Hala Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Ludzie :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: No co jest z Agusią!!!! Quote
jotpeg Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 wkleilam ten watek na >przygarne psa<, ktos poszukuje terierowatego. Quote
tofisiak Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 nie wyobrazam sobie jak ktos moze byc nie czuły na cierpienie i blaganie zwierząt!!! to takie ohydne!!!:angryy: Quote
supergoga Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Mam zapytanie o Agę z jednego z portali, gdzie ja umieściłam: jesli jest taka możliwość chciałam prosić o więcej informacji i zdjęć o psie! szczególnie chodzi mi o jego stosunek do ludzi, a zwłaszcza dzieci.Jak szybko pies oswaja się z nowy otoczeniem i jak znosi jazdę samochodem. prosze o szybka odpowiedź! dziękuję. Pani jest z okolic Poznania. Wrazie czego można sprawdzić domek. Adres emailowy: [email protected] Ma więc prośbe, bo odpisałam Pani, że dostanie informacje od osób zajmujących sie sunią bezpośrednio. Dajcie znać, jak wygląda sprawa i co to za domek. Quote
Ania_i_Kropka Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Supergoga dzięki za kontakt. Wysłałam maila i czekam na odpowiedż. Mam nadzieję, że już niedługo Agusia będzie w nowym domku. Quote
Ania_i_Kropka Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Dostałam odpowiedź od Pani. Musimy sprawdzić Agusię pod kątem dzieci. W domu jest roczne dziecko i Państwo nie chcą ryzykować Quote
supergoga Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Agusia, jak dostaniesz takie małe cus na 2 nie owłosionych nóżkach - to błagam, nie jesz. Mówię ci z doświadczenia: niesmaczne, niestrawne i będziesz xle sie czuła. Ogólnie fuj!!! Quote
kathie Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 cudna jest ta Agusia :loveu: mam nadzieję, że szybko wkroczy na nową i szczęśliwą drogę życia - trzymam kciuki !!! Quote
Betbet Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 no to czekam na wieści o Agusi!!!! musi być dobrze z tymi dzieciaczkami!!! Quote
Ania_i_Kropka Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Aga wróciła do domu, do kochających właścicieli:multi: :multi: :multi: . Właściciele wyjechali na tydzień i zostawili psinkę pod opieką sąsiadki, której Aga uciekła. Sunie musiał ktoś złapać i przywiązać do kontenera, gdzie znalazła ją policja. Podobno gdy sunia zobaczyła swoją Panią mało nie dostała zawału z radości, a w biurze pozostawiła gigantyczną kałużę. Właścicielka nie mogła powstrzymać łez. Na szczęście wszystko dobrze się skończyło. Właściciele obiecali, że więcej nie zostawią suni nikomu. Quote
Tigraa Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Takie zakończenia lubię najbardziej:multi::multi::multi: Quote
kathie Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Jaka to radocha czytać takie wiadomości :loveu: to się nazywa happy end :loveu: Quote
red Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Boże, jakie szczęście......:multi: Kamień z serca.... Quote
iwop Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Chyba bym umarła gdyby któras z moich suczek zginęla :placz: Quote
Betbet Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 huraaaaaaaaa!!!!wywalam ja wiec z allegrooooooooooo!!!! Quote
supergoga Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 A ja z ogłoszeń. A do Pani która ją chciała może napisać i zaproponować inną sunię, może Aga znajdzie domek dla jakiejś biedy innej. Quote
Recommended Posts