Lobaria Posted September 30, 2012 Author Posted September 30, 2012 (edited) Zuzinek już w swoim domku - trzymajcie kciuki !!!! Ma towarzysza zabaw - Pikselka / to pies Pana / Psiakiem Pani jest Zuzia. :loveu: Motylek205 dała Państwu czas do dziś na ewentualne " reklamacje ", ale nie ma ich - wręcz przeciwnie, cytuję z fb kochamy i nie oddamy! Kurcze, reszta zdjęć nie może mi się załadować, a są PIĘKNE !!!! Podaję linka do galerii Zuzi na fb - może którejś z Cioteczek uda się wstawić - ja mam jakieś problemy z kompem http://www.facebook.com/media/set/?set=a.3163172017296.100964.1805227944&type=1 Edited September 30, 2012 by Lobaria Quote
asiuniab Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Piękne zdjęcia, bo i piękni modele:) Quote
Mazowszanka13 Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 [quote name='asiuniab']Piękne zdjęcia, bo i piękni modele:)[/QUOTE] Ja też tak myslę :) Prosimy o więcej zdjęć. Quote
Lobaria Posted September 30, 2012 Author Posted September 30, 2012 [quote name='Lobaria']Zuzinek już w swoim domku - trzymajcie kciuki !!!! Ma towarzysza zabaw - Pikselka / to pies Pana / Psiakiem Pani jest Zuzia. :loveu: Motylek205 dała Państwu czas do dziś na ewentualne " reklamacje ", ale nie ma ich - wręcz przeciwnie, cytuję z fb kochamy i nie oddamy! Kurcze, reszta zdjęć nie może mi się załadować, a są PIĘKNE !!!! Podaję linka do galerii Zuzi na fb - może którejś z Cioteczek uda się wstawić - ja mam jakieś problemy z kompem http://www.facebook.com/media/set/?set=a.3163172017296.100964.1805227944&type=1 Cioteczki - która z Was może wstawić tu zdjęcia z linku !!!! Quote
__Lara Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 [quote name='Lobaria']Cioteczki - która z Was może wstawić tu zdjęcia z linku !!!! Quote
Mazowszanka13 Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Boże, jakbym chciała robić takie piękne zdjecia ! Wtedy wszystkie tymczasy znalazłyby domy w mig :) Quote
delly Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Hej wszystkim! Tu pisze nowy domek Zuzi. Co tu dużo mówić. Zakochaliśmy się w małej od razu. Jest naprawdę kochana i słodka. Nigdy nie miałam takiego wiernego i przyjacielskiego pieska. Bardzo się do niej przywiązałam i ona się przywiązała do mnie, bo już dziś byłyśmy na spacerku bez smyczy :) Malutka dziś też była pierwszy raz wykąpana i zachowywała się bardzo dobrze. Śpi z nami w łóżku i ma swoje miejsce na kanapie :) Z Pikselem przez kilka godzin był problem, bo chciał ją pokrywać, lecz tatuś ustawił syneczka. W tym momencie bawią się razem - najfajniejsza zabawa to przeciąganie liny :D Piksel się ożywił i jest bardziej wybiegany, bo Zuzu potrafi zamęczyć gdy ma fazę na zabawę, a on się daje wciągać w jej zaczepki i kokietowanie ;) Zuzia nie boi się Piksela, a ten traktuje ją jak swoją damę którą trzeba ochraniać przed złem świata. Jeszcze musimy popracować nad wypróżnianiem się w dziwnych miejscach, bo niestety gdy emocje biorą górę mała potrafi zrobić kupkę ze stresu lub ekscytacji lub lekko popuścić. Gdy wychodzę z domu wiem, że długo płacze nawet jak jest mój Michał w domu razem z Pikselem. Wiem, że nie przyjmuje też jedzenia od innych osób, jedynie ode mnie. Nie da się opisać radości jaką Zuzia wniosła do naszego domu. Ja ją już mocno kocham i nie oddam nigdy! :D Dziękujemy wszystkim zaangażowanym w pomoc Zuzi! :) A co do zdjęć - dziewczyny, chłopaki - chętnie pomogę na terenie Warszawy! Mieszkam koło parku Szczęśliwickiego i jeśli odpowiednio wcześniej napiszecie do mnie chętnie zrobię parę zdjęć pieskom z DT! :) Pozdrawiam! Quote
Mazowszanka13 Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Dziękujemy za ofertę pomocy w robieniu zdjęć :) Jednak ładne zdjęcie to podstawa. Quote
Lobaria Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 [quote name='delly']Hej wszystkim! Tu pisze nowy domek Zuzi. Co tu dużo mówić. Zakochaliśmy się w małej od razu. Jest naprawdę kochana i słodka. Nigdy nie miałam takiego wiernego i przyjacielskiego pieska. Bardzo się do niej przywiązałam i ona się przywiązała do mnie, bo już dziś byłyśmy na spacerku bez smyczy :) Malutka dziś też była pierwszy raz wykąpana i zachowywała się bardzo dobrze. Śpi z nami w łóżku i ma swoje miejsce na kanapie :) Z Pikselem przez kilka godzin był problem, bo chciał ją pokrywać, lecz tatuś ustawił syneczka. W tym momencie bawią się razem - najfajniejsza zabawa to przeciąganie liny :D Piksel się ożywił i jest bardziej wybiegany, bo Zuzu potrafi zamęczyć gdy ma fazę na zabawę, a on się daje wciągać w jej zaczepki i kokietowanie ;) Zuzia nie boi się Piksela, a ten traktuje ją jak swoją damę którą trzeba ochraniać przed złem świata. Jeszcze musimy popracować nad wypróżnianiem się w dziwnych miejscach, bo niestety gdy emocje biorą górę mała potrafi zrobić kupkę ze stresu lub ekscytacji lub lekko popuścić. Gdy wychodzę z domu wiem, że długo płacze nawet jak jest mój Michał w domu razem z Pikselem. Wiem, że nie przyjmuje też jedzenia od innych osób, jedynie ode mnie. Nie da się opisać radości jaką Zuzia wniosła do naszego domu. Ja ją już mocno kocham i nie oddam nigdy! :D Dziękujemy wszystkim zaangażowanym w pomoc Zuzi! :) A co do zdjęć - dziewczyny, chłopaki - chętnie pomogę na terenie Warszawy! Mieszkam koło parku Szczęśliwickiego i jeśli odpowiednio wcześniej napiszecie do mnie chętnie zrobię parę zdjęć pieskom z DT! :) Pozdrawiam! Witam serdecznie domek Zuzi!!!!! Cieszę się, że razem jesteście szczęśliwi :) Tam w albumie na fb są chyba jeszcze 2 zdjęcia Zuziuchny / piękne / , które nie zostały tu wstawione, wielka prośba - nie wiem dlaczego mój komp odmawia tak prostej czynności :( Quote
asiuniab Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 ale wieści, ale domek, dziękujemy za tak obszerny opis i prosimy zawsze, więcej i więcej i zdjęcia; wszystkiego najlepszego dla Zuzi, kolegi Zuzi i "rodziców" psiowej rodzinki:) Quote
Lobaria Posted October 4, 2012 Author Posted October 4, 2012 Na koncie Zuzinki jest 72 zł :) była zbiórka na szczepienia, ale kochana Aga J. z fb sam pokryła pierwszą turę :) Proponuję przekazać tą sumę dla Goyi http://www.dogomania.pl/forum/threads/229420-Smutna-historia-dwóch-rozdzielonych-złamanych-serc - brakuje Jej 90zł stałych deklaracji, a spontaniczna pomoc z fb może się skończyć , jak w wielu przypadkach bywało. Cioteczki, co o tym sądzicie ? Quote
Lobaria Posted November 11, 2012 Author Posted November 11, 2012 Żadna Cioteczka nie odpowiedziała, więc zdecydowałam sama - [B]62 zł[/B] poszło na antybiotyk po sterylizacji [B]Bisi[/B] / kasę wyłożył dt /, a [B]10 zł na konto Goyi[/B] Quote
Lobaria Posted November 11, 2012 Author Posted November 11, 2012 I jeszcze jedno zdjęcie Zuzuichny z Pikselem :)[IMG]http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/301481_3163711950794_731114034_n.jpg[/IMG] Quote
Lobaria Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 Zuziunia naprawdę trafiła do cudnego domku :), relacja z fb, kopiuję Malutka zaliczyła już podróż pociągiem, dosłownie latała po łące z dwoma innymi pieskami, poznała całą rodzinkę wszyscy zakochani po uszy. Zabieram ją ze sobą gdzie się da. Chodzi bez smyczki, przy nodze. Dostaje smakołyki od swoich dziadków. Z Pikselem nie mogą bez siebie żyć. Z rana nam wskakują do łóżka i budzą . Quote
Recommended Posts