Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witajcie Kochani, kłania się awaryjny domek tymczasowy. Zuzia jest u nas. Adres znany kliniki bo już Mazowszanki tz odbierał ostatnio sunie do niej. I Figu często podrzuca coś z drogi do mnie.
Sunia jest cudowna, delikatna ale nie wycofana, bardzo się stresuje ale ufa człowiekowi.
Zabieg się udał i na szczęście to nie była końcówka ciąży.
Jutro poznaje się z całą sforą bo na razie była izolowana... na początku z powodu miliona pcheł a potem po zabiegu musiała być pod kloszem.
To cudowny pies o fantastycznym charakterze. Co ważne jest bardzo młoda ok 1,5 roku.

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Motylek502 napisał(a):
Witajcie Kochani, kłania się awaryjny domek tymczasowy. Zuzia jest u nas. Adres znany kliniki bo już Mazowszanki tz odbierał ostatnio sunie do niej. I Figu często podrzuca coś z drogi do mnie.
Sunia jest cudowna, delikatna ale nie wycofana, bardzo się stresuje ale ufa człowiekowi.
Zabieg się udał i na szczęście to nie była końcówka ciąży.
Jutro poznaje się z całą sforą bo na razie była izolowana... na początku z powodu miliona pcheł a potem po zabiegu musiała być pod kloszem.
To cudowny pies o fantastycznym charakterze. Co ważne jest bardzo młoda ok 1,5 roku.

Witamy kochaną, awaryjną opiekunkę Zuzi :) Wielkie dzięki, że tak z godziny na godzinę zgodziłaś sie pomóc :Rose::Rose:

Mizianki dla Zuzi :)

Posted

Motylek502 napisał(a):
Przepraszam za zielony kubraczek ale nie było innego w tym rozmiarze.;)

Wszyscy wiemy, że to dla dobra malutkiej, tak się troszkę tylko podśmiewujemy, że w tym kolorku jej nie do twarzy ;)
a jak sunia się czuje po zabiegu? wszystko w porządku?

Posted

paula_t napisał(a):
Wszyscy wiemy, że to dla dobra malutkiej, tak się troszkę tylko podśmiewujemy, że w tym kolorku jej nie do twarzy ;)
a jak sunia się czuje po zabiegu? wszystko w porządku?

Zabieg przeszła bez żadnych komplikacji, wybudziła się o czasie, piła troszeczkę pierwszej doby, nie wymiotowała.
Dziś już jadła, piła normalnie... je mokre żeby nie obciążać jelit.
To bardzo spokojna sunia , jutro powiem więcej jak pozna się z moją sforą.

Posted

Zuzia wspaniała, przytulaśna, bardzo grzeczna, potrafi się zachować w publicznych, eleganckich miejscach, chodzi za Magdą krok w krok :)
Niestety, 3 -go sierpnia Magda wyjeżdża za granicę i do tego czasu musimy maleńkiej coś załatwić, chociaż tymczas!!!!

Posted

Lobaria napisał(a):
Zuzia wspaniała, przytulaśna, bardzo grzeczna, potrafi się zachować w publicznych, eleganckich miejscach, chodzi za Magdą krok w krok :)
Niestety, 3 -go sierpnia Magda wyjeżdża za granicę i do tego czasu musimy maleńkiej coś załatwić, chociaż tymczas!!!!

o matko to znowu malutko czasu na znalezienie, ale kto pyta nie błądzi, szukamy......

Posted

paula_t napisał(a):
Ciotki, a Zuzinka ma ogłoszenia?

Nie ma:( A to taka fantastyczna psina. jesli ktoś mógłby zrobić na Warszawę / tam Zuzia jest /, byłabym wdzięczna. Telefon i mail na mnie, podam na pw.

Posted (edited)

Lobaria napisał(a):
Nie ma:( A to taka fantastyczna psina. jesli ktoś mógłby zrobić na Warszawę / tam Zuzia jest /, byłabym wdzięczna. Telefon i mail na mnie, podam na pw.

Mogę porobić wieczorkiem, tylko muszę mieć tekst, zdjęcia i dane kontaktowe :) Wyślij mi albo na pw albo na [email protected]

Edit: Aha, tylko ja bym w tekście zaznaczyła, że to jest bardzo pilne, do kiedy mamy czas i co potem z Zuzinką, generalnie bym opisała całą tą sytuację.

Edited by paula_t
Posted

paula_t napisał(a):
Mogę porobić wieczorkiem, tylko muszę mieć tekst, zdjęcia i dane kontaktowe :) Wyślij mi albo na pw albo na [email protected]

Edit: Aha, tylko ja bym w tekście zaznaczyła, że to jest bardzo pilne, do kiedy mamy czas i co potem z Zuzinką, generalnie bym opisała całą tą sytuację.

Dzięki, wieczorkiem prześlę :)

Posted

[FONT=lucida grande]Zuzia jest u mnie... to cudowna przekochana sunia.[/FONT]
[FONT=lucida grande]Zabieram ją ze sobą wszędzie, kocha jazdę samochodem, grzecznie stoi w kolejce, pięknie chodzi na smyczy po Warszawie.[/FONT]
[FONT=lucida grande]Uwielbia dzieci, jest łasuchem.... troszkę boi się wody, jak chłopcy bawią się pistoletami na wodę wskakuje do mnie na kolana.[/FONT]
[FONT=lucida grande]Kontakt z nią to sama przyjemność.[/FONT]
[FONT=lucida grande]Ja wracam 26 sierpnia i wtedy mogę sunie zabrać do siebie.[/FONT]
[FONT=lucida grande]Dlatego proszę o dom dla sunia chociaż na te 3 tygodnie.[/FONT]

Posted

Powiem szczerze że jeśli przez ten czas sunia nie znajdzie ds to pewnie już jej nie oddam..... to najcudowniejszy pies na świecie.
Kocha dzieci, pięknie bawi się z naszą jamniczką w berka, uwielbia się przytulać.
Zakochana jestem po uszy.... tylko męża muszę urobić na urlopie.

Posted

[quote name='Motylek502']Powiem szczerze że jeśli przez ten czas sunia nie znajdzie ds to pewnie już jej nie oddam..... to najcudowniejszy pies na świecie.
Kocha dzieci, pięknie bawi się z naszą jamniczką w berka, uwielbia się przytulać.
Zakochana jestem po uszy.... tylko męża muszę urobić na urlopie.

Kobiecymi sposobami urobisz ;)

Pilnie potrzebny dt na 3 tygodnie chociaż...