Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Zuzinek już w swoim domku - trzymajcie kciuki !!!!

Ma towarzysza zabaw - Pikselka / to pies Pana /
Psiakiem Pani jest Zuzia. :loveu:
Motylek205 dała Państwu czas do dziś na ewentualne " reklamacje ", ale nie ma ich - wręcz przeciwnie, cytuję z fb
kochamy i nie oddamy!

Kurcze, reszta zdjęć nie może mi się załadować, a są PIĘKNE !!!!

Podaję linka do galerii Zuzi na fb - może którejś z Cioteczek uda się wstawić - ja mam jakieś problemy z kompem

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.3163172017296.100964.1805227944&type=1

Edited by Lobaria
  • Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Lobaria']Zuzinek już w swoim domku - trzymajcie kciuki !!!!

Ma towarzysza zabaw - Pikselka / to pies Pana /
Psiakiem Pani jest Zuzia. :loveu:
Motylek205 dała Państwu czas do dziś na ewentualne " reklamacje ", ale nie ma ich - wręcz przeciwnie, cytuję z fb
kochamy i nie oddamy!

Kurcze, reszta zdjęć nie może mi się załadować, a są PIĘKNE !!!!

Podaję linka do galerii Zuzi na fb - może którejś z Cioteczek uda się wstawić - ja mam jakieś problemy z kompem

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.3163172017296.100964.1805227944&type=1

Cioteczki - która z Was może wstawić tu zdjęcia z linku !!!!

Posted

Hej wszystkim!
Tu pisze nowy domek Zuzi.

Co tu dużo mówić. Zakochaliśmy się w małej od razu. Jest naprawdę kochana i słodka. Nigdy nie miałam takiego wiernego i przyjacielskiego pieska. Bardzo się do niej przywiązałam i ona się przywiązała do mnie, bo już dziś byłyśmy na spacerku bez smyczy :) Malutka dziś też była pierwszy raz wykąpana i zachowywała się bardzo dobrze. Śpi z nami w łóżku i ma swoje miejsce na kanapie :) Z Pikselem przez kilka godzin był problem, bo chciał ją pokrywać, lecz tatuś ustawił syneczka. W tym momencie bawią się razem - najfajniejsza zabawa to przeciąganie liny :D Piksel się ożywił i jest bardziej wybiegany, bo Zuzu potrafi zamęczyć gdy ma fazę na zabawę, a on się daje wciągać w jej zaczepki i kokietowanie ;) Zuzia nie boi się Piksela, a ten traktuje ją jak swoją damę którą trzeba ochraniać przed złem świata. Jeszcze musimy popracować nad wypróżnianiem się w dziwnych miejscach, bo niestety gdy emocje biorą górę mała potrafi zrobić kupkę ze stresu lub ekscytacji lub lekko popuścić. Gdy wychodzę z domu wiem, że długo płacze nawet jak jest mój Michał w domu razem z Pikselem. Wiem, że nie przyjmuje też jedzenia od innych osób, jedynie ode mnie.

Nie da się opisać radości jaką Zuzia wniosła do naszego domu. Ja ją już mocno kocham i nie oddam nigdy! :D Dziękujemy wszystkim zaangażowanym w pomoc Zuzi! :)

A co do zdjęć - dziewczyny, chłopaki - chętnie pomogę na terenie Warszawy! Mieszkam koło parku Szczęśliwickiego i jeśli odpowiednio wcześniej napiszecie do mnie chętnie zrobię parę zdjęć pieskom z DT! :)
Pozdrawiam!

Posted

[quote name='delly']Hej wszystkim!
Tu pisze nowy domek Zuzi.

Co tu dużo mówić. Zakochaliśmy się w małej od razu. Jest naprawdę kochana i słodka. Nigdy nie miałam takiego wiernego i przyjacielskiego pieska. Bardzo się do niej przywiązałam i ona się przywiązała do mnie, bo już dziś byłyśmy na spacerku bez smyczy :) Malutka dziś też była pierwszy raz wykąpana i zachowywała się bardzo dobrze. Śpi z nami w łóżku i ma swoje miejsce na kanapie :) Z Pikselem przez kilka godzin był problem, bo chciał ją pokrywać, lecz tatuś ustawił syneczka. W tym momencie bawią się razem - najfajniejsza zabawa to przeciąganie liny :D Piksel się ożywił i jest bardziej wybiegany, bo Zuzu potrafi zamęczyć gdy ma fazę na zabawę, a on się daje wciągać w jej zaczepki i kokietowanie ;) Zuzia nie boi się Piksela, a ten traktuje ją jak swoją damę którą trzeba ochraniać przed złem świata. Jeszcze musimy popracować nad wypróżnianiem się w dziwnych miejscach, bo niestety gdy emocje biorą górę mała potrafi zrobić kupkę ze stresu lub ekscytacji lub lekko popuścić. Gdy wychodzę z domu wiem, że długo płacze nawet jak jest mój Michał w domu razem z Pikselem. Wiem, że nie przyjmuje też jedzenia od innych osób, jedynie ode mnie.

Nie da się opisać radości jaką Zuzia wniosła do naszego domu. Ja ją już mocno kocham i nie oddam nigdy! :D Dziękujemy wszystkim zaangażowanym w pomoc Zuzi! :)

A co do zdjęć - dziewczyny, chłopaki - chętnie pomogę na terenie Warszawy! Mieszkam koło parku Szczęśliwickiego i jeśli odpowiednio wcześniej napiszecie do mnie chętnie zrobię parę zdjęć pieskom z DT! :)
Pozdrawiam!
Witam serdecznie domek Zuzi!!!!!
Cieszę się, że razem jesteście szczęśliwi :)
Tam w albumie na fb są chyba jeszcze 2 zdjęcia Zuziuchny / piękne / , które nie zostały tu wstawione, wielka prośba - nie wiem dlaczego mój komp odmawia tak prostej czynności :(

Posted

ale wieści, ale domek, dziękujemy za tak obszerny opis i prosimy zawsze, więcej i więcej i zdjęcia;
wszystkiego najlepszego dla Zuzi, kolegi Zuzi i "rodziców" psiowej rodzinki:)

Posted

Na koncie Zuzinki jest 72 zł :) była zbiórka na szczepienia, ale kochana Aga J. z fb sam pokryła pierwszą turę :)

Proponuję przekazać tą sumę dla Goyi
http://www.dogomania.pl/forum/threads/229420-Smutna-historia-dwóch-rozdzielonych-złamanych-serc
- brakuje Jej 90zł stałych deklaracji, a spontaniczna pomoc z fb może się skończyć , jak w wielu przypadkach bywało.
Cioteczki, co o tym sądzicie ?

• 1 month later...
Posted

Żadna Cioteczka nie odpowiedziała, więc zdecydowałam sama - [B]62 zł[/B] poszło na antybiotyk po sterylizacji [B]Bisi[/B] / kasę wyłożył dt /, a [B]10 zł na konto Goyi[/B]

• 3 weeks later...
Posted

Zuziunia naprawdę trafiła do cudnego domku :), relacja z fb, kopiuję

Malutka zaliczyła już podróż pociągiem, dosłownie latała po łące z dwoma innymi pieskami, poznała całą rodzinkę wszyscy zakochani po uszy. Zabieram ją ze sobą gdzie się da. Chodzi bez smyczki, przy nodze. Dostaje smakołyki od swoich dziadków. Z Pikselem nie mogą bez siebie żyć. Z rana nam wskakują do łóżka i budzą .