barb Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 barb napisał(a):A tak może być ? "Jestem wysterylizowana, odrobaczana i mam komplet szczepień." Malgoska napisał(a):tak super, dzięki Juz poprawione. Wieczorem przejrze pozostałe ogloszenia gdzie trzeba zmienić informacje o szczepieniach i sterylce. Quote
Malgoska Posted August 28, 2013 Author Posted August 28, 2013 barb napisał(a):Juz poprawione. Wieczorem przejrze pozostałe ogloszenia gdzie trzeba zmienić informacje o szczepieniach i sterylce. bardzo Ci dziękuję barb:) Quote
Malgoska Posted August 28, 2013 Author Posted August 28, 2013 mam już wszystkie wpłaty z mojego bazarku; przelewam dla Trufelki 266,00 zł Quote
barb Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 Malgoska napisał(a):mam już wszystkie wpłaty z mojego bazarku; przelewam dla Trufelki 266,00 zł Malgoska, jesteś wielka :Rose::Rose::Rose: Quote
wojtuś Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 barb napisał(a):Malgoska, jesteś wielka :Rose::Rose::Rose: I Trufelka pięknie dziękuje za pieniążki :Rose: Quote
Malgoska Posted August 29, 2013 Author Posted August 29, 2013 Bywało więcej... Mniej mnie u Trufelki bo Szelcia po sterylce i słabiutka bardzo Quote
Malgoska Posted August 29, 2013 Author Posted August 29, 2013 Stan finansowy Trufelki na koniec sierpnia: minus 314,62 zł Quote
barb Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Malgoska napisał(a):Bywało więcej... Mniej mnie u Trufelki bo Szelcia po sterylce i słabiutka bardzo Kiedy była sterylka ? Zyczę maleńkiej Szeluni jak najszybszego powrotu do formy. Quote
Malgoska Posted August 29, 2013 Author Posted August 29, 2013 barb napisał(a):Kiedy była sterylka ? Zyczę maleńkiej Szeluni jak najszybszego powrotu do formy. we wtorek........... Quote
b-b Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Wpadam....zostawiam ślad pamiętając o małej :) Quote
paula_t Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Malgoska napisał(a):Bywało więcej... Mniej mnie u Trufelki bo Szelcia po sterylce i słabiutka bardzo Malgoska, a to normalne, że ona drugi dzień taka słabiutka....? Quote
Malgoska Posted August 29, 2013 Author Posted August 29, 2013 paula_t napisał(a):Malgoska, a to normalne, że ona drugi dzień taka słabiutka....? podobno tak a powinna już biegać? Quote
paula_t Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Malgoska napisał(a):podobno tak a powinna już biegać? Ja mam psiaka, u nas było odjajczanie, w kwestii sterylizacji mało jestem zorientowana, dlatego pytam :) U mnie był tylko jeden wieczór po narkozie taki, a następnego dnia jakby zabiegu nie było. Quote
Malgoska Posted August 29, 2013 Author Posted August 29, 2013 paula_t napisał(a):Ja mam psiaka, u nas było odjajczanie, w kwestii sterylizacji mało jestem zorientowana, dlatego pytam :) U mnie był tylko jeden wieczór po narkozie taki, a następnego dnia jakby zabiegu nie było. z jajkami chyba prościej nie? prawie wszystko na wierzchu; a u suni to normalna operacja; a ona taka malutka; ładnie ma zrobione ładnie jej się goi ale chyb ją boli... Quote
paula_t Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Malgoska napisał(a):z jajkami chyba prościej nie? prawie wszystko na wierzchu; a u suni to normalna operacja; a ona taka malutka; ładnie ma zrobione ładnie jej się goi ale chyb ją boli... Tak, kastracja to dużo prostszy zabieg dlatego też i rekonwalescencja inna. Kurczę, może jak będziesz miała wrażenie, że ją boli to poprosić weta o jakieś lekkie leki przeciwbólowe:roll: Biedna maleńka :( Quote
Malgoska Posted August 29, 2013 Author Posted August 29, 2013 paula_t napisał(a):Tak, kastracja to dużo prostszy zabieg dlatego też i rekonwalescencja inna. Kurczę, może jak będziesz miała wrażenie, że ją boli to poprosić weta o jakieś lekkie leki przeciwbólowe:roll: Biedna maleńka :( wszystko dostała i mam też do domu od jutra żeby jej podawać Quote
Malgoska Posted August 30, 2013 Author Posted August 30, 2013 Trufcia nie spada, może ktoś Cię wypatrzy:) Quote
asiuniab Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 ja też w kwestii sterylki to nie wiem, dwa razy miałam psy po kastracji, a sunię "dostałam" już wysterylizowaną. Quote
Malgoska Posted August 30, 2013 Author Posted August 30, 2013 Szelcia lepsza, ale nie chce jesc :( pije duzo i wraca do swojej dyrektorskiej formy Quote
krakowianka.fr Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 [quote name='Malgoska']http://i.imgur.com/bmUw5yb.gif fajne [quote name='Malgoska']Szelcia lepsza, ale nie chce jesc :( pije duzo i wraca do swojej dyrektorskiej formy daj jej do jutra ale jak po pol nie bedzie lepiej to wezwij Iwonke (lol) albo jedz do weta... Quote
Malgoska Posted August 30, 2013 Author Posted August 30, 2013 krakowianka.fr napisał(a):fajne daj jej do jutra ale jak po pol nie bedzie lepiej to wezwij Iwonke (lol) albo jedz do weta... we wtorek miała sterylke, w srode zjadla, w czwartek bylismy na kontroli, wypróżniła się też, sika ładnie, pije tez ale dzis podziubała troche i nie chce jesc; ona z tych niewiele jedzacych ale troche sie martwie..... Quote
barb Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 Jak się dziś czuje Szelosława ? Troszkę lepiej ? Quote
Malgoska Posted August 31, 2013 Author Posted August 31, 2013 barb napisał(a):Jak się dziś czuje Szelosława ? Troszkę lepiej ? lepiej, coś tam zjadła chodziła więcej, nawet chciała kopać dołek w ogródku więc musiałam ją szybko zgarnąć. Quote
Recommended Posts