Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

na dobry wieczór dorzuce jeszcze wspaniała wiadomość:)
dzis po raz pierwszy (3 doba) Szczęsciara zamerdała swoim cudnym ogonkiem:):):) Za pierwszym razem myslałam ze to fatamorgana, ale za drugim juz mocno się wzruszyłam:) Tak bardzo na jakiąś oznakę akceptacji z jej strony czekałam!!!!

:)

Posted

[quote name='Marta72']na dobry wieczór dorzuce jeszcze wspaniała wiadomość:)
dzis po raz pierwszy (3 doba) Szczęsciara zamerdała swoim cudnym ogonkiem:):):) Za pierwszym razem myslałam ze to fatamorgana, ale za drugim juz mocno się wzruszyłam:) Tak bardzo na jakiąś oznakę akceptacji z jej strony czekałam!!!!

:)[/QUOTE]

brawo:) na pewno Cię już kocha tylko nie wie jak może to pokazać :)

Posted

[quote name='Marta72']na dobry wieczór dorzuce jeszcze wspaniała wiadomość:)

:)[/QUOTE]
Jak się cieszę, cudna wiadomość :)

Posted

[quote name='Malgoska']mam juz fanty na bazarek od Wojtka, bardzo fajne rzeczy :)[/QUOTE]
Dasz radę z jeszcze jednym bazarkiem ? A jak Twoje oko ?

Posted

[quote name='Malgoska']mam juz fanty na bazarek od Wojtka, bardzo fajne rzeczy :)[/QUOTE]
Małgosiu dzięki:) Poczekaj może z tym bazarkiem na Amoka aż któryś zakończysz.
Te fanty są od Pani Sylwii z Krakowa, więcej nie udało mi się uzbierać.

[quote name='barb']Dasz radę z jeszcze jednym bazarkiem ? A jak Twoje oko ?[/QUOTE]
Oko powinno trochę odpocząć od komputera, może przekonamy Małgosie?

Posted

[quote name='wojtuś']Małgosiu dzięki:) Poczekaj może z tym bazarkiem na Amoka aż któryś zakończysz.
Te fanty są od Pani Sylwii z Krakowa, więcej nie udało mi się uzbierać.

Oko powinno trochę odpocząć od komputera, może przekonamy Małgosie?[/QUOTE]

spokojnie, syn wróicł więc większość czasu będzie okupował kompa :)

Posted

Witamy i dzis z uśmiechem na ustach i merdjącym ogonkiem :):):)
Sunia CODZIENNIE czyni postepy :) dziś rano był znów ten ogonek:) nie macie pojecia jaka to radość:):):)
Sciągam juz jej szelki na noc, bo juz tak się nie boi i zamieniam na obrożę tylko:)
Na porannym spacerku wyraznie Szczęsciara sie dobrze czuła, pobiegała sobie na ile to możliwe na 5 m lince... i maszerując przodem pięknie się odwaracała patrzac czy idę za nią.

Zyczymy wszystkim dobrego dzionka
i prosimy o trzymanie kciuków bo dziś Szczęściara zostanie sama na 4 godzinki;)

Posted

[quote name='Marta72']Witamy i dzis z uśmiechem na ustach i merdjącym ogonkiem :):):)
Sunia CODZIENNIE czyni postepy :) dziś rano był znów ten ogonek:) nie macie pojecia jaka to radość:):):)
Sciągam juz jej szelki na noc, bo juz tak się nie boi i zamieniam na obrożę tylko:)
Na porannym spacerku wyraznie Szczęsciara sie dobrze czuła, pobiegała sobie na ile to możliwe na 5 m lince... i maszerując przodem pięknie się odwaracała patrzac czy idę za nią.

i prosimy o trzymanie kciuków bo dziś Szczęściara zostanie sama na 4 godzinki;)[/QUOTE]

trzymamy kciuki za pieska i cieszymy się z postepów:)

Posted

[quote name='Marta72']a jeśli chodzi o bazarek chcecie fanty ; torebki i jakąś tam bizuterie artplasik:)???
moge załadowac do kartonu i przesłać[/QUOTE]

fanty chętnie tylko czy przesyłka nie wyjdzie drożej niż późniejsze zakupy?

Posted

[quote name='Marta72']no mam nadziję ze nie, torebka jedna to spokojnie 10-20 zł moze kosztować a paczka naśnie chyba[/QUOTE]
Warto zapytac na poczcie o e-przesylki teraz chyba sa najtansze.

Posted

[quote name='Marta72']a co to e-przesyłki???????????????????????????????[/QUOTE]

[url]http://www.poczta-polska.pl/Uslugi/?U=DlaFirmy&DF=Eprzesylka[/url]

Posted

[quote name='Marta72']Witamy i dzis z uśmiechem na ustach i merdjącym ogonkiem :):):)

i prosimy o trzymanie kciuków bo dziś Szczęściara zostanie sama na 4 godzinki;)[/QUOTE]
Trzymam kciuki za dalsze postępy Szczęściary i jestem ciekaw, jak dzisiaj poradziła sobie Sunia zostając sama:)

[quote name='Marta72']a jeśli chodzi o bazarek chcecie fanty ; torebki i jakąś tam bizuterie artplasik:)???
Tak Marto tak - bardzo chcę te fanty ;);)

[quote name='Marta72']sprawdziłam, do 15 kg 20 zł
jak ktos chce prosze o aders na priva, podeslę:)[/QUOTE]
Wyślę mój Marto, a Małgosi najwyżej podrzucę przesyłkę od Ciebie:)
Dzięki :loveu:

Posted

Co do paczki jest jeszcze opcja przesylki kurierskiej - link znalazlam kiedyś na watku sunieczki Jedyneczki. Sprobuję go odszukać.

Cieszymy się ze szczęścia Szczęściary a co słychać u Trufli ?
PS
Czy imię Szczęściary pozostanie bez zmian ?

Posted

[quote name='Malgoska']Ja Marcie też wysłałam adres. Wysle, gdzie jej będzie wygodnie :)[/QUOTE]
Super Małgosiu:)
Pewnie, że prościej będzie do Ciebie, dzięki:)

[quote name='krakowianka.fr']Super ze mala ma domek. Zasluzyla sobie na piekny kochajacy dom![/QUOTE]
:):):):):)

[quote name='barb']Co do paczki jest jeszcze opcja przesylki kurierskiej - link znalazlam kiedyś na watku sunieczki Jedyneczki. Sprobuję go odszukać.
Cieszymy się ze szczęścia Szczęściary a co słychać u Trufli ?
PS
Czy imię Szczęściary pozostanie bez zmian ?[/QUOTE]
Jutro Basiu pomówię z Iwonką P. i wypytam o Truflę:)

Posted

chcemy chcemy
każde fanty cenne
czy na oplaty czy na zabiegi - każda złotówka ważna

załączę zdjęcie
wysyłam Ci instrukcję zakładania obroży/szelek - na email, ok?