Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 465
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kamila Proc']cos cichutko u psiaka

Bardzo cichutko - Gacuniu, co u Ciebie?

Przy okazji, zajrzyjcie cioteczki do wątku kotki z Zabrza, która żyje pod chmurką: http://www.dogomania.pl/forum/threads/237912-Kotka-w-Zabrzu-pod-chmurk%C4%85-w-ci%C4%85%C5%BCy-potrzebne-na-transport-leczenie-karm%C4%99!!!?p=20199619#post20199619

Szukamy transportu, gdyż kochana cioteczka Ginn zaoferowała dla kotki dt - pomóżcie!!!

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

cioteczki jak zawsze na posterunku:):):)Dziękuję Wam bardzo za to że jesteście i że wspieracie Gacola dobrym słowem i nie tylko:)
A Gacol z dnia na dzień coraz bardziej mnie zaskakuje. Stał sie mega miziastym psiakiem który rano na przywitanie wskakuje do łóżka i czeka na głaski::)Chętnie rozdaje też buziaki co wcześniej nie było jego zwyczajem. Nawet z moim Tz'em chętnie sie bawi i wygłupia. Może to w końcu te wstrętne męskie hormony z niego uleciały:P
Do obcych nadal nieufny, potrafi nieźle obszczekać.
Tak jak wcześniej wspominałam idealny jest dla niego dom z ogrodem. Dałam sobie spokój ze spacerami gdyz ani jemu ani mi nie sprawiały przyjemności. Gacek był strasznie spięty, denerwował sie ze jest na smyczy. Umie na niej chodzić ale nie jest to jego ulubione zajęcie:roll:. Na podwórku pięknie bawi sie z moimi psami, do innych psów jest ok z małym wyjątkiem-pies sąsiada, Warczy na niego i nawet sam z siebie atakuje. Nie mam pojęcia dlaczego?
Ogólnie jest naprawdę fajnym psiakiem dla spokojnej rodziny, bez małych dzieci no i bez kotów bo te niestety cały czas goni:/

• 4 weeks later...