Monika89 Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 Ja w wolnej chwili powrzucam info na internet o zaginięciu Gacka. Zuzolina w wolnej chwili zmień temat wątku, że Gacuś uciekł z DS Quote
__Lara Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 Masakra, co to za pseudowłaściciele? :angryy: Quote
phase Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 Ale się porobiło. :shake::shake: Wstawię na wątek zaginionych. Tytuł warto zmienić. Quote
juli88 Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 Witam, Proszę o informacje jak odezwie się ktoś z ogłoszeń jestem aktualnie w P-ń to podjadę 505158004 I mam propozycję, żeby rozgłosić akcje w gazecie. Polecam "Metro" jeżeli się zdecydujemy to mogę przygotować plik, który tam umieścimy cena takiego ogłoszenia to 37zł kontakt: [email][email protected][/email] trzeba napisać tam maila z prośbą o umieszczenie ogłoszenia, podać swoje dane prześlą zamówienie, które należy podpisać a następnie przesłać skanem lub faksem później przychodzi proforma którą trzeba opłacić i po dwóch dniach ogłoszenie jest w gazecie. Quote
nicnasile Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 Właśnie wróciłam. Okolice Solnej, parki gdzie można spotkać psiarzy, Cytadela obwieszone. Jak wysiadałam z tramwaju PST u siebie (Kurpińskiego) też powiesiłam ogłoszenie. Dziś może już nie, bo trochę jednak się nachodziłyśmy, ale jutro albo rowerem, albo jak będę jechała do pracy to wyjdę wcześniej i porozwieszam na pozostałych przystankach PST w kierunku miasta. On może być już wszędzie... :shake: Quote
stonka1125 Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 Zuza dostała dzisiaj takiego smsa, ze ktoś znalazł czarnego pieska i że pies jest na ulicy niegolewskich, eske wysłała osoba która widziała ogłoszenie o znalezionym psie, ogłoszenie wisiało w okolicach areny. Tyle tylko wiem od Zuzy, ona dzisiaj w pracy cały dzień . Quote
Akrum Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 kurcze, biedny Gacek. Dopiero tu weszłam, dopiero zauważyłam... Cholera jasna... Quote
nicnasile Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 A ktoś jeszcze oprócz nas (ja i sharka) wieszał ogłoszenia w Poznaniu? My nie wieszałyśmy w okolicach areny... Jeżeli Niegolewskich to zupełnie inny kierunek niż my obrałyśmy. Quote
sharka Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 (edited) [quote name='stonka1125']Zuza dostała dzisiaj takiego smsa, ze ktoś znalazł czarnego pieska i że pies jest na ulicy niegolewskich, eske wysłała osoba która widziała ogłoszenie o znalezionym psie, ogłoszenie wisiało w okolicach areny. Tyle tylko wiem od Zuzy, ona dzisiaj w pracy cały dzień .[/QUOTE] dostałam sms od Zuzy, podjechałam koło Areny, Zuzie przesłałam zdjęcie ogłoszenia, znaleziono psa ze smyczą. Na ogłoszeniu był tylko podany adres, podeszłam tam ale nikogo nie było w domu, wrzuciłam im do skrzynki pocztowej ogłoszenie Gacka - tam jest zdjęcie, jeśli to Gacek to pewnie zadzwonią :] Edited November 11, 2012 by sharka Quote
paula_t Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 Oby to był on....Biedny gdzieś się szwenda pewnie przerażony:( Quote
Akrum Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 trzymam mocno kciuki za Gacka, żeby to był on. Quote
asiuniab Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 Gacusiu to już tyle czasu, gdzie Ty jesteś??? Quote
Akrum Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 nadal zero wieści?? kurcze, Gacuś, gdzie jesteś?? Quote
zuzolina Posted November 12, 2012 Author Posted November 12, 2012 jestem dopiero teraz bo jak wczoraj wróciłam z pracy to mi dogo nie działało. I już tak od paru dni się dzieje że późnym wieczorem jest jakaś database error. DOSTAŁAM DZIŚ RANO TELEFON ŻE CZARNY PIESEK Z NIEGOLEWSKICH TO NIE GACEK NIESTETY...;( Pani go znalazła z przypiętą smyczką a Gacek uciekł bez niczego. [I]Wkurza mnie że mam strasznie małe pole manewru. Ale mój brat studiuje w Poznaniu. Dałam mu kasę żeby na uczelni naprodukował ogłoszeń o Gacku jeśli któraś cioteczka chciałaby porozwieszać trochę w swojej okolicy podam kontakt do Karola. [/I] [B]Juli88 jeśli chodzi o ogłoszenie w gazecie to jestem za. [/B]Z tego co pamiętam to Metro taka dość poczytna gazeta więc może coś to da. Już działam z mailem. Quote
zuzolina Posted November 12, 2012 Author Posted November 12, 2012 wrzucam ogłoszenie. jakby ktoś nie miał dostępu do fb... [IMG]http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/522238_525341694160798_15632946_n.jpg[/IMG] brat dziś jest na uczelni do 20:00 i przygotuje gotowe ogłoszenia do rozwieszania. Sam mam nadzieje też coś rozwiesi... Quote
paula_t Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 Po północy dogo nie działa gdzieś do 2-2.30 już od jakichś dwóch tygodni. Wrzuciłam go na gumtree.pl, tablica.pl, przygarnijzwierzaka.pl, adopcjapsa.pl, adopcje.org z apelem o złapanie go (o ile będzie to możliwe) i kontakt pod Twoim numerem zuzolina w sytuacji, gdyby ktoś go zobaczył. Tylko tyle niestety mogę na odległość zrobić :( Quote
asiuniab Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 [quote name='zuzolina']jestem dopiero teraz bo jak wczoraj wróciłam z pracy to mi dogo nie działało. I już tak od paru dni się dzieje że późnym wieczorem jest jakaś database error. DOSTAŁAM DZIŚ RANO TELEFON ŻE CZARNY PIESEK Z NIEGOLEWSKICH TO NIE GACEK NIESTETY...;( Pani go znalazła z przypiętą smyczką a Gacek uciekł bez niczego. [I]Wkurza mnie że mam strasznie małe pole manewru. Ale mój brat studiuje w Poznaniu. Dałam mu kasę żeby na uczelni naprodukował ogłoszeń o Gacku jeśli któraś cioteczka chciałaby porozwieszać trochę w swojej okolicy podam kontakt do Karola. [/I] [B]Juli88 jeśli chodzi o ogłoszenie w gazecie to jestem za. [/B]Z tego co pamiętam to Metro taka dość poczytna gazeta więc może coś to da. Już działam z mailem.[/QUOTE] Zuzia, a nie chcecie do radia podać wiadomość, że szukacie Gacka, najlepiej w jakiejś lokalnej (choć ja na radiach się nie znam, bo go nie słucham, ale może ktoś coś podpowie???); Quote
juli88 Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 [quote name='asiuniab']Zuzia, a nie chcecie do radia podać wiadomość, że szukacie Gacka, najlepiej w jakiejś lokalnej (choć ja na radiach się nie znam, bo go nie słucham, ale może ktoś coś podpowie???);[/QUOTE] na pewno eska nada info że psiak zaginął: [B]Radio ESKA Poznań 93 FM [/B]ul. Piekary 14/15 61-823 Poznań Tel. (61) 852 79 19 Fax (61) 852 79 18 [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] i na pewno popularne Poznańskie radio Merkury: [B][SIZE=3]POZNAŃ - AGENCJA REKLAMOWA RADIA MERKURY[/SIZE][/B] ul. Berwińskiego 5, 60-765 Poznań tel./fax +48 61 865 96 29 tel. +48 61 865 83 73 e-mail: [EMAIL=" [email][email protected]"][email protected][/email][/EMAIL] Niestety nie mam więcej żadnych innych pomysłów :( ogłoszenie wydrukuje we własnym zakresie i gdzie będę tam rozwieszę... Trzymam kciuki... Dziś jechałam przez centrum wcześnie rano miałam nadzieję chłopaka wypatrzeć ale niestety nie widziałam go... Quote
sharka Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 lepsze zdjęcie Gacka jest chyba na tym ogłoszeniu: [IMG]https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/s480x480/522345_418050181583193_1592738130_n.jpg[/IMG] Quote
MALWA Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 Witam! Dziewczyny, a czy dzwonił ktoś do schroniska w Poznaniu, moze psiak już bezpieczny, tylko sam ? Quote
zuzolina Posted November 12, 2012 Author Posted November 12, 2012 poszły maile do radia. Z radia Merkury już dostałam odpowiedź że ogłoszenie zostanie nadane:) zawsze wiedziałam że to radio jest fajne;) Quote
zuzolina Posted November 12, 2012 Author Posted November 12, 2012 [quote name='MALWA']Witam! Dziewczyny, a czy dzwonił ktoś do schroniska w Poznaniu, moze psiak już bezpieczny, tylko sam ?[/QUOTE] Dzwoniła ciotka stonka1125 w sobotę wieczorem i ja dzisiaj też już dzwoniłam. Niestety po Gacku nie ma śladu... Quote
phase Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 To już druga noc się zbliża, kiedy o Gacusiu nie ma wieści. :( Chociaż żeby ktoś go znalazł i był w ciepłym domku.. :( Quote
MALWA Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 [quote name='zuzolina']Dzwoniła ciotka stonka1125 w sobotę wieczorem i ja dzisiaj też już dzwoniłam. Niestety po Gacku nie ma śladu...[/QUOTE] Około 10 lat temu przyprowadzono do mnie westa, który zgubił sie na osiedlu i rzekomo był mój. Mój west siedział w pokoju na kocyku, ale przygarnęłam biedactwo, bo to zimno było, a to małe i głodne, i bałam sie o psinke. Mój mąz objeździł całe Junikowo w poszukiwaniu właściciela. Dzwonilismy do lecznic, schroniska, cisza nikt psa nie szuka. Włascicielka suni, jak sie potem oazało mieszkała na tym samym osiedlu, kilka ulic dalej. Pani pozostawiłsa ogłoszenie o zaginionym psiaku na bramie w kosciele, a moja tesciowa idąc na cmentarz te ogłoszenie znalazła. Pani psiaka odebrała, ale co najważniejsze, to to, że schronisko było powiadomione, tylko, że ktoś info o tym, że mam u siebie znalezionego psa przykrył innym papierem, i w ten sposób informacja skończyła się na jednej osobie. Może warto jeszcze popytać... Quote
Recommended Posts