Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

barb napisał(a):
A tak może być ?
"Jestem wysterylizowana, odrobaczana i mam komplet szczepień."

Malgoska napisał(a):
tak super, dzięki

Juz poprawione. Wieczorem przejrze pozostałe ogloszenia gdzie trzeba zmienić informacje o szczepieniach i sterylce.

Posted

Malgoska napisał(a):
mam już wszystkie wpłaty z mojego bazarku; przelewam dla Trufelki 266,00 zł

Malgoska, jesteś wielka :Rose::Rose::Rose:

Posted

Malgoska napisał(a):
Bywało więcej...
Mniej mnie u Trufelki bo Szelcia po sterylce i słabiutka bardzo

Kiedy była sterylka ? Zyczę maleńkiej Szeluni jak najszybszego powrotu do formy.

Posted

Malgoska napisał(a):
Bywało więcej...
Mniej mnie u Trufelki bo Szelcia po sterylce i słabiutka bardzo

Malgoska, a to normalne, że ona drugi dzień taka słabiutka....?

Posted

Malgoska napisał(a):
podobno tak
a powinna już biegać?

Ja mam psiaka, u nas było odjajczanie, w kwestii sterylizacji mało jestem zorientowana, dlatego pytam :)
U mnie był tylko jeden wieczór po narkozie taki, a następnego dnia jakby zabiegu nie było.

Posted

paula_t napisał(a):
Ja mam psiaka, u nas było odjajczanie, w kwestii sterylizacji mało jestem zorientowana, dlatego pytam :)
U mnie był tylko jeden wieczór po narkozie taki, a następnego dnia jakby zabiegu nie było.

z jajkami chyba prościej nie? prawie wszystko na wierzchu; a u suni to normalna operacja; a ona taka malutka; ładnie ma zrobione ładnie jej się goi ale chyb ją boli...

Posted

Malgoska napisał(a):
z jajkami chyba prościej nie? prawie wszystko na wierzchu; a u suni to normalna operacja; a ona taka malutka; ładnie ma zrobione ładnie jej się goi ale chyb ją boli...

Tak, kastracja to dużo prostszy zabieg dlatego też i rekonwalescencja inna.
Kurczę, może jak będziesz miała wrażenie, że ją boli to poprosić weta o jakieś lekkie leki przeciwbólowe:roll: Biedna maleńka :(

Posted

paula_t napisał(a):
Tak, kastracja to dużo prostszy zabieg dlatego też i rekonwalescencja inna.
Kurczę, może jak będziesz miała wrażenie, że ją boli to poprosić weta o jakieś lekkie leki przeciwbólowe:roll: Biedna maleńka :(

wszystko dostała i mam też do domu od jutra żeby jej podawać

Posted

krakowianka.fr napisał(a):
fajne

daj jej do jutra ale jak po pol nie bedzie lepiej to wezwij Iwonke (lol) albo jedz do weta...

we wtorek miała sterylke, w srode zjadla, w czwartek bylismy na kontroli, wypróżniła się też, sika ładnie, pije tez ale dzis podziubała troche i nie chce jesc; ona z tych niewiele jedzacych ale troche sie martwie.....

Posted

barb napisał(a):
Jak się dziś czuje Szelosława ? Troszkę lepiej ?

lepiej,
coś tam zjadła
chodziła więcej, nawet chciała kopać dołek w ogródku więc musiałam ją szybko zgarnąć.