Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Marycha35']Ooo, tak, tak, ładnie powiedziane:) Psychika ma to do siebie, że jest plastyczna, będzie dobrze Marto, ulepisz Szczęściarę ze szczęścia od nowa i będzie ok:):):)[/QUOTE]

:):):)
mocno w to wierze:)

Posted

dzień dobry:)
dziś jedziemy na urodzinki do rodzinki:):):)
sama podróz dla Szczęsciary to pestka, natomast zapoznanie z rodzinką ....zobaczymy:)
dobrego dzionka zyczymy wszystkim:)

Posted

Barb
moja rodzinka wie co i jak, jest dla Szczęsciary przygotowany pokoik :) w którym jej nikt nie bedzie nekał a pańcia przeciez bedzie ciagle w zasiegu wzroku;) Zaś nasz goldenek cudny tym razem w urodzinkach nie bedzie uczestniczył ze względu na kuzynkę:diabloti::loveu:

Przy mnie czuje się juz na tyle bezpiecznie i dobrze,więc mysle,że da radę:loveu::)

Posted

ZAWSZE!!!
mam na tym punkcie hopla!!!

dziś 16 dzień adopcji ....Szczęsciara zaczeła "chodzic za mną" ja w kuchni ona tez, ja w sypialni ona też, itd... jaki to wielki kolejny krok ku psiemu normalnemu życiu:)!!!!!!

Posted

[quote name='Marta72']ZAWSZE!!!

dziś 16 dzień adopcji ....Szczęsciara zaczeła "chodzic za mną" ja w kuchni ona tez, ja w sypialni ona też, itd... jaki to wielki kolejny krok ku psiemu normalnemu życiu:)!!!!!![/QUOTE]

wspaniale:)

Posted

dziś 16 dzień adopcji ....Szczęsciara zaczeła "chodzic za mną" ja w kuchni ona tez, ja w sypialni ona też, itd... jaki to wielki kolejny krok ku psiemu normalnemu życiu:)!!!!!![/QUOTE]

Naprawdę ? To już 16 dzień ? Jak ten czas leci ...

Posted

Pilnujcie się proszę na urodzinach;)
Pozdrowienia:)

Posted

Dzień dobry:)
wczoraj Sczęsciara spisała sie wspaniale:) zaakceptowała rodzinkę, łacznie z trzylatką i na swoim legowisku razem z nami spedziła popołudnie urodzinowe:) oczywiście krok w krok chodziła za panią:)(jedynie do kuchni kroczyła samodzielnie;))a gdy znikłam w toalecie zaczeła żałośnie dopytywać gdzie jestem....

pomyliłam dni adpcji, dziś dopiero 12:):):)

Posted

[quote name='Marta72']Dzień dobry:)
wczoraj Sczęsciara spisała sie wspaniale:) zaakceptowała rodzinkę, łacznie z trzylatką i na swoim legowisku razem z nami spedziła popołudnie urodzinowe:) oczywiście krok w krok chodziła za panią:)(jedynie do kuchni kroczyła samodzielnie;))a gdy znikłam w toalecie zaczeła żałośnie dopytywać gdzie jestem....

pomyliłam dni adpcji, dziś dopiero 12:):):)[/QUOTE]

Kochana Sunia:)

Posted

Wojtus mozesz odpisac?:)Zapytanie o Szczesciarę:)
"[B]Ogłoszenie nr. [/B][COLOR=#000000][FONT=Tahoma]41309[/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Tahoma][B]Adres: [/B][URL="http://e-zwierzak.pl/pl/ogloszenie/41309/mloda_-piekna-szczesciara_-owczarek---adopcja/"]http://e-zwierzak.pl/pl/ogloszenie/4...rek---adopcja/[/URL][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Tahoma][B]Wiadomość z adresu e-mail:[/B] [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Tahoma][B]Treść wiadomości:[/B]

Witam czy sunia została już adoptowana :smile:?[/FONT][/COLOR]

[COLOR=#000000][FONT=Tahoma]--
Wiadomość wysłano z serwisu e-zwierzak.pl[/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Ellig']Wojtus mozesz odpisac?:)Zapytanie o Szczesciarę:)
"[B]Ogłoszenie nr. [/B][COLOR=#000000][FONT=Tahoma]41309[/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Tahoma][B]Adres: [/B][URL="http://e-zwierzak.pl/pl/ogloszenie/41309/mloda_-piekna-szczesciara_-owczarek---adopcja/"]http://e-zwierzak.pl/pl/ogloszenie/4...rek---adopcja/[/URL][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Tahoma][B]Wiadomość z adresu e-mail:[/B] [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/FONT][/COLOR]

Wiadomość wysłano z serwisu e-zwierzak.pl[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
Wojtuś koniecznie poleć jakiegoś innego psiaka.
Na ogloszenie Tuni udalo się wyadoptować Sznufi.

Posted

[quote name='Marycha35']Szczęsciara zaliczyła pierwsza imprezkę z Pańcią, brawo;) Czy był potrzebny kwas z kapusty???....;););) [/QUOTE]
:evil_lol:

Posted

[quote name='Ellig']Wojtus mozesz odpisac?:)Zapytanie o Szczesciarę:)

Wiadomość wysłano z serwisu e-zwierzak.pl[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
Dzięki Elu:)

[quote name='barb']Wojtuś koniecznie poleć jakiegoś innego psiaka.
Na ogloszenie Tuni udalo się wyadoptować Sznufi.[/QUOTE]

[quote name='Marycha35']Wojtusiu trzymam kciuki:) A Szczęsciara zaliczyła pierwsza imprezkę z Pańcią, brawo;) Czy był potrzebny kwas z kapusty???....;););)[/QUOTE]

Kochani wysłałem e-maila, zapytałem czy można przesłać inne pieski i ewent. jakie,
czy podobne wielkością, w tym typie co Szczęściara, czy podobnego charakteru.
Dzięki:)

Posted

[quote name='wojtuś']
Kochani wysłałem e-maila, zapytałem czy można przesłać inne pieski i ewent. jakie,
czy podobne wielkością, w tym typie co Szczęściara, czy podobnego charakteru.
Dzięki:)[/QUOTE]
Super. Miejmy nadzieję, ze będzie odpowiedź.

Posted

oj tak:) Oby Szczęściara przyniosła szczeście takze kolejnemu psiakowi;)
swoją drogą coś w niej jest takiego ze zwraca uwagę, niezliczone rozmowy przeprowadzam z innymi psolubnymi ...;):):)

pozdrawiamy przy porannej kawce;)