Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam zapytanie o Agę z jednego z portali, gdzie ja umieściłam:

jesli jest taka możliwość chciałam prosić o więcej informacji i zdjęć o psie! szczególnie chodzi mi o jego stosunek do ludzi, a zwłaszcza dzieci.Jak szybko pies oswaja się z nowy otoczeniem i jak znosi jazdę samochodem.
prosze o szybka odpowiedź! dziękuję.

Pani jest z okolic Poznania. Wrazie czego można sprawdzić domek.

Adres emailowy: [email protected]

Ma więc prośbe, bo odpisałam Pani, że dostanie informacje od osób zajmujących sie sunią bezpośrednio.

Dajcie znać, jak wygląda sprawa i co to za domek.

Posted

Agusia, jak dostaniesz takie małe cus na 2 nie owłosionych nóżkach - to błagam, nie jesz. Mówię ci z doświadczenia: niesmaczne, niestrawne i będziesz xle sie czuła. Ogólnie fuj!!!

Posted

Aga wróciła do domu, do kochających właścicieli:multi: :multi: :multi: . Właściciele wyjechali na tydzień i zostawili psinkę pod opieką sąsiadki, której Aga uciekła. Sunie musiał ktoś złapać i przywiązać do kontenera, gdzie znalazła ją policja. Podobno gdy sunia zobaczyła swoją Panią mało nie dostała zawału z radości, a w biurze pozostawiła gigantyczną kałużę. Właścicielka nie mogła powstrzymać łez. Na szczęście wszystko dobrze się skończyło. Właściciele obiecali, że więcej nie zostawią suni nikomu.