Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 633
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a srednio:shake::oops:
tekst zrodlowy byl latwy... ale tematy wypracowan koszmarne:shake: ale zawsze sie cos napisalo:cool3:
teraz mam dwa dni przerwy:cool3: a pozniej niemiecki i geografia:cool3:

Posted

duzebzium napisał(a):
nie dziękuję ;)
dziś polski napisałam...:cool3: ale jeszcze dużo przedemną :-(

glowa do gory wiem ,ze jest ciezko bo sam stres ogromny i pamietam jak sama przezywalam mature ale trzymamy kciuki . jak juz bedzie po wszystkim to odetchniesz z ulga

Posted

Aaliyah1981 napisał(a):
caly czas trzymamy kciuki za was :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:

Ja nie pisze w tym roku matury :P A poinformowana jestem, bo moja sis pisze, a kciuki zawsze się na coś przydadzą hihi :)

W poniedziałek i wtorek jadę na wycieczke i mnie nie będzie, ciężko mi się rozstać z Foxim :(

Posted

kaskaSz napisał(a):

W poniedziałek i wtorek jadę na wycieczke i mnie nie będzie, ciężko mi się rozstać z Foxim :(

Ja bym z checia odpoczela kilka dni od mojej trzody :shake: :evil_lol:

Posted

A ile lat już masz psiaki? Bo ja na razie po 2 latach nie mam dosyć, a np. moja koleżanka ma psa 4 lata i też mówi, że gdyby jej dawli psa to by nie wzięła następnym razem. A to jej pierwszy pies. Ja jeszcze marzę o 2 psie :P

Posted

duzebzium napisał(a):
Juz po wszystkich pisemnych:cool3: teraz najgorsze zostalo:shake: ustne...
ale mam jeszcze duzo czasu, bo niemiecki 19 maja a polski 21:oops:

duzebzium dasz radę będzie bardzo dobrze :loveu:

my już ponad 5 lat razem, wcześniej też miałam psa, i marzy nam się 2, Spaikiemu co prawda troszkę mniej :evil_lol:
ale póki co zostaniemy przy jednym wariacie :lol:

Posted

kaskaSz napisał(a):
A ile lat już masz psiaki? Bo ja na razie po 2 latach nie mam dosyć, a np. moja koleżanka ma psa 4 lata i też mówi, że gdyby jej dawli psa to by nie wzięła następnym razem. A to jej pierwszy pies. Ja jeszcze marzę o 2 psie :P

Psiaki sa u mnie w domu od kiedy sie urodzilam...:cool3: Najpierw dwa dogi niemieckie na ktorych jezdzialam w dziecinstwie:] pozniej jamnik i sznaucer olbrzym...a teraz od 3 lat westiki:loveu: Kocham moje psy nigdy bym ich nie oddala, ale narazie stres zwiazany z matura i mam wszystkiego dosc:shake: