Motylek502 Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 Witajcie Kochani, kłania się awaryjny domek tymczasowy. Zuzia jest u nas. Adres znany kliniki bo już Mazowszanki tz odbierał ostatnio sunie do niej. I Figu często podrzuca coś z drogi do mnie. Sunia jest cudowna, delikatna ale nie wycofana, bardzo się stresuje ale ufa człowiekowi. Zabieg się udał i na szczęście to nie była końcówka ciąży. Jutro poznaje się z całą sforą bo na razie była izolowana... na początku z powodu miliona pcheł a potem po zabiegu musiała być pod kloszem. To cudowny pies o fantastycznym charakterze. Co ważne jest bardzo młoda ok 1,5 roku. Quote
Motylek502 Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 Przepraszam za zielony kubraczek ale nie było innego w tym rozmiarze.;) Quote
Lobaria Posted July 22, 2012 Author Posted July 22, 2012 Motylek502 napisał(a):Witajcie Kochani, kłania się awaryjny domek tymczasowy. Zuzia jest u nas. Adres znany kliniki bo już Mazowszanki tz odbierał ostatnio sunie do niej. I Figu często podrzuca coś z drogi do mnie. Sunia jest cudowna, delikatna ale nie wycofana, bardzo się stresuje ale ufa człowiekowi. Zabieg się udał i na szczęście to nie była końcówka ciąży. Jutro poznaje się z całą sforą bo na razie była izolowana... na początku z powodu miliona pcheł a potem po zabiegu musiała być pod kloszem. To cudowny pies o fantastycznym charakterze. Co ważne jest bardzo młoda ok 1,5 roku. Witamy kochaną, awaryjną opiekunkę Zuzi :) Wielkie dzięki, że tak z godziny na godzinę zgodziłaś sie pomóc :Rose::Rose: Mizianki dla Zuzi :) Quote
paula_t Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 Motylek502 napisał(a):Przepraszam za zielony kubraczek ale nie było innego w tym rozmiarze.;) Wszyscy wiemy, że to dla dobra malutkiej, tak się troszkę tylko podśmiewujemy, że w tym kolorku jej nie do twarzy ;) a jak sunia się czuje po zabiegu? wszystko w porządku? Quote
Motylek502 Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 paula_t napisał(a):Wszyscy wiemy, że to dla dobra malutkiej, tak się troszkę tylko podśmiewujemy, że w tym kolorku jej nie do twarzy ;) a jak sunia się czuje po zabiegu? wszystko w porządku? Zabieg przeszła bez żadnych komplikacji, wybudziła się o czasie, piła troszeczkę pierwszej doby, nie wymiotowała. Dziś już jadła, piła normalnie... je mokre żeby nie obciążać jelit. To bardzo spokojna sunia , jutro powiem więcej jak pozna się z moją sforą. Quote
__Lara Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Zapiszę sobie wątek ;) Lobaria, co Ty się stresujesz - na fb szalejesz :evil_lol: to tu nie dasz rady? :diabloti: Quote
Mazowszanka13 Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Zgłosiłam Zuzię do Akcja Sterylizacja.Post 4369,str 175 http://www.dogomania.pl/forum/threads/184498-AKCJA-STERYLIZACJA-WZNAWIAMY-!-Tymczasowe-konto/page175#top Lobario, przypominam, że przyjmują tylko oryginały faktury, trzeba napisać też o jaką suczkę chodzi. Resztę, komu co słać masz na wątku Lilki. Quote
Lobaria Posted July 24, 2012 Author Posted July 24, 2012 Mazowszanka napisał(a):Zgłosiłam Zuzię do Akcja Sterylizacja.Post 4369,str 175 http://www.dogomania.pl/forum/threads/184498-AKCJA-STERYLIZACJA-WZNAWIAMY-!-Tymczasowe-konto/page175#top Lobario, przypominam, że przyjmują tylko oryginały faktury, trzeba napisać też o jaką suczkę chodzi. Resztę, komu co słać masz na wątku Lilki. Dzięki wielkie :) Quote
__Lara Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Zapraszam na bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/threads/229696-Filmy-dvd-i-p%C5%82yty-z-muzyk%C4%85-do-29-07 Quote
Mazowszanka13 Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Lobario, przeglądałam przed chwilą wątek Akcja Sterylizacja i wynotowałam Ci kilka wskazówek dotyczących załatwiania zwrotu kasy. Post 4338,4339,4348 str 174 http://www.dogomania.pl/forum/threads/184498-AKCJA-STERYLIZACJA-WZNAWIAMY-!-Tymczasowe-konto/page174 Quote
AtaO Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Zuza - my się do Ciebie uśmiechamy, a Ty do nas.......? Czekamy na fotki sunieczko :) Quote
paula_t Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 AtaO napisał(a):Zuza - my się do Ciebie uśmiechamy, a Ty do nas.......? Czekamy na fotki sunieczko :) Ojjj tak, bardzo prosimy!! :) Quote
Lobaria Posted July 28, 2012 Author Posted July 28, 2012 Zuzia wspaniała, przytulaśna, bardzo grzeczna, potrafi się zachować w publicznych, eleganckich miejscach, chodzi za Magdą krok w krok :) Niestety, 3 -go sierpnia Magda wyjeżdża za granicę i do tego czasu musimy maleńkiej coś załatwić, chociaż tymczas!!!! Quote
asiuniab Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Lobaria napisał(a):Zuzia wspaniała, przytulaśna, bardzo grzeczna, potrafi się zachować w publicznych, eleganckich miejscach, chodzi za Magdą krok w krok :) Niestety, 3 -go sierpnia Magda wyjeżdża za granicę i do tego czasu musimy maleńkiej coś załatwić, chociaż tymczas!!!! o matko to znowu malutko czasu na znalezienie, ale kto pyta nie błądzi, szukamy...... Quote
Lobaria Posted July 28, 2012 Author Posted July 28, 2012 paula_t napisał(a):Ciotki, a Zuzinka ma ogłoszenia? Nie ma:( A to taka fantastyczna psina. jesli ktoś mógłby zrobić na Warszawę / tam Zuzia jest /, byłabym wdzięczna. Telefon i mail na mnie, podam na pw. Quote
paula_t Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 (edited) Lobaria napisał(a):Nie ma:( A to taka fantastyczna psina. jesli ktoś mógłby zrobić na Warszawę / tam Zuzia jest /, byłabym wdzięczna. Telefon i mail na mnie, podam na pw. Mogę porobić wieczorkiem, tylko muszę mieć tekst, zdjęcia i dane kontaktowe :) Wyślij mi albo na pw albo na [email protected] Edit: Aha, tylko ja bym w tekście zaznaczyła, że to jest bardzo pilne, do kiedy mamy czas i co potem z Zuzinką, generalnie bym opisała całą tą sytuację. Edited July 28, 2012 by paula_t Quote
Lobaria Posted July 28, 2012 Author Posted July 28, 2012 paula_t napisał(a):Mogę porobić wieczorkiem, tylko muszę mieć tekst, zdjęcia i dane kontaktowe :) Wyślij mi albo na pw albo na [email protected] Edit: Aha, tylko ja bym w tekście zaznaczyła, że to jest bardzo pilne, do kiedy mamy czas i co potem z Zuzinką, generalnie bym opisała całą tą sytuację. Dzięki, wieczorkiem prześlę :) Quote
Motylek502 Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 [FONT=lucida grande]Zuzia jest u mnie... to cudowna przekochana sunia.[/FONT] [FONT=lucida grande]Zabieram ją ze sobą wszędzie, kocha jazdę samochodem, grzecznie stoi w kolejce, pięknie chodzi na smyczy po Warszawie.[/FONT] [FONT=lucida grande]Uwielbia dzieci, jest łasuchem.... troszkę boi się wody, jak chłopcy bawią się pistoletami na wodę wskakuje do mnie na kolana.[/FONT] [FONT=lucida grande]Kontakt z nią to sama przyjemność.[/FONT] [FONT=lucida grande]Ja wracam 26 sierpnia i wtedy mogę sunie zabrać do siebie.[/FONT] [FONT=lucida grande]Dlatego proszę o dom dla sunia chociaż na te 3 tygodnie.[/FONT] Quote
Motylek502 Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Powiem szczerze że jeśli przez ten czas sunia nie znajdzie ds to pewnie już jej nie oddam..... to najcudowniejszy pies na świecie. Kocha dzieci, pięknie bawi się z naszą jamniczką w berka, uwielbia się przytulać. Zakochana jestem po uszy.... tylko męża muszę urobić na urlopie. Quote
Lobaria Posted July 29, 2012 Author Posted July 29, 2012 [quote name='Motylek502']Powiem szczerze że jeśli przez ten czas sunia nie znajdzie ds to pewnie już jej nie oddam..... to najcudowniejszy pies na świecie. Kocha dzieci, pięknie bawi się z naszą jamniczką w berka, uwielbia się przytulać. Zakochana jestem po uszy.... tylko męża muszę urobić na urlopie. Kobiecymi sposobami urobisz ;) Pilnie potrzebny dt na 3 tygodnie chociaż... Quote
Recommended Posts