Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

również jestem pozytywnie zaskoczona. Takie sytuacje pokazują że każdy pies powinnien dostać szansę, żadnego nie powinno się skreślać .A

Gacuś cioteczki serdecznie pozdrawia i przesyła parę fotek które pewnie już się na jakieś ogłoszenia nadają:)

i link do gacusiowego albumu: KLIK

• Replies 465
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

piękny pachnący Gacuś razem z moim Ulim znależli sobie najbardziej śmierdzące cuś na ziemi i się w tym po same uszy wytarzali....:mad: Uli już po kąpieli, Gacek dopiero przed, ale najpierw idziemy na pierwszy dłuższy spacer na smyczce. Trzymajcie kciuki:)

Posted

[quote name='paula_t']Jaki on jest pocieszny i jak Cię pilnuje, nie odstępuje na krok:loveu:
Ale psiury miały fajny dzień!!![/QUOTE]

z tym odstępywaniem mnie na krok to bym się nie zgodziła...Gacek bardziej się trzymał Uty niż mnie. Specjalnie podzieliłam psy tak, bo wiedziałam że jak wezmę Urlicha i Gacka to mogą się zagalopować za bardzo i mi po prostu gdzieś zwiać. Uli wiem że wróci,a jezeli chodzi o uchatego to nie byłabym taka pewna, tym bardziej że dziś byliśmy w całkiem dla niego obcym miejscu. A poza tym. Gacek ma bardzo dużą skłonność do pogoni. Co drugi krzak to on by już leciał za jakimś zapachem. W lesie bym go absolutnie nie spuszczała bo jest nieodwoływalny:shake:

Co oczywiście nie ujmuje temu dniu na wspaniałości:loveu:. Było świetnie:) zwłaszcza na balotach:evil_lol:

Posted

mam kolejne dobre wieści. Rozwiesiłam trochę plakatów po mieście i jeden z nich zauważył Pan który pracuje w lokalnej gazecie. Gacek baaardzo mu się podoba jednak adopcja nie wchodzi w grę. Pan chciał pomóc w inny sposób, zagadał tu i tam i mamy darmowe ogłoszenie dla Gacka w gazecie:)

Posted

właśnie wróciliśmy od weterynarza. Psiak został zaszczepiony i odrobaczony. Jesteśmy też umówieni na przyszły tydzień na kastracje.
Poza tym Gacek zachowywał się wzorowo. Trochę denerwował się w samochodzie i popiskiwał ale na smyczce chodził idealnie. Na inne psiaki nie reaguje absolutnie wcale, na rowerzystów, dzieci, pana z dmuchawą do oczyszczania parkowych ściezek również:) Pies ideał. u weta też aniołek.
Jestem trochę zła bo ukazało się ogłoszenie w gazecie i jak to gazeta część textu tam wycięła, tu dokleiła i wyszło że Gacek to totalna smyczkowa ofiara, przez co dzwonią mi same wiejskie Panie które chcą psa na podwórko...

Posted

no właśnie nie....w gazecie ukazało się zdjęcie Gacka na trawie. Myślałam ze jak będą mieli do wyboru to zrobią np kolaż z 4 zdjęć ale mniejszych...eh..grunt że telefon dzwoni. A dzwoni:)
Na razie nic nie mówię żeby nie zapeszyć:)