Bzikowa Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 A jak ogólnie Ci idzie? :razz: Co zdajesz? Na jakie studia chcesz iść? Quote
duzebzium Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Jak mi idzie...:hmmmm: zobaczymy jak wyniki przyjda :evil_lol: Quote
duzebzium Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Zaczynam miec stres :shake: i zajadam sie slodyczami... :oops: Przez ta mature przytyje 10 kg:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agbar Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Witajcie drodzy westomaniacy:) Offa walne jak nie wiem co ale moze mnie nie zlinczujecie:diabloti: szybko do rzeczy....Kompletnie nie znam sie na westach,wiem jak wygladaja bo moj zakapior ma kolezanke westke i tyle:roll:.Mieszkam w Niemczech,mam tu znajomych chca od dluzszego czasu marza o westi.Teraz w koncu dojrzeli,ich corka skonczyla 10 lat i uznali ze juz.Poprosili mnie o pomoc i polecenie hodowli z Polski.Jak wspomnialam pojecia nie mam o tej rasie,co nieco wiem ze slyszenia,i tak wlasnie ze slyszenia znam hodowle Jarwik( chyba dobrze napisalam???) i obym nie pokrecila Grandiflora....nie wiem czy wypada tak na forum,jesli nie prosze na gadu lub PW o krotka informacje:czy znacie te hodowle,czy sa tak dobre jak o nich mowia,lub czy ewentualnie mozecie cos polecic.Przepraszam za offisko ale mysle ze pomozecie:)Bede wdzieczna. Pozdrawiam Quote
Aaliyah1981 Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 agbar o ile sie nie myle z dobrej hodowli pieska ma duzebzium , Bzikowa, Likaa wejdz na watek westie na wystawach tam dziewczyny cos ci doradza :p to jest link do tego watku http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105362 duzebzium ciotka bedzie dobrze glowa i uszy do gory :cool3: Quote
agbar Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Aaliyah1981 napisał(a):agbar o ile sie nie myle z dobrej hodowli pieska ma duzebzium , Bzikowa, Likaa wejdz na watek westie na wystawach tam dziewczyny cos ci doradza :p to jest link do tego watku http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105362 duzebzium ciotka bedzie dobrze glowa i uszy do gory :cool3: dzieki wielkie:multi: Quote
Aaliyah1981 Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 agbar napisał(a):dzieki wielkie:multi: nie ma za co :p Quote
duzebzium Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 agbar - te dwie hodowle które wymieniłaś są jak najbardziej ok :cool3: nie wiem czy aktualnie sa tam szczeniaki ale mozesz popytac i podzwonic... Spis hodowli westie jest na stronie vertragusa... http://westie.slupsk.pl/ (w dziale linki) Quote
duzebzium Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Aaliyah1981 napisał(a): duzebzium ciotka bedzie dobrze glowa i uszy do gory :cool3: Jeszcze jutro polski i koniec stresow...:cool3: Niemiecki przez stres zdalam tylko na 55% :shake: porażka:evil_lol: Quote
Aaliyah1981 Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 duzebzium napisał(a):Jeszcze jutro polski i koniec stresow...:cool3: Niemiecki przez stres zdalam tylko na 55% :shake: porażka:evil_lol: tez zdawalam niemiecki i pamietam ,ze na ustnych tak sie zestresowalam ,ze nie moglam wydusic slowa :crazyeye: Quote
agbar Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 duzebzium napisał(a):agbar - te dwie hodowle które wymieniłaś są jak najbardziej ok :cool3: nie wiem czy aktualnie sa tam szczeniaki ale mozesz popytac i podzwonic... Spis hodowli westie jest na stronie vertragusa... http://westie.slupsk.pl/ (w dziale linki) kochane jestescie..dziekuje bardzo.Znajomym sie nie pali wiec nawet jesli nie ma szczeniakow to poczekaja:) Jeszcze raz wielkie dzieki:loveu: Quote
duzebzium Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Aaliyah1981 napisał(a):tez zdawalam niemiecki i pamietam ,ze na ustnych tak sie zestresowalam ,ze nie moglam wydusic slowa :crazyeye: Ja też :shake: Ręce mi się trzęsły, a w gardle jakby mi coś stanelo...:shake: ale było mineło wazne ze do przodu;) Quote
duzebzium Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 A mój Czesiu dalej szuka kochającego domku :shake:, był zamówiony ale Pan nagle sie zorietował, że dziecko ma alergie :mad: Moze to i dobrze, jak miał mieć u nich źle...:oops: a oto Czesiu w całej okazałości... kocham te jego słodkie oczka:cool3: Quote
Aaliyah1981 Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Czesio przepiekny:loveu: no chyba jednak mial farta bo jak znam zycie piesek zaraz szukalby nowego domu:roll: kochane na naszej-klasie jest dogomania zapisujcie sie :cool3: Waxy ciebie juz wypatrzylam :cool3: profilek dogomani http://nasza-klasa.pl/profile/12497372 Quote
duzebzium Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Aaliyah1981 napisał(a):Czesio przepiekny:loveu: no chyba jednak mial farta bo jak znam zycie piesek zaraz szukalby nowego domu:roll: racja ciesze sie ze to wyszlo zanim go wzieli:oops: Quote
Bzikowa Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 agbar napisał(a): i obym nie pokrecila Grandiflora.... Moje białe stamtąd jest i mogę z czystym sumieniem serdecznie polecić :loveu: Aktualnie mają chyba jednego szczeniaczka, suczkę która urodziła się 1 maja tego roku więc jeszcze za mała zeby iść do nowego domu. Ale nic nie wiem czy ją sprzedają czy może jest zarezerwowana, nic. Tu jest stronka hodowli: http://westie.com.pl/index1.htm gdzie znajdziesz kontakt ;) Hodowla Jarwik też jest z pewnością godna polecenia! pozdrawiam ;) Quote
ewelinka_m Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Aaliyah1981 napisał(a): kochane na naszej-klasie jest dogomania zapisujcie sie :cool3: Waxy ciebie juz wypatrzylam :cool3: profilek dogomani http://nasza-klasa.pl/profile/12497372 my też tam jesteśmy :diabloti::eviltong: Czesio jest cudny i te oczka :loveu: ludzie nie wiedzą co tracą i zawsze jakieś powody znajdują, dobrze, że teraz o tym powiedzieli niżby mieli oddać po tygodniu jak to się coraz częściej zdarza :mad: ( swoją drogą u nas śliczną sunię :razz: wzięli państwo i po 1 dniu oddali argumentując, że pani obgryzła klapki :roll:, każdy powód jest dobry :mad:) Quote
Aaliyah1981 Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 ewelinka_m napisał(a):my też tam jesteśmy :diabloti::eviltong: Czesio jest cudny i te oczka :loveu: ludzie nie wiedzą co tracą i zawsze jakieś powody znajdują, dobrze, że teraz o tym powiedzieli niżby mieli oddać po tygodniu jak to się coraz częściej zdarza :mad: ( swoją drogą u nas śliczną sunię :razz: wzięli państwo i po 1 dniu oddali argumentując, że pani obgryzła klapki :roll:, każdy powód jest dobry :mad:) kurka no gdzie nie widze waxy juz mam w kontaktach a was nie buuuuuuuuuuuuuuuuu:placz: . Wiesz jak czytam to co piszesz to utwierdzam sie w przekonaniu ze ,ludzie sa beznadziejni ..czyli jak my adoptowalismy Kapsal i pierwszego dnia pies ztaranowal ogrodzenie (przeskoczyl przez 2 m) bo byl typem spacerowicza ..robil to nagminnie i nieraz mielismy bardzo duze nieprzyjemnosci ale nikt nigdy by psa nie oddal to ten powod tej pani wydaje mi sie tak smieszny ,ze az mi jej zal :angryy:Wspolczuje jej jak tak wychowuje dzieci to pewnie ja tez na starosc oddadza jak sie pospuje :mad:.Ale wiecie co pamietam taka adopcje jak pani przyprowadzila do naszego schronu psa ,ktorego wzieli dzien wczesniej tylko dlatego bo piesek przewrocil doniczke i troszke ziemi sie wysypalo :angryy:i pamietam ,ze tak ja zrownalysmy z ziemia i zrobilysmy wstydu przy ludziach ktorzy akurat czekali na wydanie psa ,ze babsko wyszlo czerwone jak burak :mad:tylko psa szkoda bo wrocil do boksu :-( Quote
Bzikowa Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Rany , to jest najgorsze dla schroniskowca, taki zawód :placz: Quote
Aaliyah1981 Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Bzikowa napisał(a):Rany , to jest najgorsze dla schroniskowca, taki zawód :placz: no niestety :shake:naszego Kaspal jego pani oddawala kilka krotnie oddawala i zabierala :angryy: mozecie sobie wyobrazic jak to sie odbilo na jego psychice:angryy:przez pol roku nie chcial nam wsiasc do samochodu padal na ziemie wywalal sie kolami do gory i nie dalo sie go ruszyc a wazyl ponad 90 kg ..poprostu jazda samochodem mu sie kojazyla tylko z jednym z o kolejnym oddaniem do schorniska :-( Quote
ewelinka_m Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Aaliyah ja dodałam :cool1: fakt...ludzie są beznadziejni, takich powodów oddania zawsze jest mnóstwo a to za duże łapy, a to po 30 min się okazuje że jednak pies za duży jest :mad: ludzie nie zdają sobie sprawy co pies w takiej sytuacji czuje i jak bardzo jest zdezorientowany :shake: ale Czesiowi życzymy jak najlepszego domku :loveu: chyba, że zostanie z Wami już na stałe? :cool3: Quote
duzebzium Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 ewelinka_m napisał(a): ale Czesiowi życzymy jak najlepszego domku :loveu: chyba, że zostanie z Wami już na stałe? :cool3: Loluś zostaje, dla Czesia dalej szukam kochającego domku :oops: Ludzie są okrutni :placz: jak można oddać swojego przyjaciela... ja naprawde tego nie pojmuje...:shake: Miłość braterska :evil_lol: Quote
kaskaSz Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 duzebzium jak ja bym chciała drugiego psiaka, ale mamuśka się nie zgadza... Trzymam kciuki za nowy domek dla psiaka :* Quote
ewelinka_m Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 moi nie mają wyjścia :diabloti: w wakacje mieliśmy 3 psy,a w ostatni weekend nawet nam się kocisko trafiło :evil_lol: i na Czesia przyjdzie pora ;) i najwspanialszy domek się zgłosi po to cudo :loveu: duzebzium pół biedy jak ktoś odda..gorzej jak wpadną na pomysł aby np uśpić lub w okrutniejszy sposób pozbyć się psa :mad: Quote
Aaliyah1981 Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 wiecie co ale jak mozna wlasnego psa oddawac kilka razy do schroniska a potem zabierac i znowu oddawac przeciez to nie jest rzecz :angryy: ja trzymam kciuki za CZesia niech mu sie trafia wspaniali ludzie tacy co to kochaja bez wzgledu na problemy , klopoty lub przeciwnosci losu . Jak patrze na ogloszenia np allegro i powody oddania to mi sie smiac chce ..albo sie przeprowadzjaa deo blokow i co z tego my tez jak bralismy Kapsla mielismy go na dzialce a stalo sie tak ,ze dzialke trzeba bylo sprzedac wiec Kapsel trafil do blokow ..albo alergia bardzo czesty powod no i te wyjazdy zagraniczne :roll: ps..dziekuje cioteczki za dodanie nas do listy na naszej klasie :cool3: Quote
Recommended Posts