Kamila Proc Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 Radosnych i spokojnych Swiat Bozego Narodzenia Quote
__Lara Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 [quote name='Kamila Proc']cos cichutko u psiaka Bardzo cichutko - Gacuniu, co u Ciebie? Przy okazji, zajrzyjcie cioteczki do wątku kotki z Zabrza, która żyje pod chmurką: http://www.dogomania.pl/forum/threads/237912-Kotka-w-Zabrzu-pod-chmurk%C4%85-w-ci%C4%85%C5%BCy-potrzebne-na-transport-leczenie-karm%C4%99!!!?p=20199619#post20199619 Szukamy transportu, gdyż kochana cioteczka Ginn zaoferowała dla kotki dt - pomóżcie!!! Quote
phase Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Gacusiu życzę Ci w nadchodzącym nowym roku wymarzonego , najlepszego , domku! Cioteczkom życzę szczęśliwego nowego roku! :):) Quote
Kocurek Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 i ja tez Gaculku zycze Ci wspanialego domku...na zawsze..... Quote
asiuniab Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Kamila Proc napisał(a):coraz mniej spokojnie coś na zuzolina gdzieś zniknęła??? Quote
zuzolina Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 cioteczki jak zawsze na posterunku:):):)Dziękuję Wam bardzo za to że jesteście i że wspieracie Gacola dobrym słowem i nie tylko:) A Gacol z dnia na dzień coraz bardziej mnie zaskakuje. Stał sie mega miziastym psiakiem który rano na przywitanie wskakuje do łóżka i czeka na głaski::)Chętnie rozdaje też buziaki co wcześniej nie było jego zwyczajem. Nawet z moim Tz'em chętnie sie bawi i wygłupia. Może to w końcu te wstrętne męskie hormony z niego uleciały:P Do obcych nadal nieufny, potrafi nieźle obszczekać. Tak jak wcześniej wspominałam idealny jest dla niego dom z ogrodem. Dałam sobie spokój ze spacerami gdyz ani jemu ani mi nie sprawiały przyjemności. Gacek był strasznie spięty, denerwował sie ze jest na smyczy. Umie na niej chodzić ale nie jest to jego ulubione zajęcie:roll:. Na podwórku pięknie bawi sie z moimi psami, do innych psów jest ok z małym wyjątkiem-pies sąsiada, Warczy na niego i nawet sam z siebie atakuje. Nie mam pojęcia dlaczego? Ogólnie jest naprawdę fajnym psiakiem dla spokojnej rodziny, bez małych dzieci no i bez kotów bo te niestety cały czas goni:/ Quote
zuzolina Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 a oto w miarę świeży Gacek pozdrawia wszystkie cioteczki:loveu: Quote
asiuniab Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 o jak super Was widzieć;) w szczególności Gacola:) Quote
zuzolina Posted March 9, 2013 Author Posted March 9, 2013 wiosna za oknami się pojawiła to i Gacol został wyciągnięty na wiosenny spacer w pierwszych promieniach słońca. O to są spaceru efekty... Quote
zuzolina Posted March 9, 2013 Author Posted March 9, 2013 czyży Gacek wypatrywał nowego domku??:lol: Quote
Recommended Posts