Marta72 Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 a! ze zdjeciami jest mały problem, bo sunia ich nie lubi...boi...i zaraz zmyka...ale mam nadzije ze z czasem się przyzwyczai;) Quote
wojtuś Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Wędrować psimi szlakami...:) pięknie piszesz Marto :) Cieszę się, że Sunia w dobrej kondycji i te obawy jej u Weta udało się przełamać. Quote
Marycha35 Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Ooo, tak, tak, ładnie powiedziane:) Psychika ma to do siebie, że jest plastyczna, będzie dobrze Marto, ulepisz Szczęściarę ze szczęścia od nowa i będzie ok:):):) Quote
Marta72 Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 [quote name='Marycha35']Ooo, tak, tak, ładnie powiedziane:) Psychika ma to do siebie, że jest plastyczna, będzie dobrze Marto, ulepisz Szczęściarę ze szczęścia od nowa i będzie ok:):):)[/QUOTE] :):):) mocno w to wierze:) Quote
Marycha35 Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Brawa dla Ciebie nieustające:) Piękny to na pewno widok, sunieczka po takich potwornych przejściach przytulona do nowej, kochającej Pańci! Quote
wojtuś Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Dla Szczęściary i Marty na dobranoc Buziak ;) Quote
Marta72 Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 dzień dobry:) dziś jedziemy na urodzinki do rodzinki:):):) sama podróz dla Szczęsciary to pestka, natomast zapoznanie z rodzinką ....zobaczymy:) dobrego dzionka zyczymy wszystkim:) Quote
barb Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 To będzie dla niej trudne wyzwanie. Mam nadzieje, że będzie dobrze :lol: Quote
Marta72 Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Barb moja rodzinka wie co i jak, jest dla Szczęsciary przygotowany pokoik :) w którym jej nikt nie bedzie nekał a pańcia przeciez bedzie ciagle w zasiegu wzroku;) Zaś nasz goldenek cudny tym razem w urodzinkach nie bedzie uczestniczył ze względu na kuzynkę:diabloti::loveu: Przy mnie czuje się juz na tyle bezpiecznie i dobrze,więc mysle,że da radę:loveu::) Quote
Malgoska Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 [quote name='Marta72']ależ oczywiście:):):) bardzo pro:)[/QUOTE] Pilnuj jej:) żeby nie uciekła.... Quote
Marta72 Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 ZAWSZE!!! mam na tym punkcie hopla!!! dziś 16 dzień adopcji ....Szczęsciara zaczeła "chodzic za mną" ja w kuchni ona tez, ja w sypialni ona też, itd... jaki to wielki kolejny krok ku psiemu normalnemu życiu:)!!!!!! Quote
Malgoska Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 [quote name='Marta72']ZAWSZE!!! mam na tym punkcie hopla!!! dziś 16 dzień adopcji ....Szczęsciara zaczeła "chodzic za mną" ja w kuchni ona tez, ja w sypialni ona też, itd... jaki to wielki kolejny krok ku psiemu normalnemu życiu:)!!!!!![/QUOTE] wspaniale:) Quote
barb Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 [quote name='Marta72']ZAWSZE!!! mam na tym punkcie hopla!!! dziś 16 dzień adopcji ....Szczęsciara zaczeła "chodzic za mną" ja w kuchni ona tez, ja w sypialni ona też, itd... jaki to wielki kolejny krok ku psiemu normalnemu życiu:)!!!!!![/QUOTE] Naprawdę ? To już 16 dzień ? Jak ten czas leci ... Quote
wojtuś Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 [quote name='Marta72']ZAWSZE!!! mam na tym punkcie hopla!!! dziś 16 dzień adopcji ....Szczęsciara zaczeła "chodzic za mną" ja w kuchni ona tez, ja w sypialni ona też, itd... jaki to wielki kolejny krok ku psiemu normalnemu życiu:)!!!!!![/QUOTE] Pilnujcie się proszę na urodzinach;) Pozdrowienia:) Quote
Marta72 Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Dzień dobry:) wczoraj Sczęsciara spisała sie wspaniale:) zaakceptowała rodzinkę, łacznie z trzylatką i na swoim legowisku razem z nami spedziła popołudnie urodzinowe:) oczywiście krok w krok chodziła za panią:)(jedynie do kuchni kroczyła samodzielnie;))a gdy znikłam w toalecie zaczeła żałośnie dopytywać gdzie jestem.... pomyliłam dni adpcji, dziś dopiero 12:):):) Quote
Malgoska Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 [quote name='Marta72']Dzień dobry:) wczoraj Sczęsciara spisała sie wspaniale:) zaakceptowała rodzinkę, łacznie z trzylatką i na swoim legowisku razem z nami spedziła popołudnie urodzinowe:) oczywiście krok w krok chodziła za panią:)(jedynie do kuchni kroczyła samodzielnie;))a gdy znikłam w toalecie zaczeła żałośnie dopytywać gdzie jestem.... pomyliłam dni adpcji, dziś dopiero 12:):):)[/QUOTE] Kochana Sunia:) Quote
Ellig Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Wojtus mozesz odpisac?:)Zapytanie o Szczesciarę:) "[B]Ogłoszenie nr. [/B][COLOR=#000000][FONT=Tahoma]41309[/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Tahoma][B]Adres: [/B][URL="http://e-zwierzak.pl/pl/ogloszenie/41309/mloda_-piekna-szczesciara_-owczarek---adopcja/"]http://e-zwierzak.pl/pl/ogloszenie/4...rek---adopcja/[/URL][/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=Tahoma][B]Wiadomość z adresu e-mail:[/B] [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=Tahoma][B]Treść wiadomości:[/B] Witam czy sunia została już adoptowana :smile:?[/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=Tahoma]-- Wiadomość wysłano z serwisu e-zwierzak.pl[/FONT][/COLOR] Quote
barb Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 [quote name='Ellig']Wojtus mozesz odpisac?:)Zapytanie o Szczesciarę:) "[B]Ogłoszenie nr. [/B][COLOR=#000000][FONT=Tahoma]41309[/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Tahoma][B]Adres: [/B][URL="http://e-zwierzak.pl/pl/ogloszenie/41309/mloda_-piekna-szczesciara_-owczarek---adopcja/"]http://e-zwierzak.pl/pl/ogloszenie/4...rek---adopcja/[/URL][/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=Tahoma][B]Wiadomość z adresu e-mail:[/B] [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=Tahoma][B]Treść wiadomości:[/B] Witam czy sunia została już adoptowana :smile:?[/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=Tahoma]-- Wiadomość wysłano z serwisu e-zwierzak.pl[/FONT][/COLOR][/QUOTE] Wojtuś koniecznie poleć jakiegoś innego psiaka. Na ogloszenie Tuni udalo się wyadoptować Sznufi. Quote
Marycha35 Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Wojtusiu trzymam kciuki:) A Szczęsciara zaliczyła pierwsza imprezkę z Pańcią, brawo;) Czy był potrzebny kwas z kapusty???....;););) Quote
barb Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 [quote name='Marycha35']Szczęsciara zaliczyła pierwsza imprezkę z Pańcią, brawo;) Czy był potrzebny kwas z kapusty???....;););) [/QUOTE] :evil_lol: Quote
wojtuś Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 [quote name='Ellig']Wojtus mozesz odpisac?:)Zapytanie o Szczesciarę:) "[B]Ogłoszenie nr. [/B][COLOR=#000000][FONT=Tahoma]41309[/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Tahoma][B]Adres: [/B][URL="http://e-zwierzak.pl/pl/ogloszenie/41309/mloda_-piekna-szczesciara_-owczarek---adopcja/"]http://e-zwierzak.pl/pl/ogloszenie/4...rek---adopcja/[/URL][/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=Tahoma][B]Wiadomość z adresu e-mail:[/B] [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=Tahoma][B]Treść wiadomości:[/B] Witam czy sunia została już adoptowana :smile:?[/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=Tahoma]-- Wiadomość wysłano z serwisu e-zwierzak.pl[/FONT][/COLOR][/QUOTE] Dzięki Elu:) [quote name='barb']Wojtuś koniecznie poleć jakiegoś innego psiaka. Na ogloszenie Tuni udalo się wyadoptować Sznufi.[/QUOTE] [quote name='Marycha35']Wojtusiu trzymam kciuki:) A Szczęsciara zaliczyła pierwsza imprezkę z Pańcią, brawo;) Czy był potrzebny kwas z kapusty???....;););)[/QUOTE] Kochani wysłałem e-maila, zapytałem czy można przesłać inne pieski i ewent. jakie, czy podobne wielkością, w tym typie co Szczęściara, czy podobnego charakteru. Dzięki:) Quote
barb Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 [quote name='wojtuś'] Kochani wysłałem e-maila, zapytałem czy można przesłać inne pieski i ewent. jakie, czy podobne wielkością, w tym typie co Szczęściara, czy podobnego charakteru. Dzięki:)[/QUOTE] Super. Miejmy nadzieję, ze będzie odpowiedź. Quote
Marta72 Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 oj tak:) Oby Szczęściara przyniosła szczeście takze kolejnemu psiakowi;) swoją drogą coś w niej jest takiego ze zwraca uwagę, niezliczone rozmowy przeprowadzam z innymi psolubnymi ...;):):) pozdrawiamy przy porannej kawce;) Quote
Recommended Posts