe fotencje!!! Wymiziaj całe Towarzystwo...:loveu: Quote
Hakita Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 W nadchodzącym, nowym roku, życzę wszystkim ZDROWIA - zdrowia, które jest niezbędne by być... RADOŚCI - radości rozświetlającej każdy nowy dzień... MIŁOŚCI - miłości sprawiającej, że chce się żyć... oraz MARZEŃ - marzeń, bez których żyć nie można, spełnienia tych najskrytszych i tych, w których spełnienie straciliście już wiarę... Wszystkiego najlepszego!!! życzy Ania z Nerusiem, Zuluskiem i Hetre Quote
*zaba* Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Zajefajne fotencje,koniki sliczne no i Norbert.... Mizianka dla wszystkich czworonoznych Quote
CASIA&ttb Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 odpoczynek po szaleństwie na spacerku współmieszkańcy pozdrawiamy :) Quote
mrowa23 Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 ciotka kasia sie obija to my moze troche odkurzymy nasza galeryjke... choc teraz ciotka powinna sie brac ostro do roboty wszak to juz rodzinna galeria:P na poczatek -dziecko padlo po smacerku...zmasakrowane zdziebko.. finia w knajpie ;) norbert- zimno bylo nawet w knajpie to norbert postanowil sie nei rozbierac... finia i ekhm gryzaczek... fana z ciocia kasia w kanjpie...i kto powiedzial ze dog nie jest psem na kolanka? no i fana... Quote
Patikujek Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Ale fajowe foteczki:loveu: Cześć ciotki A ja będę w sobotę i w niedziele w Pozku i chciałam się spytać co byś powiedziała ciotka jakbym wpadała w niedzielę przed południem do Ciebie?? a potem po południu na pociąg:) Quote
mrowa23 Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 przedpoludniem czyli w nocy? bedzie ciezko bo bedziemy z dzieciakami u moich rodzicow na urodzinkach mamy...a a..a.. inny termin? Quote
Patikujek Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Szkoda bo ja w Pozku będę tylko sobota-niedziela(ale w sobote u Kary imprezyje) chyba że będziesz wieczorem w domu w niedzielę i wtedy poimprezujemy do poniedziałku rana:evil_lol: Quote
mrowa23 Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 pewnie ze bede i nei tylko ja:P wiec mozesz smialo wpadac:) Quote
Patikujek Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Tylko wiesz że jakbym w niedzielę przed wieczorkiem się u Ciebie pojawiła to dopiero w poniedziałek rano byś mnie wypędziła:evil_lol: Dobra to ja do Ciebię w sobote zadzwonie:) Quote
mrowa23 Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 w sobote tylko sms bo bede u rodzicow oblewala urodzinki mamy... ale nie ma problemu z noclegiem sadze ze fi albo norbi albo fana cie przygarna :P Quote
mrowa23 Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 troche foteczek autorstwa cioci casi i gdzies tam czasami moich... Quote
Izabela124. Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Witanko Jakies spiace te fotecki doszedl aniolek? Bo dozsyc dawno wyslalam? Pozdrawiamy i zaparszamy do siebie Quote
mrowa23 Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 doszedl doszedl wisi juz na scianie sobie:) a spiace bo i pogoda spiaca mialo byc wiecej ale nawt fotosik zaspal juz.... Quote
Patikujek Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 A zgadnijcie kto był u ciotek w Poznaniu w niedzielę??? Na pewno nie zgadniecie:D P,.S Ciostki ja na ostatnią chwilę wsiadałam do pociągu, jak wysiadłam z tramwaju miałam 5 minut do pociagu, i w 4 się uwinęłam z dobiegnięciem i kupnem biletu - zdolna jestem co nie???:loveu: Wymiziajcie psiaki a szczególnie Norbisia:loveu: Quote
halbina Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 A dzisiaj (wczoraj) obie Cioteczki były z panienkami i szczylkami z Krzyczek w Zabrzu... :evil_lol: Quote
mrowa23 Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 a my chcialybysmy przedstawic nasza tymczasowiczke ktora w pierwszej chwili napawala nas przerazeniem a dzis jest rozkosznym bobasem wsrod naszej bandy. prose panstwa oto Narwana Nina z Matuchowej Frajdy - vel Chomik...szeptajacy fanie do ucha;) Quote
Apbt_sól Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 bulwa rzadzi - przekreca Fanika hmmmmm :razz: norbi jaka skronmiacha haha fe - jak zwykle patrzy szatansko;) Quote
Recommended Posts