inka33 Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 [quote name='paula_t']W końcu zobaczysz [B]piękne zero na koncie[/B]....[/QUOTE] Też pociecha... :mdleje: ;) Same plusy zobaczycie! :kciuki: Quote
paula_t Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 [quote name='inka33']Też pociecha... :mdleje: ;) Same plusy zobaczycie! :kciuki:[/QUOTE] Małymi kroczkami...najpierw zero, potem plusik;) Quote
barb Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 [quote name='paula_t']Jasne, nie dopytuję, przepraszam:oops: Malgoska, gdyby nie to, że przejęłaś wątek i robisz co możesz, żeby zmniejszyć i spłacić dług byłabym prawdziwa tragedia...W końcu zobaczysz piękne zero na koncie....[/QUOTE] To prawda. Cioteczka [B]sharka[/B] też dzielnie dla Trufli bazarkowała. Dług maleje również dzięki Twoim fantom, Marta. No i licznym fantom Pani Sylwii. [quote name='inka33']Też pociecha... :mdleje: ;) Same plusy zobaczycie! :kciuki:[/QUOTE] [quote name='paula_t']Małymi kroczkami...najpierw zero, potem plusik;)[/QUOTE] :lol: Quote
sharka Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 następny bazarek zrobię na pewno w części dla Trufli, mam ubrania od b_b, tylko czasu brakuje :/ teraz bazarro mam dla psów których dług jest w setkach zł... :( u Trufli zobaczymy niedługo plusik, na pewno :) Quote
Panna Marple Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Podpisuję listę obecności i melduję posłusznie, iż dług Truflastej mniejszy o 100zł:lol: Quote
Malgoska Posted October 1, 2013 Author Posted October 1, 2013 [quote name='sharka']następny bazarek zrobię na pewno w części dla Trufli, mam ubrania od b_b, tylko czasu brakuje :/ teraz bazarro mam dla psów których dług jest w setkach zł... :( u Trufli zobaczymy niedługo plusik, na pewno :)[/QUOTE] Sharka tyle bied w potrzebie... Ja bardzo Ci dziękuję za pomoc. [quote name='Panna Marple']Podpisuję listę obecności i melduję posłusznie, iż dług Truflastej mniejszy o 100zł:lol:[/QUOTE] Święty Mikołaju ;) baaaardzoooo Ci dziękuję w imieniu Trufelki :) Quote
barb Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 Odświeżylam ogloszenie Trufli na Tarnowiaku ( i w Tarnowie ją pokazujemy) :lol: Quote
Malgoska Posted October 2, 2013 Author Posted October 2, 2013 [quote name='barb']Odświeżylam ogloszenie Trufli na Tarnowiaku ( i w Tarnowie ją pokazujemy) :lol:[/QUOTE] dziękuję :) Quote
Malgoska Posted October 2, 2013 Author Posted October 2, 2013 sharka bardzo dziękuję za wpłatę:) Quote
Panna Marple Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 [quote name='sharka']Ha, chociaż raz ja zrobię pobudkę ;)[/QUOTE] to ja ogłoszę ciszę nocną:evil_lol: Quote
inka33 Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 [quote name='Panna Marple']to ja ogłoszę ciszę nocną:evil_lol:[/QUOTE] Tak wcześnie...? :-o Jeszcze nocna balanga! :laola: ;) Quote
krakowianka.fr Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 podczytuje codziennie subskrypcjami, ale dzis mam ochote Truflikowne ucalowac w ten sliczny pyszczulek ;) Quote
Malgoska Posted October 3, 2013 Author Posted October 3, 2013 No ja dziś zdycham.......wirus jakis coś jak rota; nie muszę mówić jak spędziłam noc....a teraz zdycham w pracy Quote
sharka Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 [quote name='Malgoska']No ja dziś zdycham.......wirus jakis coś jak rota; nie muszę mówić jak spędziłam noc....a teraz zdycham w pracy[/QUOTE] cioteczko, przydałoby Ci się kilka dni w domciu pokurować, może uda Ci się wziąć wolne... Quote
asiuniab Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 [quote name='Malgoska']No ja dziś zdycham.......wirus jakis coś jak rota; nie muszę mówić jak spędziłam noc....a teraz zdycham w pracy[/QUOTE] to chyba colę musisz pić?? Quote
barb Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 [quote name='Malgoska']No ja dziś zdycham.......wirus jakis coś jak rota; nie muszę mówić jak spędziłam noc....a teraz zdycham w pracy[/QUOTE] [quote name='asiuniab']to chyba colę musisz pić??[/QUOTE] Też słyszalam, że Cola może pomóc. Nie mogłaś wziąć chociażby urlopu na żądanie i zostać choć jeden dzień w domu? Quote
inka33 Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 [quote name='asiuniab']to jak impreza ta z przytupem:BIG:[/QUOTE] [quote name='barb']Też słyszalam, że Cola może pomóc. [/QUOTE] Tylko trzeba ją stosować jak syropek, a nie wydudlać całą butelkę. ;) Tzn. przelać colę do garnuszka (albo wstawić do garnuszka z wodą odkręcona butelkę), podgrzewać lekko przez jakiś czas. Chodzi o to, żeby miała temp. zbliżoną do temp. ciała, a jednocześnie, żeby ja odgazować. Potem pić po łyżeczce (to dzieci, więc dorośli pewnie po łyżce) kilka razy dziennie. Powyższy "przepis" dostałam od naszej dr pediatry kilka lat temu. Z tym, że to ma pomóc przeciwko wymiotom, a nie w biegunce. Quote
paula_t Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Oooo matko, w życiu o tym nie słyszałam, dobrze widzieć :D Quote
Panna Marple Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Dokladnie tak - cola odgazowana. A na biegunkę przy rotawirusie i nie tylko napar z borówki. Nie jest zły w smaku-trochę jak kompot- jest do dostania w aptekach, szybko się zaparza (około 10minut) i działa rewelacyjnie. Borówka ma działanie ściągające i bakteriobójcze. Moja córka cierpiała z tego samego powodu (rotawirus, czyli grypa żołądkowa) tydzień temu. Twierdziła, że umiera...;). Przeżyła...;)Ja miałam tę przyjemność rok temu-masakra:mad: Quote
barb Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Malgośka, jak tam ? Cioteczki, może zajrzycie na bazarek w moim podpisie ? Malgoska dołozyla wczoraj fajne ciuszki dla dzieci, śliczne dziewczęce sukieneczki. Quote
Malgoska Posted October 3, 2013 Author Posted October 3, 2013 [quote name='sharka']cioteczko, przydałoby Ci się kilka dni w domciu pokurować, może uda Ci się wziąć wolne...[/QUOTE] [quote name='asiuniab']to chyba colę musisz pić??[/QUOTE] [quote name='barb']Też słyszalam, że Cola może pomóc. Nie mogłaś wziąć chociażby urlopu na żądanie i zostać choć jeden dzień w domu?[/QUOTE] [quote name='inka33']Tylko trzeba ją stosować jak syropek, a nie wydudlać całą butelkę. ;) Tzn. przelać colę do garnuszka (albo wstawić do garnuszka z wodą odkręcona butelkę), podgrzewać lekko przez jakiś czas. Chodzi o to, żeby miała temp. zbliżoną do temp. ciała, a jednocześnie, żeby ja odgazować. Potem pić po łyżeczce (to dzieci, więc dorośli pewnie po łyżce) kilka razy dziennie. Powyższy "przepis" dostałam od naszej dr pediatry kilka lat temu. Z tym, że to ma pomóc przeciwko wymiotom, a nie w biegunce.[/QUOTE] [quote name='paula_t']Oooo matko, w życiu o tym nie słyszałam, dobrze widzieć :D[/QUOTE] [quote name='Panna Marple']Dokladnie tak - cola odgazowana. A na biegunkę przy rotawirusie i nie tylko napar z borówki. Nie jest zły w smaku-trochę jak kompot- jest do dostania w aptekach, szybko się zaparza (około 10minut) i działa rewelacyjnie. Borówka ma działanie ściągające i bakteriobójcze. Moja córka cierpiała z tego samego powodu (rotawirus, czyli grypa żołądkowa) tydzień temu. Twierdziła, że umiera...;). Przeżyła...;)Ja miałam tę przyjemność rok temu-masakra:mad:[/QUOTE] [quote name='barb']Malgośka, jak tam ? Cioteczki, może zajrzycie na bazarek w moim podpisie ? Malgoska dołozyla wczoraj fajne ciuszki dla dzieci, śliczne dziewczęce sukieneczki.[/QUOTE] wg opisów i moich objawów to typowa grypa jelitowa już lepiej, głowę mi tylko rozsadza, nie mogłam wziąć wolnego, i tak musiałam Młodego do szkoły zawieźć a u nas w pracy pogrom ciąż i nie ma kto pracować..... Quote
barb Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Dobrze, że dałaś znak życia. Położ się teraz najlepiej kobieto. :glaszcze: Quote
Recommended Posts