paula_t Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 No może nie najlepiej z ogłoszeniem wyszło, ale najważniejsze, że jest jakaś reakcja, telefony, może w końcu zadzwoni ktoś konkretny... Gacusia w życiu nie wydamy na łańcuch!!!! Toż to kanapowa psina!! :) Cieszę się strasznie, że chłopak poczynił takie postępy w tak krótkim czasie:multi: Quote
asiuniab Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Gaculo uchol, podbije czyjeś serce, jeśli nie tym razem to następnym, jestem tego pewna!! Quote
zuzolina Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 wieści są takie że z ogłoszenia w gazecie nic nie wyszło. Jeden domek naprawdę fajny miał się zastanowić, przedyskutować rodzinnie adopcje i już się nie odezwał:shake: A Gacol ciągle pozytywnie nastawiony do świata. Nauczył się wchodzić do domu. Robi to bez problemu na hasło "Gacek idziemy do domu":) Koty na podwórku goni niemiłosiernie oczywiście jak mnie nie ma obok. W domu raczej je już zostawia w spokoju. Zauważyłam, że uwielbia bawić się skarpetkami. I to pod każdą postacią:evil_lol: nic nie sprawia mu takiej frajdy. Apetyt ma, odrobaczony został dwukrotnie. Teraz czekam tylko na dogodny moment by pozbawić go klejnotów:) Quote
Kocurek Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 Gacek-skarpeciarz:))Szkoda,ze ludzie juz sie nie odezwali..... Quote
zuzolina Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 Dziewczyny tak pięknie wspieracie Gacola więc proszę zajrzyjcie chociaż do dwóch ślicznotek. KLIK Potrzebują wsparcia na utrzymanie ich w hotelu. Quote
paula_t Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 No to z Gacusia zrobił się domowy psiak pełną gęba:razz: Quote
zuzolina Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 wykupiłam Gackowi kolejny pakiet ogłoszeń tym razem na województwo Łódzkie. Może tam psiak zapadnie komuś w serce. On już naprawdę jest gotowy by wyruszyć do nowego domu. Dziś niestety pogoda nie dopisała by wyjść na dłuższy spacer więc wszystkie cztery ogony szalały w ogrodzie. Gacek idealnie wpasował się w moje stadko, uwielbia gonić za piłką, przeciągać sznur z Urlichem a i na sąsiadów zza płota poszczekać....:roll: Quote
asiuniab Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 [quote name='zuzolina'] na sąsiadów zza płota poszczekać....:roll:[/QUOTE] porządny psiak, swoich pilnuje:) Quote
zuzolina Posted October 9, 2012 Author Posted October 9, 2012 no nie wiem czy taki porządny....skutecznie zaatakował mi kota...kot skończył ze złamanym ogonem...się Gacol nie popisał...:mad: Quote
asiuniab Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 zuzolina napisał(a):no nie wiem czy taki porządny....skutecznie zaatakował mi kota...kot skończył ze złamanym ogonem...się Gacol nie popisał...:mad: to duży niefart ze strony Gacka, mam nadzieję, że kot dochodzi do siebie; Quote
zuzolina Posted October 10, 2012 Author Posted October 10, 2012 jesteśmy na piątek umówieni na kastrację. trzymajcie kciuki Quote
zuzolina Posted October 12, 2012 Author Posted October 12, 2012 Gacuś już po zabiegu, przebiegł on bezproblemowo. Chłopak się już wybudził i odpoczywa. Cały zabieg kosztował 80pln + szczepienia i odrobaczenie. Wszystko razem zmieściło się w kwocie uzbieranej na gacusiowym bazarku. A teraz zapraszam cioteczki na kolejny bazarek z którego dochód zostanie przeznaczony na utrzymanie Jaszy i Meli w hotelu oraz po cześci też na Gacusia. Zobaczymy jak się rozwinie. KLIK Quote
paula_t Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Super, że Gacolinek przeszedł zabieg bezproblemowo!:) Quote
zuzolina Posted October 12, 2012 Author Posted October 12, 2012 boję się tylko ze będzie musiał chodzić w kołnierzu bo niemiłosiernie wylizuje ranę.. Quote
paula_t Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 zuzolina napisał(a):boję się tylko ze będzie musiał chodzić w kołnierzu bo niemiłosiernie wylizuje ranę.. No niestety tak najczęściej jest. Nie będzie mu się to zapewne podobało, ale czasem nie ma wyboru:/ Quote
Recommended Posts