Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='halszka']ogłoszenia na małopolskie są aktualne,może spróbować z nowymi zdjęciami na inne województwo....nie wiem :hmmmm:[/QUOTE]

no można tylko nie za daleko.....
myślałam, o ogłoszeniu w dzienniku polskim, jak myślisz?

Posted

Malgoska, nie mam wciąż wpłaty od Isadora7, ale nie będę dłużej czekać i prześlę Ci kaskę tę co mam, bo niedługo znów na tydzień wyjeżdżam. Uzbierało się z bazarku z fantów Marty 390,50 zł, a cioteczki robiąc zakupy zostawiły "w sklepie" nadpłatę 37,70 zł co razem daje 428,20 zł! zaokrąglam do 450 zł (bo w tym mięsiącu nic na Truflę nie wpłaciłam) i puszczam do Ciebie, jutro będą pieniążki na koncie :) Jak mnie w lesie niedzwiedzie zjedzą to przynajmniej bazarek będzie rozliczony :D

Posted (edited)

[quote name='Malgoska']no można tylko nie za daleko.....
myślałam, o ogłoszeniu w dzienniku polskim, jak myślisz?[/QUOTE]

warto spróbować,wolontariuszki z naszego schroniska wyadoptowały kilka psiaków za pomocą Dziennika Zachodniego dodam,że były to m.in psiaki siedzące po kilka lat w schronisku z tysiącem ogłoszeń.Cena takiego ogłoszenia to 40zł z groszem

Edited by halszka
Posted

[quote name='sharka']Malgoska, nie mam wciąż wpłaty od Isadora7, ale nie będę dłużej czekać i prześlę Ci kaskę tę co mam, bo niedługo znów na tydzień wyjeżdżam. Uzbierało się z bazarku z fantów Marty 390,50 zł, a cioteczki robiąc zakupy zostawiły "w sklepie" nadpłatę 37,70 zł co razem daje 428,20 zł! zaokrąglam do 450 zł (bo w tym mięsiącu nic na Truflę nie wpłaciłam) i puszczam do Ciebie, jutro będą pieniążki na koncie :) Jak mnie w lesie niedzwiedzie zjedzą to przynajmniej bazarek będzie rozliczony :D[/QUOTE]

jezuuuu
suuuupeeerr:)
zaraz przelewam do Amoka jak tylko będzie wpływ żeby zmniejszyć dług.
Mój bazar też jeszcze nie rozliczony, czekam na 2 wpłąty jeszcze. Uff Trufelkowy dług troszkę się zmniejszył:)
dziękuje:)

[quote name='halszka']warto spróbować,wolontariuszki z naszego schroniska wyadoptowały kilka psiaków za pomocą Dziennika Zachodniego dodam,że były to m.in psiaki siedzące po kilka lat w schronisku z tysiącem ogłoszeń.Cena takiego ogłoszenia to 40zł z groszem[/QUOTE]

no to pomysle :)

Posted

[quote name='asiuniab']kochana Vinci to On, i ma już [B]siostrę wielką ala onkę[/B], ale jeśli chodzi o mylenie Vinciego z suką, to jest to nagminne i weterynarze też często o Nim mówią ona, i kiedyś mi jeden powiedział, że On ma urodę suki;)

a Trufla znajdzie swego amatora, w to nie wątpię;[/QUOTE]

Siostra powinna mieć chyba na imię Leonarda... :evil_lol:

Posted

[quote name='barb']Malgoska, może w ogłoszeniach Trufli dodać Twój telefon ? Co o tym myślisz ?[/QUOTE]

no nie bardzo, Iwonka lepiej ją zna i więcej na jej temat wie; może jak ją jeszcze poznam bliżej

Posted

zostawmy tel Iwony bo ona ja zna lepiej niz kazdy inny.
ogloszenie w Gazecie, spoko, choc troche kosztowne, ale mozna raz sprobowac
za to co do ogloszen w necie, nie zmienialabym na inne woj, ewentualnie wyroznienie albo nowe zdjecia albo dorobic inne portale (nie moge znalezc postu z portalami na ktorych jest :( )
jak sie oglasza daleko, to potem dochodzi problem z dojazdem, z ewentualnym powrotem z adopcji itd itd,,,,

wg mnie lepiej zostac w Malopolsce...

Posted

Ja też nie zmieniałabym województwa. W Krakowie/małopolsce naprawdę dobrze idą adopcje, po prostu jeszcze nikt Trufelki nie wypatrzył....Ewentualnie spróbować można na śląskie, ale nie bawiłabym się z dalszym ogłaszaniem, bo tak jak pisze krakowianka- dojazd, powrót z adopcji, to, że przyszli właściciele prawdopodobnie nie przyjechaliby, żeby psiaka poznać przed adopcją....

Posted

[quote name='Malgoska']Trufcia gdzie ten domek??[/QUOTE]
No ja tez nie wiem... :kciuki:

Ale niezmiennie mnie bawi Twój awatar ze "smoczkiem" w paszczy. :evil_lol:

Posted

[quote name='inka33']No ja tez nie wiem... :kciuki:

Ale niezmiennie mnie bawi Twój awatar ze "smoczkiem" w paszczy. :evil_lol:[/QUOTE]

Sonusia moja kochana, odeszła 6 stycznia tego roku :(
Miała 16 lat. Znalazlam ją na autostardzie 15 lat temu ze złamanymi dwoma nogami, licznymi pobiciami, w strasznym stanie.
I tyle lat była z nami, sunia, która kochała cały świat.

Posted

nadal Ci współczuję,
ja też wspominam moich ukochanych podopiecznych do dziś...

[quote name='Malgoska']Sonusia moja kochana, odeszła 6 stycznia tego roku :(
Miała 16 lat. Znalazlam ją na autostardzie 15 lat temu ze złamanymi dwoma nogami, licznymi pobiciami, w strasznym stanie.
I tyle lat była z nami, sunia, która kochała cały świat.[/QUOTE]

Posted

Małgosiu
pamiętaj ze oferuję dowiezienie Trufelki jakby się domek znalazł:)
wizyty tez moge zrobić, wiec na opolskie wrzucajcie Truflę ;)
cieszę sie ze z bazarku sharki fajna suma sie uskaładała.

Posted

no to opolskie tez w takim razie dobre, bo tu mamy zaufane osobe :) [quote name='Marta72']Małgosiu
pamiętaj ze oferuję dowiezienie Trufelki jakby się domek znalazł:)
wizyty tez moge zrobić, wiec na opolskie wrzucajcie Truflę ;)
cieszę sie ze z bazarku sharki fajna suma sie uskaładała.[/QUOTE]

Posted

[quote name='Malgoska']Sonusia moja kochana, odeszła 6 stycznia tego roku :(
I tyle lat była z nami, sunia, która kochała cały świat.[/QUOTE] Psiaki, które odeszły, na zawsze są z nami, ale tęsknota jest taka bolesna...