Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 465
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No może nie najlepiej z ogłoszeniem wyszło, ale najważniejsze, że jest jakaś reakcja, telefony, może w końcu zadzwoni ktoś konkretny...
Gacusia w życiu nie wydamy na łańcuch!!!! Toż to kanapowa psina!! :)
Cieszę się strasznie, że chłopak poczynił takie postępy w tak krótkim czasie:multi:

Posted

wieści są takie że z ogłoszenia w gazecie nic nie wyszło. Jeden domek naprawdę fajny miał się zastanowić, przedyskutować rodzinnie adopcje i już się nie odezwał:shake:
A Gacol ciągle pozytywnie nastawiony do świata. Nauczył się wchodzić do domu. Robi to bez problemu na hasło "Gacek idziemy do domu":) Koty na podwórku goni niemiłosiernie oczywiście jak mnie nie ma obok. W domu raczej je już zostawia w spokoju. Zauważyłam, że uwielbia bawić się skarpetkami. I to pod każdą postacią:evil_lol: nic nie sprawia mu takiej frajdy. Apetyt ma, odrobaczony został dwukrotnie. Teraz czekam tylko na dogodny moment by pozbawić go klejnotów:)

Posted

wykupiłam Gackowi kolejny pakiet ogłoszeń tym razem na województwo Łódzkie. Może tam psiak zapadnie komuś w serce. On już naprawdę jest gotowy by wyruszyć do nowego domu.
Dziś niestety pogoda nie dopisała by wyjść na dłuższy spacer więc wszystkie cztery ogony szalały w ogrodzie. Gacek idealnie wpasował się w moje stadko, uwielbia gonić za piłką, przeciągać sznur z Urlichem a i na sąsiadów zza płota poszczekać....:roll:

Posted

zuzolina napisał(a):
no nie wiem czy taki porządny....skutecznie zaatakował mi kota...kot skończył ze złamanym ogonem...się Gacol nie popisał...:mad:

to duży niefart ze strony Gacka, mam nadzieję, że kot dochodzi do siebie;

Posted

Gacuś już po zabiegu, przebiegł on bezproblemowo. Chłopak się już wybudził i odpoczywa.
Cały zabieg kosztował 80pln + szczepienia i odrobaczenie. Wszystko razem zmieściło się w kwocie uzbieranej na gacusiowym bazarku.

A teraz zapraszam cioteczki na kolejny bazarek z którego dochód zostanie przeznaczony na utrzymanie Jaszy i Meli w hotelu oraz po cześci też na Gacusia. Zobaczymy jak się rozwinie. KLIK

Posted

zuzolina napisał(a):
boję się tylko ze będzie musiał chodzić w kołnierzu bo niemiłosiernie wylizuje ranę..

No niestety tak najczęściej jest. Nie będzie mu się to zapewne podobało, ale czasem nie ma wyboru:/